header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bederson verkozen tot Nr. 1 in Business Accounting/Bankruptcy, consolideert kantoren en voegt ervaren IRS Special Agent toe.

Oct 18, 2022 5:59 AM ET

Fairfield, NJ: Accountants- en advieskantoor, Bederson LLP, viert zijn 85e jaar in business met 14 Best of 2022 topposities in het recente onderzoek van New Jersey Law Journal. Gespecialiseerde dienstencategorieën omvatten: zakelijke boekhouding, forensische boekhouding, bedrijfsonderzoeken, end-to-end consulting, huwelijkswaardering, faillissementswaardering, algehele expert witness provider, en economische schade taxatie.

Het kantoor heeft onlangs zijn kantoren geconsolideerd om cross-service consultancy te maximaliseren, het verplaatsen van zijn West Orange insolventie en litigation services groep naar zijn Fairfield hoofdkantoor op 100 Passaic Avenue. Het groeiende kantoor heeft ook voormalig IRS Criminal Investigation Special Agent, David Gannaway, toegevoegd aan zijn belasting- en geschillenteam, waardoor de bandbreedte van forensische boekhouding en belastingcontroles is vergroot. “Wij blijven innoveren en omarmen nieuwe technologie, nieuw talent en nieuwe praktijkgebieden die onze cliënten de middelen bieden die zij nodig hebben om te slagen in de huidige omgeving”, aldus Mark A. Mazza, Managing Partner.

Contactgegevens:

Name: Susan M. Wernick
Email: [email protected]
Job Title: Chief Marketing Officer