header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Technologiebedrijf uit Chicago lanceert app voor automatisering van voedselimport

Oct 18, 2022 6:02 AM ET

Chicago, USA: RudiCoder LLC, een in Chicago gevestigd e-commerce logistiek bedrijf, kondigt de lancering aan van PriorNotify. Deze e-commerce applicatie automatiseert het goedkeuringsproces voor het verkopen en verzenden van internationale voedsel- en drankproducten naar Amerikaanse klanten.

“Alle verkopers die internationale voedsel- en drankproducten verkopen of verzenden naar klanten in de VS weten hoe moeilijk en tijdrovend het goedkeuringsproces in de VS kan zijn. Met onze PriorNotify applicatie zijn deze procedures in enkele seconden afgerond,” aldus Holly Urban, CEO en medeoprichter van RudiCoder.

PriorNotify is ontworpen voor fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken, maar ook voor distributeurs, leveranciers – en verzenddienstverleners. Internationale bedrijven kunnen nu gemakkelijk levensmiddelen verkopen en verzenden naar retailers, leveranciers en consumenten in de VS.

PriorNotify biedt een naadloze integratie met Shopify, WordPress (WooCommerce), Magento, PrestaShop en WiX om het goedkeuringsproces automatisch te voltooien zodra een product wordt gekocht.

De applicatie werkt naadloos samen met elk ordermanagementsysteem en online marktplaatsen zoals Amazon. Zonder directe integratie kunnen ordergegevens van klanten eenvoudig worden geüpload, waardoor verkopers met hoge volumes snel en efficiënt kunnen werken.

PriorNotify is ontworpen voor e-commerce, waardoor internationale fabrikanten, postorderbedrijven, dropshippers en andere retailers soepel kunnen samenwerken.

Fabrikanten van levensmiddelen of dranken kunnen bijvoorbeeld het goedkeuringsproces automatisch afronden op het moment dat hun producten door distributeurs worden gekocht. Bovendien hebben dropshippers de optie om PriorNotify te gebruiken om fabrikanten automatisch op de hoogte te brengen van bestellingen en het goedkeuringsproces voor elke productbestelling direct automatisch te voltooien. Dropshippers kunnen PriorNotify ook gebruiken om het goedkeuringsproces automatisch af te ronden zodra producten door hun klanten worden gekocht.

Verder kunnen gebruikers van PriorNotify eenvoudig en probleemloos commerciële facturen maken. Alle pagina’s van de PriorNotify-applicatie kunnen automatisch worden vertaald in vele verschillende talen.

“PriorNotify stelt bedrijven in staat om moeiteloos hun productaanbod uit te breiden, hun verkoop en klantenbestand in de VS te laten groeien en tegelijkertijd hun overheadkosten drastisch te verlagen,” voegde Urban eraan toe.

De prijsstructuur biedt kortingen, waardoor prijzen vanaf $0,10 per voorinschrijving mogelijk zijn. Er zijn geen opzetkosten, geen minimale maandelijkse kosten, geen kosten per gebruiker en geen extra kosten voor vooraf bepaalde productreeksen. PriorNotify kan gratis getest worden. Ga voor meer informatie over PriorNotify naar: PriorNotify.com.

RudiCoder LLC is een e-commerce automatiseringsbedrijf uit Chicago, VS, gespecialiseerd in voedsel en drank: RudiCoder.com.

 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Holly Urban
Email: [email protected]
Designation: CEO

Tags:   United States, Wire