header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kruidengeneesmiddelenmarkt is 356 miljard dollar in 2030 tegen 10,9 AGR | MRFR

Oct 19, 2022 3:46 AM ET

Herbal Medicine Market Overview

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Herbal Medicine Market Information by Category, Medicinal Plants, Form, Source, Distribution Channel, and Region – Forecast till 2030″, werd de Herbal Medicine Market in 2021 gewaardeerd op 145 miljard dollar en zal deze in 2030 naar verwachting 356 miljard dollar waard zijn. De marktomvang zal van 2022 tot 2030 met 10,9 procent toenemen.

Marktsynopsis

Kruidengeneesmiddelen zijn een vorm van voedingssupplementen die worden gewonnen uit verschillende delen van planten zoals schors, bladeren, olie, zaden, wortels en bessen. Ze worden al heel lang gebruikt voor de behandeling van verschillende ziekten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende doseringsvormen en worden vervaardigd met behulp van innovatieve technieken.

Vraag gratis proefexemplaar aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3250

Marktcompetitief landschap:

De welvarende bedrijven in de markt voor kruidengeneesmiddelen zijn

  • Willmar Schwabe India Pvt. Ltd.
  • BEOVITA, Blackmores
  • Arkopharma
  • Bayer AG
  • Dasherb Corp.
  • Arizona Natural Products
  • Hishimo Pharmaceuticals
  • ZeinPharma Germany GmbH
  • Himalaya Global Holdings Ltd
  • Venus Pharma GmbH
  • Schaper & Brümmer

April 2022

Er is een nieuwe Chinese kruidencapsule gelanceerd, die wordt gebruikt voor de behandeling van longinfecties, verkoudheid en verschillende ademhalingsziekten in Liberia. Het is het aanbod van de Volksrepubliek China en is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde, gecreëerd met behulp van de collaterale ziektetheorie.

Marktdrivers:

Marktdrivers:

Met het stijgende kennisniveau van de hedendaagse consument over de voordelen van kruidengeneesmiddelen, zal de wereldwijde markt de komende jaren een aanzienlijke impuls krijgen. Met de toevoeging van chemische-vrije, natuurlijke ingrediënten, zijn kruidengeneesmiddelen nu het verzamelen van de aandacht van een heleboel mensen over de hele wereld. Bovendien zullen kruidengeneesmiddelen, gezien hun betaalbaarheid en gemakkelijke toegankelijkheid in supermarkten en diverse distributiekanalen, de komende jaren een enorme vraag kennen.

De toename van krachtige onderzoeksactiviteiten in lijn met de stijgende uitgaven voor de ontwikkeling van diverse kruidengeneesmiddelen zou het aandeel van de industrie verder moeten vergroten. De uitbraak van COVID-19 is ook een grote kans voor de markt van de kruidengeneesmiddelen, gezien het toenemende aantal mensen dat meer neigt naar natuurlijke en immuniteitsversterkende producten die infecties helpen voorkomen.

De dramatische toename van het aantal ziekten en aandoeningen wereldwijd versterkt de marktpositie verder. De bijwerkingen van enkele allopathische geneesmiddelen dwingen mensen om te kiezen voor natuurlijke producten, een factor die de komende jaren in het voordeel van de wereldwijde industrie zal werken. Daarnaast is er ook een enorme vraag naar schoonheidsproducten op basis van kruiden, dankzij de groei van het besteedbare inkomen van mensen, in combinatie met de toenemende aandacht voor algemeen welzijn en verzorging.

Marktbeperkingen:

Hoewel de stijgende prevalentie van hart- en leverziekten samen met de toename van technologische innovaties in de gezondheidszorg de wereldwijde markt ten goede zal komen, zijn er enkele uitdagingen en beperkingen die het groeitempo kunnen vertragen. De allergische reacties en bijwerkingen in combinatie met een slechte standaardisatie kunnen in de komende jaren resulteren in een getemperde marktvraag.

COVID 19 Analyse

De opmerkelijke impact van de COVID-19 uitbraak heeft geleid tot verschillende repercussies op de gezondheidstoestand van mensen over de hele wereld. De nasleep houdt verband met de aanzienlijke sociale en economische lasten voor mensen wereldwijd. Terwijl de belangrijkste beleidsmakers nieuwe kaders implementeren en industrieën geavanceerde uitbreidingsmodellen aannemen om hun relevantie te behouden, worden mensen geconfronteerd met een reeks mentale trauma’s.

Over de hele wereld hebben de stijgende gevallen mentale en economische problemen veroorzaakt, vooral onder ouderen. Bovendien heeft de jongere bevolking te kampen met uitdagingen als gevolg van het verlies van bestaansmiddelen en kiest zij voor gezinszorg om de repercussies aan te pakken. De aandacht gaat vooral uit naar de behandeling van COVID-19 en de ontwikkeling van een vaccin, waardoor de aandacht van andere markten wordt afgeleid. De vraag naar natuurlijke, plantaardige producten is echter aanzienlijk gestegen, met als doel infecties te voorkomen en gezond te blijven. Dit zou de wereldwijde industrie op de lange termijn ten goede moeten komen.

Marktsegmentatie

Per categorie

De op categorie gebaseerde segmenten die in het MRFR-reviewrapport worden genoemd, zijn kruiden schoonheidsproducten, functionele voedingsmiddelen op basis van kruiden, voedingssupplementen op basis van kruiden en geneesmiddelen op basis van kruiden.

Het segment van de kruidengeneesmiddelen staat op de eerste plaats, gezien de toename van uitgebreide onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten met betrekking tot talrijke kruiden in een poging om hun geneeskrachtige werking te analyseren, de stijgende voorkeur voor natuurlijke geneesmiddelen zonder bijwerkingen en de escalerende gevallen van chronische ziekten zoals diabetes, artritis, spijsverteringsproblemen, kanker en slaapstoornissen.

Per vorm

Kruidengeneesmiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, namelijk extracten, poeders, capsules en tabletten, siropen en meer.

Per distributiekanaal

De belangrijkste distributiekanalen in de markt zijn e-commerce, maar ook ziekenhuis- en detailhandelsapotheken, en nog veel meer.

Als leidend segment profiteren ziekenhuisapotheken & van de enorme last van vele soorten kanker en verschillende infectieziekten over de hele wereld, ontwikkelingen in de gezondheidszorginfrastructuur en het toenemende aantal getalenteerde professionals.

Bekijk gedetailleerde TOC met COVID-19 impactanalyse op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/herbal-medicine-market-3250

Regional Insights

Europa zal in de komende jaren hoogstwaarschijnlijk de leidende positie bereiken en controle krijgen over de wereldwijde markt. Dit kan worden toegeschreven aan de toename van uitgebreide onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en de stijgende uitgaven voor onderzoek naar geneeskrachtige planten. De toenemende voorkeur voor een verscheidenheid aan kruidengeneesmiddelen in lijn met de toename van chronische aandoeningen en robuuste overheidssteun zal de wereldwijde markt verder begunstigen.

Amerika behoudt de tweede positie op de wereldwijde markt, gezien de versterkte verkoop van verschillende kruidengeneesmiddelen, vooral in de VS. Het toenemende bewustzijn onder mensen over de gezondheidsvoordelen van kruidengeneesmiddelen in de nasleep van de escalerende gevallen van kanker en diabetes zal ook de positie van de industrie in de regio versterken.

De Asia Pacific zou het hoogste groeipercentage van 5,99 van 2020 tot 2027 moeten oogsten, in reactie op de ongebreidelde vraag naar traditionele geneesmiddelen. De belangrijkste eindgebruikers in APAC zijn onderzoekers, farmaceutische bedrijven, beleidsmakers enz.

Bekijk verwante rapporten:

Corporate Wellness Market Research Report – Global Forecast till 2030

Aesthetics Market Research Report – Global Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
1 628 258 0071
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire