header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Flexibele verpakkingsmarkt groeit met 4,9% tot 230,78 miljard dollar in 2030

Oct 19, 2022 3:40 AM ET

De wereldwijde flexibele verpakkingsmarkt zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 4,9%, met een waarde van 230,78 miljard dollar tijdens de verwachte kwartalen van 2022-2030.

De grootste kenmerken van kunststoffen en films zijn geïntegreerd in flexibele verpakkingen. Deze flexibele verpakkingen bieden kosteneffectieve, praktische oplossingen. Van consumentengoederen tot elektronica en van cosmetica tot medische benodigdheden, flexibele verpakkingen spelen een sleutelrol in de toeleveringsketens van veel verschillende industrieën en producten. Door de beste eigenschappen van plastic, folie, papier en aluminiumfolie te combineren om met de minste hoeveelheid materiaal een grote verscheidenheid aan beschermingsmogelijkheden te bieden, verhogen flexibele verpakkingen de waarde en verkoopbaarheid van levensmiddelen en non-foodproducten.

De markt voor flexibele verpakkingen groeit door de vraag naar snacks en kant-en-klare maaltijden in eenpersoons- of kleine porties. Vanwege de vele energie- en milieuvoordelen verschuift de verpakkingsindustrie naar flexibele verpakkingen. De voordelen van plastic, papier en aluminiumfolie worden gecombineerd in flexibele verpakkingen zonder afbreuk te doen aan de versheid, de barrièrebescherming, de duurzaamheid, de bedrukbaarheid of het gebruiksgemak van het product. Flexibele verpakkingen hebben verschillende voordelen die bijdragen tot de groei van de markt in de verwachte periode. Het recyclen van plastic verpakkingsafval is echter een moeilijke operatie waarvoor geavanceerde infrastructuur nodig is. Het kost veel tijd en vereist geschoolde werknemers. De markt voor flexibele verpakkingen kan daaronder lijden.

Ontvang het voorbeeldrapport van Flexible Packaging Market Research Insights 2022 tot 2030: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1151

De toonaangevende bedrijven in de sector evalueren hun strategie om de uitdaging aan te gaan, omdat ze zich zorgen maken over de toekomst van de markt. De bedrijven maken gebruik van verschillende strategieën om het productievolume te verhogen en werken aan kosteneffectieve, creatieve oplossingen die aan de behoeften van de klant kunnen voldoen en de doorbraak ondersteunen die nodig is voor een betere penetratie van geurproducten. Een van de redenen die de markt voor flexibele verpakkingen in de geprojecteerde periode stimuleren, is de toename van het publieke bewustzijn van gezondheidsgerelateerde zorgen. De vraag naar de hele sector wordt ook gedreven door het toegenomen gebruik van sterilisatieoplossingen als gevolg van de pandemie van het coronavirus.

Marktsegmentatie:

De marktsegmenten voor flexibele verpakkingen omvatten toepassing, producttype, technologie en materiaal. De markt wordt verder opgesplitst in flexografie en digitaal drukken op basis van technologie. De markt is verder onderverdeeld in pouches, zakken, sachets, wraps en andere categorieën. De markt voor flexibele verpakkingen is verder onderverdeeld in folie, papier, aluminium, plastic en andere categorieën, afhankelijk van het materiaal. De flexibele verpakkingsmarkt is verder onderverdeeld in toepassingssectoren: meubelen, dranken, cosmetica, levensmiddelen, farmaceutische producten en andere.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1151

Regionale analyse:

Naast gemak zijn ook duurzaamheid, transparantie, voedselveiligheid en een afname van voedselverspilling van invloed op de keuze voor flexibele verpakkingen voor vlees, gevogelte en zeevruchten. Aangezien de consumptie van zuivelproducten in een gezond tempo stijgt, wijst de huidige marktsituatie op een toename van de vraag naar zuivelproducten. Zo schat het Amerikaanse ministerie van Landbouw dat in 2020 per persoon 40,2 pond kaas zal worden geconsumeerd. Volgens de USDA Foreign Agricultural Service zal de Europese Unie in 2020 9.482 metrische ton kaas consumeren, tegenover 5.766 metrische ton in de Verenigde Staten, waardoor de EU het land is met de grootste jaarlijkse kaasconsumptie.

Key Players:

Amcor Limited (Victoria), Constantia Flexibles Group GmbH (Oostenrijk), Mondi Group (Johannesburg), Sealed Air Corporation (North Carolina), Sonoco Products Company (VS.), Coveris Holdings S.A. (V.S.), Huhtamaki Group (Finland), Bemis Company Inc. (V.S.) en Ampac Holdings LLC (V.S.) zijn enkele van de prominente spelers in de voorhoede van de concurrentie op de wereldwijde markt voor flexibele verpakkingen en worden geprofileerd in MRFR Analysis.

Industrial News:

Berry Global en LyondellBasell sloegen in oktober 2021 de handen ineen om de doelstelling na te streven om tegen 2026 100 procent van zijn klantgerichte verpakkingen verantwoord in te kopen. Het partnerschap moedigt klanten aan om over te stappen van transparante plastic drinkbekers met één laag die gemakkelijker te recyclen zijn, naar papieren bekers met een plastic voering en een beperkt recyclingpotentieel.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/flexible-packaging-market-1151

Related Report

Boxboard Packaging Market Research Report: Informatie per materiaaltype (gecoat ongebleekt kraftkarton, gebleekt kraftkarton, gerecycleerd kraftkarton) Producttype (dozen, vouwdozen, tubes & kernen) Dikte (van 0,75 mm tot 1 mm, van 1,1 mm tot 2..3mm) Eindgebruik (Voedsel & Dranken, Persoonlijke Verzorging & Cosmetica, Thuiszorg, Farmaceutisch, Automotive, Elektrische & Elektronica, Chemische & Smeermiddelen) Prognose tot 2028

Drilling Bits Market Informatieverslag per type (Fixed Cutter Bits [Polycrystalline Diamond Bits, Natural Diamond Bits], Roller Cone Cutter Bits [Milled-Tooth Bits, Tungsten Carbide Inserts], per toepassing (On Shore Boren en Off Shore Boren) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Tea Bag Packaging Market Onderzoeksrapport: Information, by Tea Bag Type (Single Chamber, Double Chamber), by Outer Paper Envelope (Naked Bags, Crimped, Heat-Sealed), by Application (Green Tea, Black Tea) by Filter Type (Paper with PLA Fiber, Paper with Plastic Fiber Paper, Non-Woven Fabric Made of Plastic, Non-Woven Fabric, and Pure Paper), Region (North America, Europe, Asia Pacific, South America, Middle East & Africa) – Forecast till 2030

Secondary Paper & Paperboard Luxury Packaging Market Onderzoeksrapport: Informatie, per Materiaal (Papier & Paperborad, Plastic, Metaal), per Eindgebruiker (Voedsel & Dranken, Snoepgoed, Persoonlijke Verzorging & Cosmetica, Wijn & Gedistilleerd, Mode), en Regio – Voorspelling tot 2027

Packaging Market Research Report Information By Materials (Flexible Packaging, Rigid Plastic packaging, Board Packaging, Glass and Others) End Use Industry (Food, Beverages, Healthcare, Cosmetics, Consumer Goods and Industrial) Application (Primary Packaging, Secondary Packaging) Forecast 2030

Flexible Plastic Snack Food Packaging Market: Informatie per producttype (stazakken, platte zakken, films en wikkels, rollen, zakken met zijvouw), per materiaal (BOPP, polypropyleen, polyethyleen, lineair polyethyleen met lage dichtheid, polyester), per toepassing (bakkerij snacks, snoep & snoepjes, hartige snacks, noten & gedroogde vruchten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika, Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2026

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens:

Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire