header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De logistieke markt zal naar verwachting de hoogste inkomsten genereren, met een CAGR van meer dan 6,8%.

Oct 19, 2022 3:39 AM ET

De Logistieke markt zal een waarde van USD 15.806,75 miljard en een CAGR van 6,8 etween 2020-2030 verkrijgen.

De markt breidt zich uit als gevolg van elementen, waaronder de groeiende e-commerce sector, stijgende omgekeerde logistieke activiteiten en handelsovereenkomsten. Bovendien wordt verwacht dat de uitbreiding van technologisch geavanceerde logistieke diensten en de toenemende populariteit van op het IoT aangesloten apparaten de marktexpansie zullen stimuleren. De groei van de markt wordt echter belemmerd door een gebrek aan controle over logistieke diensten door producenten, ontoereikende infrastructuur en hogere logistieke kosten. Daarnaast zijn de ontwikkeling van last-mile leveringen, automatisering van de logistiek en kosten- en doorlooptijdbesparingen door het gebruik van multimodale systemen enkele van de andere aspecten die de marktexpansie naar verwachting zullen stimuleren.

De digitalisering van de logistieke sector zal de marktgroei ook aanzienlijk beïnvloeden. Naarmate de technologie voortschrijdt, zal er op de markt een grotere voorkeur zijn voor logistieke automatisering. Zelfrijdende voertuigen zullen de logistieke sector transformeren, waardoor de vraag naar digitale logistiek toeneemt. Naarmate de e-commerce-industrie zich uitbreidt, zal ook de vraag naar logistieke diensten toenemen, wat de komende jaren als een constante drijvende kracht voor de logistieke industrie zal dienen.

De regio Azië-Pacific heeft momenteel het grootste regionale marktaandeel op het gebied van logistiek en zal tot 2021 snel blijven groeien. Een groeiende middenklasse, een stijgend besteedbaar inkomen en een toegenomen gebruik van internet en mobiele diensten zijn de belangrijkste groeifactoren voor de APAC-logistiekmarkt, die allemaal bijdragen aan de aanzienlijke groei van de e-commerceverkoop in de regio. Als gevolg van deze factoren zal de APAC-logistiekmarkt naar verwachting groeien met een CAGR van meer dan 13 tijdens de voorspellingsperiode.

Getaal een voorbeeldrapport met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5076

Een belangrijke groeimotor voor de wereldwijde logistieke markt tijdens de voorspellingsperiode is de toenemende behoefte aan collaboratieve logistieke operaties. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende e-commerce industrie wereldwijd de groei van de markt zal stimuleren. Bovendien zullen de toenemende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en de lancering van nieuwe producten door marktspelers naar verwachting aanzienlijke kansen creëren voor de wereldwijde logistieke markt. De totale expansie van de logistieke sector wordt aangedreven door de stijgende vraag naar consumentenartikelen, voorgeschreven medicijnen, dranken en andere goederen en diensten. De zware inspanningen van de concurrenten in de logistieke sector om effectieve last-mile leveringen aan te bieden, versnellen ook de algemene groei van de industrie.

De toenemende e-commercetrends en het gemak hebben een aanzienlijke bevolking aangetrokken om een breed scala aan artikelen te kopen. Deze elementen worden beschouwd als de belangrijkste ontwikkelingskatalysatoren voor de logistieke markt.

Korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5076

Marktsegmentatie

Vervoer over de weg verovert het grootste marktaandeel, goed voor 32,17 % in 2020. Wegvervoer heeft een aanzienlijke impact op verschillende productsectoren omdat het vaak op verschillende locaties wordt verzonden. Het staat bekend als de goedkoopste manier van transport voor lange afstanden, dus dit segment zal naar verwachting de logistiekmarkt domineren tijdens de prognoseperiode.

Eerste partij, Tweede partij en Derde partij logistiek vormen de marktsegmenten voor logistiek. Tijdens de voorspellingsperiode had de categorie Third-Party Logistics het grootste marktaandeel, goed voor 39,24 procent. Door te kiezen voor een logistieke oplossing van derden kunnen fabrikanten de operationele logistiek van opslag en levering uitbesteden, zodat ze zich kunnen concentreren op andere gebieden van hun bedrijf, aangezien ze niet elke operatie in het magazijn en het transport kunnen controleren.

Gezondheidszorg, Productie, Lucht- en ruimtevaart, Telecommunicatie, Overheid en openbare voorzieningen, Banken en financiële diensten, Detailhandel, Media en Entertainment, Handelstransport, Technologie en Overige zijn de verschillende marktsegmenten voor logistiek.

Regionale analyse

De groeiende economische activiteiten tussen de Amerikaanse en Europese landen en Amerikaanse en Europese landen bieden perspectieven voor de algehele groei van de logistieke sector. Daarnaast groeit de logistieke sector dankzij de groeiende e-commerce markt in Noord-Amerika. Bovendien biedt de beschikbaarheid van personeel en een toekomstige infrastructuur in de hele regio de Europese landen een winstgevende mogelijkheid om de logistieke sector uit te breiden. De expansie van de logistieke markt wordt gevoed door de stijgende e-commerce tendensen en een regio die er steeds afhankelijker van wordt.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5076

Key Players

De voorste spelers van de wereldwijde logistieke markt zijn GEODIS (Frankrijk), Ceva Holdings LLC (U.K.), C.H. Robinson Worldwide, Inc. (U.S.), FedEx Corp. (U.S.), Expeditors International of Washington, Inc. (U.S.), XPO Logistics Inc. (VS), DHL International GmbH (Duitsland), A.P. Moller – Maersk (Denemarken), DSV Global Transports and Logistics (Denemarken), Schenker AG (Duitsland), DTDC Express Limited (India) en andere.

Recente ontwikkelingen

In 2020

Landen als het Verenigd Koninkrijk en India hebben een vrijhandelsovereenkomst gesloten voor productiesectoren als defensie, voedselproducten, fintech en belangrijke andere.

In 2021 lanceerde

Midair Aviation IFSC PVT LTD, een marktleider, een op technologie gebaseerd koeriersplatform. Dit heeft als doel zich te concentreren op dichtbevolkte gebieden. ModAir wordt beschouwd als de belangrijkste prestatie van de industrie omdat het een pionier was in de industrie van tech-enabled luchtvracht.

Related Report

Cargo Transportation Market Onderzoeksrapport: per Type (Spoorvervoer, Wegvervoer, Luchtvervoer en Zeevervoer), per Verzendingscategorie (Vracht, Pakket, Expres, en Andere), per Toepassing (Bouw en Mijnbouw, Olie & Gas, Gezondheidszorg, Voedsel & Dranken, en Andere), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Vrachtwagenmarkt Onderzoeksrapport: Per voertuigtype (lichte bedrijfsvoertuigen, middelzware bedrijfsvoertuigen en zware bedrijfsvoertuigen), per vrachttype (droge bulk, vloeibare bulk en gekoelde producten), per eindgebruik (industriële & productie, olie & gas, Construction & Mining, Chemicals & Agri-Products, Food & Beverages,and Others), en Regio (North America, Europe, Asia-Pacific, Middle East & Africa, and South America) – Forecast till 2030

Passive Temperature Controlled Packaging Market Informatieverslag per type (geïsoleerde schippers, geïsoleerde containers, koelmiddelen, andere), per toepassing (voeding en dranken, gezondheidszorg, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Truck Mounted Crane Market Onderzoeksrapport: Informatie per type (opbouwkranen, zijhefkranen, autolaadkranen en andere), toepassing (bouw, nutsbedrijven, industrieën en andere) en regio – voorspelling tot 2030

Refrigerated Sea Transportation Market Research Report: Informatie per containertype (20 voet, 40 voet, 40 voet High-Cube, 45 voet High-Cube, en andere), producttype (gekoeld en bevroren), toepassing (voedsel & dranken, farmaceutische producten, en andere), en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, en Zuid-Amerika) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens:

Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire