header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor dieselgeneratoren bereikt USD 30,81 miljard groeiende vraag van de industrie, analyse van de belangrijkste spelers en groeiprognose, 2028

Oct 19, 2022 3:57 AM ET

Global Diesel Genset Market

Diesel Genset Demand Growth to Remain Buoyant up to 2028

The diesel genset-markt zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien. Ondanks regeringswijzigingen om het gebruik van dieselgeneratoren te beperken om de toenemende bezorgdheid over het milieu te minimaliseren, zal de marktvraag waarschijnlijk robuust blijven. De toenemende vraag naar betrouwbare energievoorziening en het toenemende aantal gevallen van stroomuitval zullen naar verwachting een aanzienlijke marktvraag creëren.

Ook de marktwaarde zal naar verwachting gestaag groeien, ten minste tot 2028. Onder verwijzing naar de voortdurend groeiende vraag naar ononderbroken en betrouwbare stroomvoorziening verwacht MRFR dat de wereldwijde marktwaarde van dieselgeneratoren zal escaleren van 17,23 miljard USD in 2021 tot 30,81 miljard USD in 2028, met een groei van 8,70 AGR van 2021 tot 2028. Ook zal de markt waarschijnlijk enorme R & D-investeringen voor productontwikkeling waarnemen.

Report Coverage

Metrics

Details

Marktomvang

2028: USD 30.81 miljard dollar

CAGR

8.70 AGR (2021-2028)

Basisjaar

2021

Prognoseperiode

2021-2028

Belangrijkste marktkansen

Nieuwe productlanceringen en R & D onder de belangrijkste spelers

Veel industrieën hebben aggregaten nodig voor hun behoeften aan stroom op afstand en transport. Vooral de scheepvaartsector en de voedselverwerkende & industrie voor het vervoer van bederfelijke goederen hebben aangedreven motoren nodig tijdens het vervoer over land en lange afstanden om gekoelde koelcontainers aan te drijven en zo de temperatuur veilig te houden. Gensets worden ook gebruikt op afgelegen locaties om een constante stroomvoorziening en back-up elektriciteit te leveren.

Dieselgeneratoren hebben toepassingen in vele sectoren met gemeenschappelijke doeleinden, zoals datacenters, gezondheidszorgfaciliteiten, noodstroomoperaties, stroom op afgelegen locaties en stroom voor koel- of verwarmingseenheden op koelcontainers. Dieselgeneratoren bieden aanzienlijke voordelen, zoals aanzienlijke geldbesparingen, lage onderhoudskosten, langere bedrijfstijd, veiligere werking en efficiëntie.

Request Free Sample PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9541

Industry Trends

Het toenemende gebruik van dieselgeneratoren voor industriële, commerciële, landbouw- en andere doeleinden is een belangrijke drijvende kracht. Bovendien zijn productstandaardisatie, verbeterde onderzoek & innovatie, en meer laboratorium & veldproeven belangrijke markttrends. Frequente stroomonderbrekingen veroorzaakt door natuurrampen die de activiteiten in de industrie, de hulpdiensten, woningen en commerciële instellingen kunnen onderbreken, doen de marktgroei verder escaleren.

Aan de andere kant belemmeren strikte overheidswijzigingen en beperkingen opgelegd aan stroomdistributiebedrijven die 24×7 stroomlevering in metro’s en grote steden verplichten om het gebruik van dieselgeneratoren te ontmoedigen, de marktgroei. Desondanks zouden enorme O&O-investeringen van industriële spelers in de ontwikkeling van efficiënte motoren die de uitstoot van schadelijke gassen door dieselgeneratoren kunnen verminderen, de marktgroei in de komende jaren ondersteunen.

Segmenten

De marktanalyse voor dieselgeneratoren is gesegmenteerd in vermogensklasse, draagbaarheid, eindgebruik en regio’s. Het vermogenssegment is onderverdeeld in 375KVA-1000KVA en meer dan 1000 KVA. Het segment draagbaarheid is onderverdeeld in draagbaar en stationair. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in landbouw, commercieel en industrieel.

Speak To Expert @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/9541

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor dieselgeneratoren. De groeiende vraag naar een gestage & betrouwbare stroomvoorziening door het groeiende aantal datacenters in de regio stimuleert de verkoop op de markt. Bovendien verhoogt de massale beschikbaarheid van diesel als gevolg van de stijgende olie & gasactiviteiten het marktaandeel van de dieselgenerator in de regio. Bovendien hebben een ontspannen aanpak en soepele overheidsvoorschriften tegen gasemissies van dieselgeneratoren een positieve invloed op de groei van de regionale markt.

Aan de andere kant vertonen de markten voor dieselgeneratoren in Noord-Amerika en Europa een trage groei, voornamelijk als gevolg van strenge voorschriften voor het in kaart brengen van brandstoffen. Geoptimaliseerde emissies in niet-emissiegereguleerde regio’s, waaronder de VS, Canada en Europa, ondersteunen echter de marktgroei. Bovendien stimuleren geoptimaliseerde low-NOx toepassingen in bedrijfskritische segmenten zoals datacenters en kostenefficiëntie de marktwaarde, omdat ze een probleemloze inzet mogelijk maken en ongeacht de kalibratie het hoogste brandstofverbruik leveren.

Competitieve analyse

De zeer competitieve markt voor dieselgeneratoren blijkt zeer compleet te zijn door verschillende opmerkelijke spelers. De spelers nemen strategische initiatieven zoals overname, partnerschap, productlancering en uitbreiding om een concurrentievoordeel op deze markt te behalen. De belangrijkste spelers richten zich op productinnovatie en nieuwe productieprocessen.

Zij richten zich op de ontwikkeling van een nieuwe reeks hoogwaardige stand-by stroomoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor de wereldwijde elektrische aannemersmarkt. Deze generatoren zijn ontwikkeld om het specificatieproces te vereenvoudigen en offerte- en levertijden aanzienlijk te verkorten, terwijl ze helpen te voldoen aan de krappe budgetvereisten van de overgrote meerderheid van stationaire stand-by stroomtoepassingen.

Op 05 sep, 2022 kondigde Rolls-Royce Power Systems (Duitsland), een business unit van de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde groep Rolls-Royce die zich bezighoudt met & aandrijfsystemen, aan een belangrijk contract voor stroomaggregaten voor nieuwe Duitse oorlogsschepen te hebben binnengehaald.

Het contract van Damen Naval, de in Nederland gevestigde scheepsbouwgroep, omvat de levering van MTU scheepsdieselaggregaten met variabele snelheid. De 16 MTU Series 4000 dieselgeneratoren zullen de nieuwe oorlogsschepen van hun vermogen aan boord voorzien, en elk van de vier geplande F126-fregatten van de Duitse marine zal vier van dergelijke generatoren hebben.

Krijg Rapport Met Geweldige Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/9541

De belangrijkste spelers op de markt zijn Cummins Inc. (VS), Caterpillar (VS), Mitsubishi Heavy Industries, Ltd (Japan), Wärtsilä (Finland), Kohler Co. (VS), Atlas Copco AB (Zweden), Rolls-Royce plc (VK), Yanmar Co. Ltd. (Japan), Kirloskar Electric Company (India), JS Power (VK), Generac Power Systems, Inc. (VS), General Electric (VS), Ashok Leyland (India), Sutton Power Engineering (VK) en Denyo Co., Ltd (Japan), onder andere.

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire