header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Sustainable Apparel Coalition versterkt haar leiderschapsteam met nieuwe benoemingen

Oct 18, 2022 6:24 AM ET

San Francisco, Amsterdam, Hong Kong – 17 oktober 2022: De Sustainable Apparel Coalition (SAC), een onafhankelijke en impact creërende organisatie die ongeveer de helft van de kledingindustrie samenbrengt om positieve sociale en ecologische impact op schaal mogelijk te maken, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Lee Green, Senior Director Marketing and Communications en Nadia York, Chief of Staff. Deze benoemingen zullen het leiderschapsteam versterken terwijl de organisatie de industrie blijft leiden naar een gedeelde visie op duurzaamheid die gebaseerd is op een gezamenlijke benadering van meerdere belanghebbenden voor het meten, verbeteren en delen van prestaties.

Lee zal verantwoordelijk zijn voor het toezicht op alle communicatie- en marketingactiviteiten om ervoor te zorgen dat het werk van SAC effectief wordt gecommuniceerd naar alle belanghebbenden en dat de organisatie haar positie als cruciale partner voor het transformeren van de industrie om mensen en de planeet positief te beïnvloeden blijft bevestigen. Nadia zal nauw samenwerken met het leiderschapsteam en de Raad van Bestuur om strategische ondersteuning te bieden en synergie te creëren binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat de teams effectief en efficiënt werken ter ondersteuning van de doelstellingen en prioriteiten van de organisatie.

Amina Razvi, CEO van de Sustainable Apparel Coalition, zei: “We zijn verheugd om Lee en Nadia in het team te verwelkomen en geloven dat ze een geweldige aanvulling zijn voor de organisatie. Lee heeft ervaring met het werken met een ledenorganisatie en heeft een overtuigende staat van dienst in het leveren van impactvolle communicatiestrategieën en evenementen. Nadia heeft uitgebreide ervaring in projectmanagement en het vertalen van strategische bedrijfsbrede projecten en initiatieven naar actie op verschillende afdelingen.

“Door hun verschillende achtergronden, expertise en ervaring te combineren, zullen zij ons team ondersteunen terwijl we groeien en onze collectieve actie-inspanningen helpen versnellen om positieve sociale en milieu-impact op schaal mogelijk te maken.”

Voordat hij bij het SAC kwam, was Lee 10 jaar lang directeur communicatie bij The Consumer Goods Forum. In die tijd leidde Lee de rebranding van de organisatie en hield hij toezicht op alle communicatie met betrekking tot de acht actiecoalities en vijf wereldwijde evenementen van de organisatie. Voordat ze bij het SAC kwam, werkte Nadia als stafchef voor de Britse ambassadeur in Parijs en stapte ze later over naar het bedrijfsleven, waar ze in dienst trad bij Credit Lyonnais. Ze heeft gewerkt als een belangrijke leverings- en implementatiespecialist.

“Ik ben vereerd om deel uit te maken van het team en verheugd om mijn ervaring in te brengen in een organisatie als het SAC. Ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken en de marketing- en communicatiefunctie aan te sturen, terwijl we ernaar streven om de inzet van de industrie voor positieve en impactvolle verandering onder de aandacht te brengen,” aldus Lee Green, Senior Director, Marketing and Communications, Sustainable Apparel Coalition.

“Ik ben bevoorrecht om deel uit te maken van het team en verheugd om de kans te krijgen mijn vaardigheden en ervaring in te brengen om het leiderschapsteam te ondersteunen in zijn werk. Ik ben vooral vereerd Amina te ondersteunen door de nodige synergie binnen de organisatie te creëren, zodat zij haar inspanningen en energie kan richten op de strategische groei van de organisatie,” aldus Nadia York, stafchef van de Sustainable Apparel Coalition.

Lee en Nadia zullen beiden de 2022 Annual Meeting die op 1 en 2 november plaatsvindt in Singapore, waar zij de aanwezigen zullen ontmoeten en met hen in gesprek zullen gaan om relaties op te bouwen en te onderhouden die erop gericht zijn de industrie vooruit te helpen. Onder het thema, “Collectieve actie op gemeenschappelijke grond”, wil het tweedaagse evenement een gemeenschappelijke basis leggen tussen verschillende perspectieven om oplossingen te bevorderen en vooruitgang te boeken op het gebied van dringende milieu- en sociale kwesties.

Het evenement zal leiders op het gebied van duurzaamheid uit de hele waardeketen van over de hele wereld samenbrengen om een gesprek op gang te brengen over oplossingen en inzet voor tastbare acties die de industrie samen kan ondernemen om de milieu- en sociale effecten te verbeteren. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn transparantie, beleid, verantwoorde inkooppraktijken, de toekomst van het SAC en de Higg Index Tools, en nog veel meer. De jaarlijkse SAC-bijeenkomst van 2022 wordt mogelijk gemaakt door Global Fashion Agenda, en tickethouders krijgen op 2 november een cocktailreceptie , die gezamenlijk wordt georganiseerd door Global Fashion Agenda en Sustainable Apparel Coalition. Het eigen evenement van de Global Fashion Agenda, de Global Fashion Summit, volgt op 3 november.

Vind meer informatie en reserveer je ticket hier:

https://hopin.com/events/2022-sac-annual-meeting-global-fashion-summit-singapore-edition/registration

— ENDS —

Voor meer informatie over het SAC, of voor toegang voor de media en toekenning van virtuele perskaarten voor de jaarvergadering, kunt u contact opnemen met: [email protected] of [email protected].

Over de Sustainable Apparel Coalition:

De Sustainable Apparel Coalition (SAC) is een onafhankelijke en impactscheppende organisatie die ernaar streeft de industrie te leiden naar een gedeelde visie op duurzaamheid op basis van een gezamenlijke aanpak voor het meten, evalueren en verbeteren van prestaties.

Als organisatie zonder winstoogmerk heeft zij leden uit de gehele kleding-, schoenen- en textielsector, maar bestaat onafhankelijk van één bedrijf zodat zij vooruitgang kan stimuleren. De collectieve actie van het SAC brengt meer dan 280 wereldwijde merken, detailhandelaren, fabrikanten, NGO’s, academici en brancheorganisaties samen. Zij vertegenwoordigen ongeveer de helft van de kleding- en schoenenindustrie in de hele toeleveringsketen – van pioniers op het gebied van duurzaamheid tot organisaties die net beginnen.

Voordat het SAC bestond, werkten bedrijven op een geïsoleerde manier, met hun eigen programma’s en metingen die niet gestandaardiseerd waren en niet in staat om collectieve actie te stimuleren. In 2009 stelden Walmart en Patagonia vast dat dit een ernstig probleem was. Ze bundelden hun krachten en brachten collega’s en concurrenten uit de hele sector samen om een universele aanpak voor het meten van duurzaamheidsprestaties te ontwikkelen en richtten de Sustainable Apparel Coalition op.

Contactgegevens:

Name: Lee Green
Email: [email protected]
Job Title: Sr Director, Communications & Marketing
Tags:   United States, Wire