header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Korean Air kiest voor SkyBreathe® 360° eco-vliegplatform om brandstof te besparen en de ecologische voetafdruk van hun vluchten te verkleinen

Oct 19, 2022 2:21 AM ET

Seoul, 19 oktober 2022 – Korean Air , de vlaggenmaatschappij van Korea, verhoogt haar inzet voor milieubescherming door de implementatie van SkyBreathe® eco-vliegsoftware om de brandstofefficiëntie te maximaliseren en de koolstofuitstoot van vliegtuigen te verminderen.

Uit hoofde van deze overeenkomst zal OpenAirlines het SkyBreathe® eco-flying platform implementeren, ‘s werelds toonaangevende software voor brandstofefficiëntie. De software zal dagelijks automatisch de vluchtgegevens van de 155 vliegtuigen van de luchtvaartmaatschappij analyseren om de operationele efficiëntie op het niveau van de vloot, de route en de individuele vluchtfase te verbeteren.

De Big Data-oplossing integreert meerdere gegevensbronnen voor elke vlucht in één enkele database. Het berekent bereikte en potentiële besparingen rekening houdend met de exacte vluchtomstandigheden, zoals weer, vliegroute, luchtverkeersleiding en lading, om zeer nauwkeurige brandstofcijfers te produceren.

Het genereert inzichten, die worden gedeeld met alle belanghebbenden via synthetische en eenvoudig te lezen dashboards. Piloten kunnen hun actuele vluchten in 4D visualiseren en krijgen een individuele debriefing over elke brandstofbesparende best practice via een speciale gebruiksvriendelijke mobiele app genaamd MyFuelCoach.

Door deze digitale oplossing kan Korean Air snel de meest geschikte best practices implementeren om het brandstofverbruik te verminderen. De belangrijkste operationele actoren (boordwerktuigkundigen, dispatchers, onderhoudstechnici, enz.) en de piloten worden actieve medewerkers via een alles-in-één-platform dat hen mondig maakt en gedetailleerde rapporten over hun prestaties geeft.

Checht aan verschillende middelen om de koolstofuitstoot te verminderen, we erkennen de optimalisering van de vluchtefficiëntie als een krachtige hefboom voor decarbonisatie, en we streven naar de uitvoering van een praktisch plan om concrete CO2-reductieresultaten te behalen. SkyBreathe® zal ons helpen de infrastructuur op te bouwen om brandstofbesparingen systematisch te controleren en potentiële inefficiënties te identificeren, waardoor we uiteindelijk onze koolstofvoetafdruk kunnen verminderen,” zegt Soo-Keun, LEE, CSO, Executive Vice President bij Korean Air.

“SkyBreathe® stelt een luchtvaartmaatschappij doorgaans in staat het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met 2 tot 5% te verminderen. We weten dat dit een van de topprioriteiten van de luchtvaartmaatschappijen is, aangezien de kosten van vliegtuigbrandstof stijgen en nu 35% tot 45% van de operationele kosten uitmaken. Onder de dreiging van de klimaatverandering zou elke luchtvaartmaatschappij een sterk brandstofefficiëntieprogramma moeten hebben waarbij alle afdelingen betrokken zijn om een veilige en efficiënte brandstof- en milieucultuur te ontwikkelen. Als pionier in de wereldwijde luchtvaartindustrie neemt Korean Air preventieve maatregelen om haar koolstofvoetafdruk te verkleinen en de klimaatverandering tegen te gaan. Het zal boeiend zijn om hen te helpen de brandstofkosten verder te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen tot het bereiken van hun doelstelling van koolstofneutraliteit.” Zegt Alexandre Feray, CEO en oprichter van OpenAirlines.

Over Korean Air:

Service de wereld voor meer dan 50 jaar, Korean Air is een van ‘s werelds top 20 luchtvaartmaatschappijen, het vervoeren van meer dan 27 miljoen passagiers in 2019, pre-COVID. Met haar wereldwijde hub op Incheon International Airport (ICN) bedient de luchtvaartmaatschappij 120 steden in 43 landen op vijf continenten met een moderne vloot van 155 vliegtuigen en meer dan 20.000 professionele werknemers.

Korean Air’s uitstekende prestaties en inzet voor het hoogste niveau van veiligheid en klantenservice werd tijdens de pandemie verder benadrukt; de luchtvaartmaatschappij kreeg talrijke prijzen toegekend, waaronder 2021 Airline of the Year en 2022 Cargo Operator of the Year door Air Transport World, en een 5-sterren COVID-veiligheidsbeoordeling van Skytrax.

Korean Air is stichtend lid van de SkyTeam luchtvaartalliantie en is uitgegroeid tot een van de grootste transpacifische luchtvaartmaatschappijen door haar joint venture met Delta Air Lines.

Dedicated to providing Excellence in Flight, Korean Air’s vision is to be a respected leader in the world airline community.

Voor meer informatie over Korean Air, bezoek www.koreanair.com, Korean Air Newsroom, facebook.com/KoreanAir, instagram.com/KoreanAirworld en Twitter@KoreanAir_KE.

Over OpenAirlines:

OpenAirlines is een digitaal innovatiebedrijf in privébezit dat bestaat uit een team van hooggekwalificeerde wiskundigen, luchtvaartingenieurs, datawetenschappers, piloten, IT-experts en specialisten op het gebied van vliegtuigprestaties die opereren vanuit de vestigingen in Toulouse, Hongkong, Miami en Montreal.

De Franse clean-tech is gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale technologie om luchtvaartmaatschappijen te helpen hun duurzaamheids- en emissiedoelstellingen te halen. Zij ontwikkelden SkyBreathe®, een uitgebreide eco-vliegoplossing voor luchtvaartmaatschappijen om brandstofkosten en CO2-uitstoot te verminderen, die vandaag de dag door 51 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd wordt gebruikt, waaronder Air France, easyJet, DHL, Norwegian, IndiGo, flydubai en Atlas Air.

Meer informatie: www.openairlines.com

PR Contact:

Solveig Moisan, Hoofd Marketing en Communicatie

[email protected]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Solveig Moisan, Head of Marketing and Communication
[email protected]
Tags:   United States, Wire