header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor game-accessoires zal naar verwachting 15,2 miljard dollar bereiken met een CAGR van 12,30 in 2030.

Oct 19, 2022 2:39 AM ET

Gaming Accessories Market Overview:

Volgens het onderzoeksrapport van MRFR, Gaming Accessories Market Research Report: By Device Type, Product, End-Use, and Region – Forecast till 2030, the gaming accessories market is predicted to thrive substantially at a robust CAGR of approximately 12.30 uring the review timeframe from 2021 to 2030. Het rapport voorspelt verder dat de markt aan het eind van 2030 meer dan USD 15,2 miljard zal bedragen.

Marktbereik: Video game accessoire verwijst naar een vitaal aspect van elke video game console. Het kan de algehele videogame-ervaring verbeteren. Er zijn veel high-end gaming accessoires beschikbaar over de markt wereldwijd op dit moment. De webcamera, virtual reality, joystick en andere accessoires verbeteren de algehele ervaring. Er zijn verschillende soorten ingangen voor elk videospel. Gaming wordt beschouwd als een van de snelst groeiende wereldwijde marktgebieden. Online gaming heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Hoogwaardige technologieën zijn cruciaal voor het bereiken van een briljante game-ervaring. De markt voor spelrandapparatuur groeit, wat op zijn beurt de groei van de markt voor accessoires positief beïnvloedt. De game-accessoires zijn compatibel met verschillende apparaten. Ze zijn succesvol in pc’s, spelconsoles en smartphones. Bovendien is de groeiende technologische ontwikkeling op dit gebied een andere belangrijke parameter die de groei van de markt stimuleert.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 221.67 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 9.2van 2022 tot 2030

Prognoseperiode

2020-2030

Rapportdekking

Inkomstenprognose, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8609

Competitieve analyse

De lijst van prominente leiders op de wereldwijde markt voor game-accessoires omvat bedrijven als:

  • SteelSeries
  • Alienware (Dell)
  • Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG
  • Razer Inc.
  • Cooler Master Co. Ltd
  • Logitech International SA
  • Red dragon
  • Mad Catz Global Limited
  • Anker
  • Corsair Components Inc.
  • Nintendo Co. Ltd
  • Turtle Beach Corporation
  • Nvidia Corporation
  • Sony Corporation

Markt USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor game-accessoires is de afgelopen jaren enorm gegroeid, door factoren als het toenemende gebruik van smartphones, geavanceerde games en accessoires, de integratie van AR en de lancering van de next-gen home consoles.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen de hoge kosten van gaming-randapparatuur de groei van de markt beperken.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gaming-accessories-market-8609

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft het merendeel van de industriegebieden over de hele wereld getroffen. Lage productiecijfers en daling van de vraag zijn enkele van de belangrijke gevolgen van de pandemie voor de marktgebieden. Maar in tegenstelling tot alle marktgebieden heeft de markt voor game-accessoires tijdens de pandemie een positieve groei doorgemaakt. Hoewel de pandemiemarkt aan het begin van de pandemie verschillende onverwachte uitdagingen kende, trok zij tegen eind 2020 weer aan. Gezien de wereldwijde lockdowns en reisbeperkingen kiezen mensen er echter voor om thuis te blijven en deze accessoires te gebruiken voor amusementsdoeleinden. Nu alle industriële en financiële activiteiten weer normaal verlopen, wordt verwacht dat de wereldmarkt voor game-accessoires de komende jaren zal groeien.

Segmentanalyse

Van alle componenten wordt voorspeld dat het segment headsets de wereldmarkt voor game-accessoires in het overzichtsjaar zal domineren. De groei van het segment wordt voornamelijk toegeschreven aan de essentiële functies waarmee een gamer kan horen en praten tijdens het gamen. Een goede hoofdtelefoon versterkt de game-ervaring.

Van alle apparaattypes wordt voorspeld dat het segment voor pc-apparaten de komende jaren de wereldwijde markt voor game-accessoires zal leiden. de belangrijkste factor die de groei van het segment ondersteunt, is de groeiende vraag naar gaming-pc’s onder gamers. Deze pc’s staan bekend om hun soepele game-ervaring dankzij hun op maat gemaakte specificaties zoals grafische verwerkingseenheid, high-end processor, esthetisch uiterlijk, vloeistofkoeling, enz. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende populariteit onder jongeren en het stijgende besteedbare inkomen de groei van het segment in de komende jaren zullen beïnvloeden.

Op basis van het connectiviteitstype wordt voorspeld dat het segment bedrade apparaten de komende jaren de wereldmarkt zal domineren, gezien de aspecten betrouwbaarheid en stabiliteit.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8609

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor game-accessoires wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR zal de regio Azië-Pacific naar verwachting de wereldwijde markt voor game-accessoires domineren in de beoordelingsperiode. De regio heeft China als belangrijkste groeier die de grootste bijdrage levert aan de regionale markt. Verder is het groeiende aantal fabrikanten van accessoires in de regio het centrale aspect dat de regionale marktgroei ondersteunt. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende rage van online gaming evenementen en de groeiende bevolking in de regio ook de vraag naar deze accessoires in de beoordelingsperiode zal stimuleren.

De markt voor gaming accessoires voor de Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de beoordelingsperiode. De introductie van meer E-sporten waardoor de vraag in de regio groot is, is de belangrijkste factor die de groei van de regionale markt stimuleert.

De Europese regionale markt voor game-accessoires zal naar verwachting een aanzienlijke groei vertonen in de beoordelingsperiode. Het belangrijkste aspect dat de groei van de regionale markt ondersteunt, zijn de hoge innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Bovendien wordt voorspeld dat de productie en het aanbod de groei van de regionale markt tijdens het beoordelingstijdperk zullen stimuleren.

Related Reports:

Mobile Accessories Market Report: Informatie per prijsklasse, per product, per distributiekanaal en per regio – Prognose tot 2030

Medical Device & Accessories Market: Informatie per type apparaat en regio – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)  
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire