header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cosmetic Bottle Packaging Market 2022 Business Strategies and Opportunities With Key Players Analysis by 2030

Oct 19, 2022 2:59 AM ET

De Cosmetic Bottle Packaging Market zal een waarde van USD 40,96 miljard en een CAGR van 4,1 etween 2020-2030 verkrijgen.

Cosmetische artikelen worden verpakt om ze te beschermen tegen schade en om branding te bevorderen. Het beschermt de goederen tegen alle handling- en transportgerelateerde schade. Door verstelbare uitbreidingen in het ontwerp van de verpakking op te nemen, speelt de verpakking van cosmeticaflessen een belangrijke rol bij het bereiken van klanten. De verpakking beschermt het cosmeticaproduct tegen verontreinigingen in de lucht, hitte, koude, vocht en zonlicht. Deze diverse sector stimuleert de economische groei van de Cosmetic Bottle Packaging Market, wat perspectieven schept voor voortdurende expansie binnen de sector van de cosmetische flesverpakkingen.

Daarnaast draagt het aannemen van dit nieuwe verpakkingsontwerp aanzienlijk bij aan de expansie van de markt. De belangrijkste vereiste voor persoonlijke verzorging is kleurcodering, die in verschillende mooie blauwe en gele kleuren en verschillende maten en vormen verkrijgbaar is. Op grond van de vraag van de consument hebben de reflectie van praktische sprays en de verkleining van de afmetingen geleid tot verbeteringen in de winkelrekken. Veel consumenten uit de hele wereld hebben geprofiteerd van de toepassing van enkele bekende producten in nieuwe verpakkingen. De grote bedrijven investeren nu meer in productie en verpakking.

Download PDF Sample Copy on the Report: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5133

De cosmeticafles is een effectiever verpakkingsmateriaal dan zijn concurrenten omdat het duurzaam en betaalbaar is. De cosmetica-industrie maakt gebruik van verpakkingen omdat ze zo goedkoop zijn. Kritische actoren hebben hun interesse in creatieve activiteiten verhoogd om ecologische zorgen aan te pakken en plastic verpakkingen veiliger te maken voor drugsgebruik vanwege reële zorgen die zich over veel naties verspreiden.

De behoefte aan goederen van hoge kwaliteit in combinatie met een verschuiving in de levensstijl van mensen heeft de groei van de markt doen toenemen. Enkele belangrijke groeibevorderende factoren zijn het stijgende besteedbare inkomen en het toegenomen bewustzijn van schoonheidsproducten. Consumenten kiezen nu voor deze producten omdat er een enorme markt is voor milieuvriendelijke goederen. De volledige afhankelijkheid van mensen van natuurlijke en gezondere cosmeticaproducten draagt aanzienlijk bij tot de groei van de markt voor cosmeticaflesjes. Door de slimme branding van de merken worden meer consumenten tot deze producten aangetrokken. De digitale revolutie heeft een aanzienlijke impact op het stimuleren van de marktomvang door nieuwe kansen te creëren.

Koop nu volledig rapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5133

Verder lijken naties internationaal over te stappen op plastic voor eenmalig gebruik vanwege de COVID-19 pandemie die de markt beïnvloedt. Bovendien zet de toegenomen vraag naar plastic verpakkingen voor eenmalig gebruik en medische benodigdheden de toeleveringssystemen onder druk. Na de COVID-19-pandemie hebben verschillende regeringen, waaronder de Tamil Nadu-regering in India, de beperking op plastic flessen en zakken voor eenmalig gebruik in de detailhandel opgeheven.

Key Players

De belangrijkste spelers van de wereldwijde markt voor cosmetische flesverpakkingen zijn Unette Corporation (VS), Albea Group (Luxemburg), Amcor Ltd. (Australië), CCL Industries (Canada), Sinclair & Rush, Inc. (V.S.), Sonoco Products Company (V.S.), Essel Propack Ltd (India), Montebello Packaging (Canada), Huhtamaki (Finland), World Wide Packaging LLC (V.S.), en enkele andere.), en nog een paar meer.

Recente ontwikkelingen

In maart 2020 hebben ALPLA en KHS, een bedrijf gespecialiseerd in bottel- en verpakkingstechnologieën, een 1-liter recyclebare PET-fles gemaakt. De hervulbare container kan recyclebare materialen bevatten en weegt tot tien gram minder dan de momenteel beschikbare standaardflessen.

Februari 2020 – Amcor PLC presenteerde de creatie en introductie van de PET-container geproduceerd uit 100% post-consumer gerecyclede content hars in de categorie multivitaminen. In twee maten, 100 kubieke centimeter en 150 kubieke centimeter, creëerde het bedrijf de nieuwe, heldere fles voor Ritual en een health meets technology startup die de multivitamine opnieuw heeft uitgevonden.

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cosmetic-bottle-packaging-market-5133

Related Report

Returnable Packaging Market Per materiaal (Plastic, Metaal, Hout en Andere), Product Type (Pallets, Kratten, Intermediate Bulk Container (IBC), Dunnage, Drums & Barrels, Bottles and Others), End Use (Automotive, Food & Beverages, Pharmaceuticals & Healthcare, and Consumer Goods) – Global Forecast till 2030

Plastic Rigid IBC Market Research Report, By Material (High Density Polyethylene (HDPE), Low Density Polyethylene (LDPE), Linear Low Density Polyethylene (LLDPE), Polyvinyl Chloride (PVC), and Others), Capacity (Up to 500 liters, 500 tot 1000 liter, 1000 tot 1500 liter, 1500 tot 2000 liter en meer dan 2000 liter), eindgebruik (industriële chemicaliën, aardolie & smeermiddelen, voedingsmiddelen & dranken, verf, inkt, kleurstoffen, farmaceutische producten en andere) – Voorspelling tot 2030

Temperature-Controlled Packaging for Pharmaceutical Market Onderzoeksrapport Informatie Per Product (Shippers, Containers) Type (Actief Systeem, Passief Systeem) Temperatuurbereik (-20?C tot -10?C, -10?C tot 10?C, 10?C tot 20?C, 20?C en hoger) Laadvermogen (tot 10L, 10L-20L, 20L- 40L, 40L tot 150L, boven 150L) Gebruik (Eenmalig gebruik, Herbruikbaar) Type medicatie (Vaccin, Temperatuurgevoelige farmaceutische geneesmiddelen, Regeneratieve geneeskunde) Prognose 2030

Dry Bulk Shipping Market: Informatie per Type (Capesize, Panama, Supramax en Handysize), Toepassing (IJzererts, Kolen, Graan, Bauxiet/Alumina en Fosfaatsteen) en Geografie – Prognose tot 2030

Collapsible Metal Tubes Market Onderzoeksrapport per producttype (Squeeze Tube, Twist Tube, Others), per sluitingstype (Standup Cap, Nozzle Cap, Fez Cap, Flip Top Cap, Others), per capaciteit (minder dan 20 ml, 20 tot 100 ml, meer dan 100 ml), per eindgebruik (cosmetica, industrieel, farmaceutisch, voeding, & persoonlijke verzorging, andere) en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens:

Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire