header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Waterzuiveringsmarkt bereikt 82,54 miljard USD, met een AGR van 8,5 tegen 2030 | 2022 Topspelers, technologie, regio’s, vraag, groeidrijvers en toekomstige trends

Oct 17, 2022 7:17 AM ET

Waterzuiveringsmarkt zal aanzienlijk groeien met een CAGR van 8,5 y 2030

Volgens het onderzoeksrapport van MRFR, Waterzuiveringsmarkt Research Report: Information by Product, End-User, Devices, and Region – Forecast till 2030, wordt voorspeld dat de waterzuiveringsmarkt tegen eind 2030 een waarde van ongeveer 82,54 miljard dollar zal bereiken. Het rapport verwacht verder dat de markt aanzienlijk zal groeien met een gezonde CAGR van meer dan 8,5% tijdens de beoordelingsperiode van 2022 tot 2030.

Waterzuiveringsmarkt Overzicht

Report Metrics

Details

Marktgrootte

2030: USD 82.54 miljard dollar

CAGR

8.5 AGR (2022-2030)

Basisjaar

2021

Voorspellingsperiode

2022-2030

Belangrijkste marktkansen

Stijging van het besteedbaar inkomen per hoofd van depacific landen

Key Market Drivers

Snel ontwikkelende economie

Overheidsinitiatieven voor zuiver water

Groeiende bevolking

Groeiend bewustzijn van water-door water overgedragen ziekten

Report Coverage

Revenue Forecast, Concurrentielandschap, groeifactoren en trends

De waterzuiveraar is een apparaat dat wordt gebruikt om drinkwater te zuiveren. Het werkt met verschillende technologieën zoals omgekeerde osmose (RO), UV-technologie en actieve kool. De waterzuiveraar is tegenwoordig van cruciaal belang, en de vraag naar zuiveraars is in de loop der jaren gestegen vanwege de toename van verontreinigingen, opgeloste vaste stoffen, chemische stoffen en andere materialen.

Avail Free Sample Pages Here – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2178

Deze zuiveraars zuiveren het water door gesuspendeerde vaste stoffen, gassen, ongewenste materialen en chemicaliën te verwijderen. De wereldmarkt voor waterzuiveraars is de laatste tijd enorm gegroeid. Het belangrijkste aspect dat een stijging van de vraag naar deze waterzuiveraars veroorzaakt, is de groeiende penetratie in ontwikkelde landen zoals Italië, de VS en Canada. Anderzijds blijft de vraag in opkomende economieën zoals India en China onveranderd. De toenemende chemische en microbiële vervuiling in het oppervlaktewater is een andere belangrijke parameter die de groei van de waterzuiveringsmarkt in de beoordelingsperiode ondersteunt.

Competitieve analyse

De lijst van prominente leiders op de wereldwijde markt voor waterzuiveraars omvat spelers als:

  • EcoWater Systems LLC
  • Unilever
  • Smith
  • Coway Co, Ltd.
  • Panasonic Corporation
  • Livpure Pvt Ltd
  • KENT RO Systems Ltd

Waterzuiveringsmarkt USP Covered

Market Drivers

De wereldwijde markt voor waterzuiveraars is de afgelopen jaren enorm gegroeid, gezien aspecten zoals het groeiende bewustzijn, technologische innovaties in waterzuiveraars, een toename van het aantal waterrecyclingbehandelingen en de ontwikkeling van vaardigheden van de bevolking.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen de hoge apparatuur en het onderhoud de groei van de markt beperken.

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de meeste marktgebieden over de hele wereld. Zoals alle marktsectoren is ook de wereldmarkt voor waterzuiveraars getuige geweest van verschillende onverwachte uitdagingen tijdens de pandemie. De spertijdachtige situaties in verschillende regio’s wereldwijd hebben geleid tot aanzienlijke verstoringen in de toeleveringsnetwerken. Aan de andere kant, met de snelle vaccinatiecijfers over de hele wereld, zal de wereldwijde markt voor waterzuiveraars waarschijnlijk getuige zijn van een aanzienlijke groei in de herzieningsperiode.

Vind hier een geweldige korting – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2178

Segmentanalyse

Onder alle producten had het RO-waterzuiveringssegment de leidende positie op de wereldwijde markt voor waterzuiveraars in 2019, met de meest aanzienlijke bijdrage van ongeveer 54,8%, met een waarde van 27.481,7 miljoen USD. Het segment zal een aanzienlijke CAGR van ongeveer 17,13 vertonen tijdens de evaluatieperiode. De RO zuiveraars worden geïmplementeerd vanwege hun regelmatige nieuwe technologie’s prestaties efficiëntie en laag elektriciteitsverbruik.

Onder alle apparaten, is het countertop segment voorspeld om de toppositie in de wereldwijde markt voor waterzuiveraars veilig te stellen in de komende jaren.

Onder alle eindgebruikers, de residentiële segment beveiligd de toppositie in de wereldwijde markt voor waterzuiveraars in het jaar 2019, met het hoogste marktaandeel van ongeveer 71,9%, met een waarde van meer dan USD 36, 069,1 miljoen. De regionale markt zal naar verwachting aanzienlijk groeien, met een gezonde CAGR van meer dan 18,25 tijdens de beoordelingsperiode. De stijging van het aantal door water overgebrachte ziekten is de belangrijkste factor die de groei van het segment ondersteunt. Bovendien zullen factoren zoals een toename van de verstedelijking en een verslechtering van de waterkwaliteit de groei van het segment tijdens de evaluatieperiode waarschijnlijk beïnvloeden.

Ask to Expert – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2178

Water Purifier Market Regional Analysis

De wereldwijde markt voor waterzuiveraars wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt voorspeld dat de regio Azië-Pacific de komende jaren de toppositie op de wereldmarkt voor waterzuiveraars zal innemen. de belangrijkste factor die de groei van de regionale markt ondersteunt, is de aanwezigheid van een hoge bevolkingsdichtheid in de ontwikkelingslanden zoals China en India. Bovendien is de groeiende commerciële sector een ander belangrijk aspect dat de groei van de regionale markt stimuleert. Bovendien zullen factoren zoals het groeiende aantal overheidsinitiatieven en de stijgende voorkeur voor gezuiverd water naar verwachting de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode beïnvloeden. De vraag naar waterzuiveraars is de laatste jaren enorm gestegen in India. Bovendien zullen aspecten zoals overheidsinitiatieven, een groeiende bevolking en een zich snel ontwikkelende economie naar verwachting de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode katalyseren.

De waterzuiveringsmarkt voor de Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de beoordelingsperiode. De groeiende vraag naar huishoudelijke producten is de belangrijkste factor die een stijging van de regionale markt veroorzaakt. Bovendien wordt voorspeld dat aspecten zoals de schaarste aan schoon water en de stijgende bevolking de groei van de regionale markt in de komende jaren zullen beïnvloeden. Bovendien wordt verwacht dat parameters zoals de groeiende behoefte aan optimaal water en het toenemende bewustzijn onder mensen met betrekking tot door water overgebrachte ziekten de groei van de regionale waterzuiveringsmarkt in de komende jaren zullen stimuleren.

Contactgegevens:

Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire