header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor huishoudrobots zal naar verwachting 8,5 miljard dollar bereiken met een CAGR van 15,5 AGR in 2030 | MRFR

Oct 19, 2022 2:34 AM ET

Household Robot Market Overview:

Volgens de MRFR onderzoeksrapporten, Household Robot Market Research Report: By Component, Application, Type, and Region- Forecast to 2027, wordt voorspeld dat de markt voor huishoudrobots tegen het einde van 2025 een omvang zal hebben van ongeveer 8,5 miljard dollar. Het rapport voorspelt verder dat de markt zal groeien met een aanzienlijke CAGR van meer dan 15,5 tijdens de herzieningsperiode.

Marktbereik: In de dienstrobotica is een huishoudrobot een soort robot die mensen helpt door een activiteit of een taak af te maken. Deze robots zijn autonoom en worden aangedreven door een besturingssysteem dat in de robot is ingebouwd. Hij kan gemakkelijk verbinding maken met WI-FI netwerken en voert taken uit met een grote mate van onafhankelijkheid. Vermakelijke, therapeutische en educatieve motieven vallen allemaal onder de overkoepelende term “videospelletjes”. De wereldmarkt voor huishoudrobots is de afgelopen jaren enorm gegroeid. De belangrijkste parameter die de groei van de markt ondersteunt, zijn de snelle technologische ontwikkelingen op het gebied van robotica over de hele wereld. De ontwikkelingen op het gebied van robotica zijn mogelijk gemaakt door de bijdragen van leveranciers van technologie en andere componenten. Huishoudrobots komen steeds meer voor, nu automatisering steeds vaker voorkomt in huishoudelijke apparaten, de openbare veiligheid in het geding is en de arbeidsprijzen stijgen. Bovendien zullen aspecten zoals de groeiende populariteit van het smart home-idee, de toename van investeringen door bedrijven en zware investeringen in O&O-activiteiten naar verwachting ook de groei van de markt in het beoordelingstijdperk beïnvloeden.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktgrootte in 2030

USD 8.5 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 15.5van 2020-2025

Prognoseperiode

2020-2025

Rapportdekking

Inkomstenprognose, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8196

Competitieve analyse

De lijst van prominente deelnemers op de wereldwijde markt voor huishoudrobots omvat bedrijven als:

  • Husqvarna (Zweden)
  • Robomow (Israël)
  • Samsung Electronics Co. Ltd (Zuid-Korea)
  • Alfred Kärcher (Duitsland)
  • iRobot (VS)
  • Lego (Denemarken)
  • Neato (VS)
  • John Deere (VS)
  • LG Electronics Inc (Zuid-Korea)
  • iLife Innovation (China)
  • Ecovacs (China)
  • BSH Hausgeräte (Duitsland)
  • Dyson (UK)
  • Miele (Duitsland)
  • Blue Frog Robotics (Frankrijk)

Markt USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor huishoudrobots is de afgelopen jaren enorm gegroeid door het gebrek aan menselijke tussenkomst, eenvoudige bediening, en betrouwbaarheid & onnodig onderhoud.

Markt Restraints

Aan de andere kant kunnen de aanzienlijke initiële uitgaven de groei van de markt beperken.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/household-robot-market-8196

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft de productie- en verkoopactiviteiten voor de meeste marktgebieden over de hele wereld aanzienlijk verstoord. De wereldwijde markt voor huishoudrobots is tijdens de pandemie ook getuige geweest van verschillende onverwachte uitdagingen. Aan de andere kant wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor huishoudrobots de komende jaren aanzienlijk zal groeien dankzij de snelle vaccinatiegraad over de hele wereld.

Segmentanalyse

Van alle toepassingsgebieden zal het segment van de stofzuigertoepassingen naar verwachting de leidende positie innemen in de wereldwijde markt voor huishoudrobots tijdens de evaluatieperiode. Aangezien deze robots in alle huishoudens kunnen worden geïnstalleerd, ongeacht het type vloer, zullen ze naar verwachting het grootste deel van de wereldwijde markt voor huishoudrobots voor hun rekening nemen. Met de groeiende cultuur van kerngezinnen en de stijgende wereldbevolking heeft de wereld onlangs een aanzienlijke stijging van het aantal huishoudens gezien, waardoor de vraag naar stofzuigrobots is toegenomen. Bovendien is de snelle groei van de oudere bevolking in opkomende landen zoals Japan en China een andere belangrijke parameter die de groei van het segment in het beoordelingstijdperk stimuleert. Bovendien worden de klanten aangetrokken door de betaalbare prijzen van deze robots, wat op zijn beurt de groei van het segment in de beoordelingsperiode waarschijnlijk zal katalyseren.

Onder alle eindgebruikers zal het huishoudelijke segment naar verwachting de toppositie innemen in de wereldwijde markt voor huishoudrobots in de beoordelingsperiode.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8196

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor huishoudrobots wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt voorspeld dat de Noord-Amerikaanse regio de komende jaren de toppositie op de wereldwijde markt voor huishoudrobots zal innemen. de regio staat bekend als de early adopter van geavanceerde technologieën door de jaren heen, wat op zijn beurt de primaire parameter is geworden die de groei van de regionale markt ondersteunt. Bovendien is de regionale markt de afgelopen jaren getuige geweest van verschillende innovaties op het gebied van robotica, wat naar verwachting de groei van de regionale markt in de komende jaren zal stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat de aanwezigheid van verschillende toonaangevende spelers op dit gebied in de regio de groei van de regionale markt in de komende jaren zal stimuleren.

De markt voor huishoudrobots in de Europese regio zal naar verwachting de tweede positie wereldwijd innemen in de beoordelingsperiode. De vraag naar robots voor ouderenondersteuning neemt toe naarmate de wereldbevolking ouder wordt, terwijl jongeren steeds meer belangstelling krijgen voor gezelschapsrobots en huishoudrobots, wat op zijn beurt de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode stimuleert.

De regionale markt voor huishoudrobots in Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste CAGR vertonen in de beoordelingsperiode. De groeiende vraag van de consument is de belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt stimuleert. Bovendien zijn de toenemende investeringen in huishoudrobots in de ontwikkelingslanden een ander cruciaal aspect dat de vraag naar deze robots in de regio stimuleert.

Related Reports:

Industrial Automation Market, By Type, By Technology and End-User – Forecast to 2030

Public Cloud Market, By Cloud Computing, By Service, By Organization Size, By Industry – Forecast to 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire