header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Farmaceutische glazen verpakkingsmarkt: overzicht en analyse van de belangrijkste fabrikanten, aandeel, regionale vraag met groeivoorspelling 2030

Oct 19, 2022 2:40 AM ET

In 2020 zal de wereldwijde farmaceutische glazen verpakkingsmarkt naar verwachting ongeveer 8,57 miljard dollar waard zijn. De markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 8,5 etussen 2021 en 2030, en een waarde bereiken van ongeveer USD 7,6 miljard in 2020.

De industrie van glazen farmaceutische verpakkingen gedijt dankzij talrijke belangrijke klinische geneesmiddelen en andere diensten. Verpakkingen zijn in deze industrie van cruciaal belang voor de bescherming van geneesmiddelen. Vanwege hun uitzonderlijke voordelen winnen glazen geneesmiddelen aan populariteit. Deze glazen verpakking beschermt de medicijnen door besmetting en andere schade te beperken. Deze verpakking wint aan populariteit in vele apotheken door hydrolyse en oxidatie te voorkomen. Het toenemende belang van biotechnologische geneesmiddelen stimuleert de marktvraag. Bovendien verhogen strenge overheidsvoorschriften de adoptiegraad.

De uitbraak van covid 19 is een kritieke factor die bijdraagt tot de groei van deze markt. Vaccins en andere virusbehandelingen worden verpakt in farmaceutisch glas. Al deze factoren hebben een grote invloed gehad op de uitbreiding van de markt. De impact van de Covid-19 pandemie op de farmaceutische productie is de gestaag toenemende vraag naar medicijnen en aanvullende voorzieningen in de gezondheidszorg. De stijging van de vraag naar geneesmiddelen als gevolg van de pandemie heeft ongetwijfeld de marktontwikkeling beïnvloed. De vraag naar Covid-19 vaccins, opgebouwd door verschillende bedrijven en instellingen in verschillende landen, zal waarschijnlijk een nieuw hoogtepunt bereiken.

Verder verhoogt de glazen verpakking de houdbaarheid van de producten. Er zal de komende jaren veel vraag zijn naar farmaceutische medicijnen en geneesmiddelen. Dit zal aanzienlijk bijdragen tot de massale verkoop van farmaceutische glazen verpakkingen. Op de markt voor injecteerbare geneesmiddelen is de vraag het grootst. Deze glazen verpakking houdt ook kooldioxide buiten de verpakking. Externe factoren kunnen ervoor zorgen dat medicijnen worden afgebroken.

Krijg een PDF-voorbeeld van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5179

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor farmaceutische glazen verpakkingen is onderverdeeld in drie secties: producttype, materiaaltype en toepassing.

De wereldwijde markt voor farmaceutische glazen verpakkingen omvat vier productcategorieën: flessen, flacons, potten, spuiten, patronen en ampullen.

De markt voor farmaceutische glazen verpakkingen is op basis van het materiaaltype in drie categorieën onderverdeeld: type I, type II en type III.

De markt voor farmaceutische glazen verpakkingen is verdeeld in drie toepassingen: merk, generiek en biologisch.

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor farmaceutische glazen verpakkingen is verdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor farmaceutische glazen verpakkingen per regio. De expansie van de markt is te danken aan de snel groeiende farmaceutische industrie in deze regio. Deze regio kent veel technologische vooruitgang, een toename van besmettelijke ziekten en hogere uitgaven voor de gezondheidszorg.

Dankzij de stijgende bevolkingsvolumes in de opkomende economieën van de regio, zal de regio Azië-Pacific naar verwachting het snelst groeiende segment zijn tijdens de prognoseperiode. Europa is goed voor meer dan een kwart van de totale markt. Het identificeert de behoefte aan farmaceutische verpakkingen. Overheidsprogramma’s zoals PRIME, dat prioritaire geneesmiddelen verstrekt, zullen naar verwachting de farmaceutische industrie ten goede komen.

Informatie over dit rapport Klik hier: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/5179

Key Players

sommige van de andere prominente spelers in de farmaceutische glazen verpakkingsmarkt zijn Schott AG (Duitsland), Nipro Corporation (Japan), Piramal Glass (Mumbai), Sisecam Group (Tuzla, TR), Owens-Illinois Inc. (VS), de belangrijkste spelers, hadden in 2019 een aanzienlijk aandeel in de wereldmarkt.Gerresheimer AG (Duitsland), SGD Pharma (Frankrijk), Bormioli Pharma S.p.A (Italië), Ardagh Group S.A.(Luxemburg), West Pharmaceutical Services Inc. (VS), en StoelzleOberglasGmbh (Oostenrijk)

Recente ontwikkelingen:

  • Op 20 februari 2022 kondigde Bormioli Pharma een samenwerking aan met andere bedrijven in deze markt. Deze samenwerking zal ten goede komen aan farmaceutische toepassingen en glazen verpakkingsproducten. Het bedrijf doet uitgebreid onderzoek om de weerstand van flessen en de kwaliteit van verpakkingen te verbeteren. Het doel van dit bedrijf is om de koolstofvoetafdruk van de verpakking te verminderen.
  • In mei 2021 was Nirpo Corporation een farmaceutisch bedrijf dat samenwerkte met AstraZeneca. Beide bedrijven werken samen aan de productie van vaccins. Ze produceren ook een groot aantal vaccins voor Japan.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/pharmaceutical-glass-packaging-market-5179

Gerelateerd rapport

Electrostatic Discharge Packaging Market per product (Bags, Trays, Boxes & Containers, ESD foams, others), per eindgebruiker (Communication network infrastructure, Consumer electronics, Computer peripherals, Automotive industry, others), per regio (Asia-Pacific, North America, Europe, Row) – Forecast to 2030

Food Service Packaging Market Informatief rapport per product (flexibele verpakking, stijve verpakking, papier en zakken, zakken, anderen), per toepassing (zuivelproducten, groenten en fruit, gebakken goederen, anderen) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Gevormde-vezelverpakkingsmarkt: Informatie per product (Trays, Clamshell Containers, Dozen, End Caps), per type (Transfer Molded, Thick-wall, Thermoformed Fiber, Processed Pulp), per bron (Wood Pulp, Non-wood Pulp), per eindgebruik (Food & Beverage, Electronics, Personal Care, Healthcare), regio (Noord-Amerika, Europa, Asia Pacific, South America, Middle East & Africa) – Forecast till 2030

Direct Thermal Labels Market Informatierapport per gezichtsmateriaal (papier en kunststof), per toepassing (voedsel & dranken, farmaceutische producten, persoonlijke verzorging, detailhandel en andere) en per regio – prognose tot 2030.

Corrugated Boxes Market Research Report: Informatie, per type (stijve dozen, zelfoprichtende dozen, telescoopdozen, dozen met sleuven en andere), per wandconstructie (enkelwandig, dubbelwandig en driewandig), per toepassing (voedingsmiddelen & dranken, consumptiegoederen, persoonlijke verzorging, farmaceutische producten, e-commerce en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens:

Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire