header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor medische hulpmiddelen is in 2030 goed voor 740 miljard dollar.

Oct 19, 2022 3:44 AM ET

Medical Devices Market Scope

Market Research Future (MRFR) zegt dat de markt voor medische hulpmiddelen in 2021 USD 492,3 miljard aanraakte en tegen 2030 een solide waarde van USD 740 miljard kan bereiken. Tussen 2022 en 2030 zal de markt met 5,2% groeien, onthult MRFR.

Groeidrijvers en uitdagingen

De markt voor medische hulpmiddelen heeft wereldwijd een enorme groei doorgemaakt, dankzij de sterke financiële steun van de overheid en de toegenomen voorkeur voor electieve procedures. Een van de belangrijkste trends in de markt is de toenemende voorkeur voor minimaal invasieve procedures, waardoor het gebruik van tal van innovatieve medische hulpmiddelen toeneemt.

Er worden vandaag de dag over de hele wereld verschillende medische hulpmiddelen gebruikt als gevolg van de toename van ondersteunende vergoedingsregelingen en de verontrustende stijging van levensstijlgerelateerde ziekten, ongevallen en sportblessures. Dit zou op lange termijn zeer gunstig moeten zijn voor de wereldwijde markt.

Request Free Sample Copy at: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2869

De fabrikanten die actief zijn op de markt krijgen verschillende kansen, zoals de stijgende vraag naar medische hulpmiddelen die thuis kunnen worden gebruikt voor diagnose en controle van medische aandoeningen. Technologische vooruitgang in medische hulpmiddelen zoals apparaten voor insulinetoediening, glucosemonitoren, vernevelaars en zuurstofconcentrators voor betere nauwkeurigheid vergroten ook de vraag op de markt.

Marktsegmentatie

De industrie voor medische hulpmiddelen is verdeeld in een paar segmenten, namelijk producttype, therapeutische toepassing en eindgebruikers.

De betrokken producttypes zijn onder andere controleapparaten, behandelingsapparatuur, diagnostische apparaten, bio-implantaten en stimulatieapparaten, apparaten voor de toediening van geneesmiddelen en chirurgische apparaten.

De belangrijkste therapeutische toepassingen van verschillende medische hulpmiddelen omvatten diagnostische beeldvorming, ademhaling, oogheelkunde, algemene chirurgie, nefrologie en urologie, oor-neus-keelholte (KNO), neurologie, gastro-intestinale chirurgie, orthopedie, cardiovasculair, tandheelkunde, en meer.

Diagnostische centra, ziekenhuizen & klinieken, farmaceutische bedrijven en onderzoekslaboratoria zijn de belangrijkste eindgebruikers.

Regionale analyse

De sterke positie van Amerika op de wereldwijde markt wordt versterkt door de toenemende gevallen van neurologische aandoeningen, kanker en diabetes. De Verenigde Staten zullen de komende jaren marktleider zijn, gezien het toegenomen aantal chirurgische ingrepen waarbij gebruik wordt gemaakt van talrijke medische hulpmiddelen. Plastische chirurgie is vrij populair in het land, met een grote vraag naar minimaal invasieve cosmetische ingrepen. Dit voorspelt veel goeds voor de medische hulpmiddelenindustrie in de komende jaren.

APAC zal de snelst opkomende markt zijn in de komende jaren, gezien de snel groeiende groep oudere patiënten, de golf van technologische ontwikkelingen en het toegenomen bewustzijn met betrekking tot de nieuwste medische hulpmiddelen.

Leading Firms

De bekende ontwikkelaars van medische hulpmiddelen op de markt zijn Becton Dickinson (VS), Abiomed Inc. (VS), Bio Rad Laboratories Inc. (VS), Siemens (Duitsland), Fresenius (Duitsland), Abbott Laboratories (VS), Biotelemetry Inc. (VS), Stryker (VS), Baxter International Inc. (VS), Accuray Inc. (VS), Medtronic (Ierland), Angiodynamics Inc. (VS), Johnson & Johnson (VS), GE Healthcare (VS), Boston Scientific Corp. (VS), en vele anderen.

Bekijk gedetailleerde TOC met COVID-19 Impact Analyse op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-devices-market-2869

Latest Updates

februari 2022

Orthofix Medical lanceert een innovatieve synthetische bioactieve bottransplantaatoplossing bekend als Opus BA, voor cervicale en lumbale wervelkolomfusieprocedures. Het medische hulpmiddel fungeert als een steiger en vergemakkelijkt de botgroei over het hele oppervlak, waarna het tijdens de genezing opnieuw wordt opgenomen en vervangen door het natuurlijke bot. Het hulpmiddel is verkrijgbaar in strip- en puttyformules en helpt de botleemtes of -leemtes binnen het skelet op te vullen. Opus BA bevat autograft of autogeen beenmerg met zoutoplossing, is kneedbaar en heeft een groot aantal medische toepassingen.

februari 2022

Gunze Limited krijgt de goedkeuring voor medische hulpmiddelen om zijn nieuwste, in Japan ontwikkelde, absorberende adhesiebarrière van het type vel, TENALEAF, te verkopen. Het bedrijf wil het product tegen maart 2022 beschikbaar maken via zijn dochteronderneming “Gunze Medical Japan” in Japan. Het medische hulpmiddel biedt chirurgen een nieuwe techniek tijdens een open en minimaal invasieve operatie, wat leidt tot eenvoudigere manipulatie.

Browse Related Reports:

Africa Medical Devices Market Report – Forecast 2027

Saudi Arabia Medical Devices Market Report – Forecast 2027

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
1 628 258 0071
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire