header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Geurkaarsenmarkt zal nieuwe groeikansen genereren tegen 2027| Gedetailleerd onderzoeksrapport

Oct 19, 2022 6:48 AM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Scented Candles Market Information by Product Type, Category, Distribution Channel, and Region – Forecast till 2027 “, is de markt voor geparfumeerde kaarsen klaar om van 2020 tot 2027 een groeipercentage van 5,80 % te bereiken en tegen 2027 een waarde van 4,22 miljard USD te bereiken.80 van 2020 tot 2027 en zal tegen 2027 4,22 miljard dollar bedragen.

Marktsynopsis

Een geurkaars wordt ontwikkeld met behulp van geurige oliën die in de was worden gemengd en een aangenaam aroma verspreiden wanneer hij brandt. Het geeft een esthetisch tintje aan een kamer, of elke ruimte in huis, en creëert een sfeer van welzijn en gezondheid.

Een van de grote voordelen van geurkaarsen is dat ze angst en stress helpen verlichten. Bij blootstelling aan het aangename aroma van essentiële oliën aanwezig in geurkaarsen, worden onze hormonen geactiveerd, wat op zijn beurt helpt om zorgen en angst te verlichten.

Markt Concurrentielandschap:

De welvarende bedrijven in de scented candles market zijn

  • Candle-lite
  • Reckitt Benckiser Group plc
  • Zhong Nam Industrial
  • The Procter & Gamble Company
  • Empire Candle Co. LLC
  • L Brands Inc.
  • BeCandle
  • Newell Brands
  • Johnson & Son Inc
  • Conscious Candle Company
  • The Yankee Candle Company
  • Bolsius International BV
  • Welburn Candles Pvt Ltd
  • Colonial Candle
  • Brandt Kaarsen

September 2022

Boy Smells, het populaire merk dat bekend staat om zijn serie geurkaarsen, heeft zijn lijn gelanceerd bij SEPHORA. Hoewel het merk al verkrijgbaar was via kleinschalige retailers, is deze stap naar Sephora een enorme stap voor hen op weg naar snelle groei.

Scented Candles Market

Markt USP Covered:

Marktdrivers:

De markt voor geurkaarsen zal profiteren van het stijgende bewustzijn over de verschillende toepassingen van het product in aromatherapieën en massages. De markt voor geurkaarsen heeft wereldwijd enorme winsten geboekt, gezien het groeiende toepassingsgebied in verschillende therapeutische procedures en het toenemende aantal mensen dat belangstelling heeft voor meditatie en yoga. Dit wordt geacht gunstig te zijn voor de wereldwijde industrie in de komende jaren. Bovendien richten spelers zich op het integreren van essentiële oliën in geurkaarsen voor meer geur die de geest opnieuw stimuleert.

Een toenemend aantal millennials wereldwijd wordt huiseigenaar, met een opkomende interesse in het toevoegen van een persoonlijke noot aan het decor en de sfeer. Als gevolg daarvan kopen ze steeds vaker luxe artikelen zoals geurkaarsen om thuis een persoonlijke toon aan te slaan. De beschikbaarheid van deze kaarsen in verschillende kleuren verhoogt de aantrekkingskracht van de ruimte, terwijl verschillende ontwerpen en geuren de warmte van de woonomgeving versterken. In het licht van deze factoren zullen de vraag naar en de verkoop van geurkaarsen de komende jaren sterk stijgen.

Get a Free Sample PDF File @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2495

Marktbeperkingen:

Geurende kaarsen staan bekend als luxe artikelen die duurder zijn dan gewone. De exorbitante prijs kan een grote rem zijn voor de marktgroei in de komende jaren.

Ook het gebrek aan bewustzijn over het product bij consumenten en hun neiging naar goedkopere kwaliteit en minder geprijsde kaarsen zal de wereldwijde markt negatief beïnvloeden. De genoemde kaarsen van slechte kwaliteit zijn niet milieuvriendelijk en verspreiden synthetische geuren.

COVID 19 Analyse

De opmerkelijke impact van de COVID-19 uitbraak heeft geleid tot verschillende repercussies op de gezondheidsstatus van mensen over de hele wereld. De nasleep houdt verband met de aanzienlijke sociale en economische lasten voor mensen wereldwijd. Terwijl de belangrijkste beleidsmakers nieuwe kaders implementeren en industrieën geavanceerde uitbreidingsmodellen aannemen om hun relevantie te behouden, worden mensen geconfronteerd met een reeks mentale trauma\’s.

Over de hele wereld hebben de stijgende gevallen mentale en economische problemen veroorzaakt, vooral onder ouderen. Bovendien heeft de jongere bevolking te kampen met uitdagingen als gevolg van het verlies van bestaansmiddelen en kiest zij voor gezinszorg om de repercussies aan te pakken. De aandacht gaat vooral uit naar de behandeling van COVID-19 en de ontwikkeling van een vaccin, waardoor de aandacht van andere markten wordt afgeleid. Luxeartikelen worden beschouwd als niet-essentieel, een feit dat de komende jaren ongunstig zal zijn voor de markt van geurkaarsen.

Marktsegmentatie

Naar producttype

Paraffinewas, synthetische was, dierlijke was en plantaardige was zijn de belangrijkste producttypen die zijn besproken in de MRFR-studie.

Per categorie

Categoriegewijs omvatten de segmenten premium en massa. De premium categorie heeft de leiding genomen in de markt en genereert een enorme vraag dankzij de stijgende koopkracht van mensen. Bovendien zijn premium geurkaarsen gemaakt van sojawas of bijenwas, die voornamelijk niet giftig zijn en daarom getuige zijn van een bloeiende verkoop over de hele wereld.

Per distributiekanaal

Winkelgebaseerde en niet-winkelgebaseerde kanalen zijn de belangrijkste distributiekanalen die in het rapport worden beschouwd. Winkelgebaseerde kanalen in de markt zijn supermarkten & hypermarkten samen met speciaalzaken, en meer. Het topsegment is supermarkten & hypermarkten, terwijl de niet-gebaseerde of online kanalen in de nabije toekomst een snellere groei kunnen bereiken.

Regional Insights

Noord-Amerika bereikte de leidende positie in 2019 en vergaarde het grootste aandeel in de wereldwijde markt voor geurkaarsen. De regio herbergt verschillende spelers die een verscheidenheid aan kaarsen produceren. De VS is de afgelopen jaren naar voren gekomen als een winstgevende markt, met Canada en Mexico in navolging. De sterke seizoensgebonden vraag als gevolg van Halloween en het grote bewustzijn over het gebruik van diverse geurkaarsen in massages en aromatherapieën hebben aanzienlijk bijgedragen aan de marktwaarde in de regio. Deze kaarsen worden gezien als essentiële items tijdens therapeutische procedures, omdat ze helpen een ontspannende sfeer te creëren, en genereren daarom de vraag onder mensen die geïnteresseerd zijn in meditatie en soortgelijke activiteiten.

Lees meer over het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/scented-candles-market-2495

Azië-Pacific zal naar verluidt de snelste CAGR krijgen in de komende jaren, dankzij het stijgende aantal fabrikanten van geurkaarsen als de vraag escaleert. De vraag is aanzienlijk hoog onder de exploderende stedelijke bevolking met stijgende besteedbare inkomens. De groei van de millennials en de toenemende aandacht voor thuiszorg zouden ook de verkoop van geurkaarsen in de komende jaren moeten stimuleren. Consumenten in India en Japan nemen in toenemende mate een luxe levensstijl aan en kiezen daarom voor esthetische producten die het decor en de sfeer van hun huizen verbeteren. De uitbreiding van de middenklasse met een groeiende voorkeur voor eetgelegenheden met luxe decoraties kan het marktaandeel de komende jaren ook vergroten.

Lees ons gerelateerde rapport –

Kaarsenmarkt Size Research Report – Global Forecast Till 2028

Pumpkin Candles Market Research Report – Global Forecast Till 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contacteer ons:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York,
New York 10013,
United States of America
Tags:   United States, Wire