header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Turf Markt Toepassing, Trends, Groeivooruitzichten-Globale Kansen Analyse & Industrie Prognose 2022-2030

Oct 17, 2022 7:32 AM ET

Marktoverzicht

Volgens de wereldwijde turfmarktanalyse zal de huidige markt naar verwachting een marktomvang van 5,34 miljard dollar verwerven tegen het einde van het jaar 2030. Echter, de wereldwijde markt voor turf is geschat om de marktwaarde te laten groeien met een CAGR van 4,57 etussen de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Er is een aanzienlijke groei waargenomen in de wereldwijde Peat Market gedurende het onderzoek tijdsbestek. De groei van de wereldwijde Turfmarkt wordt gevoed door de groeiende a zorgvuldigheid van boeren en tuinders over de hele wereld. Bovendien wordt voorspeld dat de dramatische groei van de landbouwactiviteit de marktgroei tijdens de beoordelingsperiode zal bevorderen. De toenemende vooruitgang in technologie zal naar verwachting grote kansen bieden voor de wereldwijde marktleiders en fabrikanten.

Get a Free Sample PDF File @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1387

Markt Segmentatie

De wereldwijde Turfmarkt is gesegmenteerd op basis van type, toepassing en materiaalsoort. Op basis van het type segment, is de wereldwijde markt voor turf onderverdeeld in Sod Peat, Coco Peat, en anderen.

In termen van de toepassing segment, is de huidige markt voor turf gecategoriseerd in brandstof en energie, landbouw, en anderen. Op basis van het materiaaltype is de wereldwijde markt voor turf ingedeeld in Hemic, Fibric, Sapric en andere.

Turfmarkt

Regionale analyse

Geografisch gezien is de huidige Turfmarkt verspreid over verschillende locaties, zoals Europa, Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Het grootste marktaandeel wordt gegenereerd door de Noord-Amerikaanse regionale markt. Dit komt doordat de landbouw in de Verenigde Staten en Canada sterk gemechaniseerd en gecommercialiseerd is. De Verenigde Staten omvatten grote hectaren land en grote bedrijven die voortvloeien uit de effectieve productie van gewassen. De Verenigde Staten van Amerika worden echter beschouwd als de grootste producent van landbouwproducten. Dit regionale deel staat ook bekend als de grootste exporteur van gewassen ter wereld. Bovendien wordt verwacht dat de regionale markt in Azië en de Stille Oceaan tijdens de beoordelingsperiode van 2027 de hoogste CAGR zal verwerven. In deze regio moderniseren landen als China en India de landbouwsector in hoog tempo. In deze landen verkopen de boeren hun percelen aan de grootste bedrijven, wat leidt tot gecommercialiseerde en gemechaniseerde landbouw. Dit resulteert in het verbeteren van de regionale marktgroei op grote schaal.

Toegang rapport Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/peat-market-1387

Industry News

De wereldwijde turfmarkt bestaat uit grote marktleiders zoals Global Peat Ltd (Letland), Vapo Group (Finland), Klasmann-Deilmann GmbH (Duitsland), Peat Land Ukraine LLC (Oekraïne), Elva E.P.T. Ltd (Estland), Oulun Energia OY (Finland), Stender AG (Duitsland), Bord na Mona (Ierland), Globalcoirs (India), en anderen. Deze spelers spelen een belangrijke rol bij het stimuleren van de marktgroei. Zo werd in mei 2021 een nieuw merk gelanceerd door Dutch Plantin Coir India met als doel het gebruik van kokossubstraten door Dutch Plantin te verbeteren. Toen hier twee nieuwe start-ups bij kwamen met de steun van kleinschalige en thuisproducenten, werd een continue groei van het bedrijf gezien. Er is vastgesteld dat de consumenten en retailers van deze markt er ook baat bij hebben.

Lees ons gerelateerde rapport –

Soil Conditioners Market Research Report – Forecast to 2030

Soil Stabilization Market Research Report – Forecast to 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contacteer ons:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor,
New York, New York 10013,
United States of America
Tags:   United States, Wire