header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor luxe verpakkingen verkent nieuwe groeikansen met een CAGR van 4,80% tot 2030

Oct 19, 2022 2:47 AM ET

Luxe verpakkingen worden gemaakt voor luxe producten. De luxe producten worden vaak zo ontworpen en geproduceerd dat een luxe verpakking nodig is. Ze worden vooral gebruikt door merkeigenaren om de producten in verschillende categorieën te onderscheiden. De functionaliteit en het uiterlijk van de producten nemen daardoor ook toe, wat leidt tot esthetiek. Er zijn verschillende formaten voor de verschillende soorten verpakkingen, waaronder kartons, zakken en dozen. Voornamelijk vervaardigd om de high-end producten te promoten, trekt de luxe verpakking een enorme hoeveelheid belangrijke spelers en bedrijven aan om te investeren in de groei en ontwikkeling van de marktdynamiek.

De Luxury Packaging Market werd geschat op een wereldwijde markt van 4,8 AGR in de prognoseperiode. De voorspellingsperiode van de markt loopt van 2022 tot 2030 en er wordt een gezonde en aanzienlijke groei voorspeld voor dezelfde periode. Met de meerderheid van de factoren die de marktdynamiek aansturen, wordt opnieuw aangekondigd dat de markt tegen het einde van 2030 5.121 miljoen dollar zal bedragen. De verandering in de levensstijl van de mensen, samen met een sterke neiging tot het gebruik van luxeproducten, heeft het gebruik van luxe verpakkingen doen toenemen. De veranderende voorkeur van de consument is een van de belangrijkste factoren die de marktdynamiek stimuleren.

Daarnaast krijgen veel leveranciers toegang tot creatieve en innovatieve vormen die voor verpakkingen worden gebruikt. De vraag naar duurzame en biologisch afbreekbare productverpakkingen groeit dagelijks. Dit heeft het gebruik van milieuvriendelijke producten die een positieve invloed hebben op de levensstijl van mensen sterk bevorderd. Dergelijke factoren hebben de dynamiek van de markt sterk beïnvloed.

Er zijn echter ook factoren die de groei en ontwikkeling van de markt hebben beperkt. De hoeveelheid kapitaalinvestering die in een bepaalde eenheid van luxe verpakkingen gaat zitten, heeft de markt voor luxe verpakkingen beperkt. De productie-eenheid bestaat ook uit processen met omvangrijke en zware materialen die de wereldwijde groei van de markt hebben beperkt. Ondanks dergelijke factoren wordt voorspeld dat de markt in de verwachte periode een sterkere groei zal vertonen.

Download rapportvoorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5145

Marktsegmentatie

De markt voor luxe verpakkingen is onderverdeeld in vele categorieën op basis van meerdere factoren. Enkele daarvan zijn het materiaaltype en de eindgebruiker.

De markt is grotendeels gesegmenteerd in drie soorten, namelijk naar materiaaltype: glas, papier kartonmateriaal en kunststof. Per eindgebruikersafdeling is de markt weer gesegmenteerd in zoetwaren, voedsel en drank, cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5145

Regionale analyse

Volgens de huidige marktdynamiek domineert de markt voor luxe verpakkingen grote delen van de wereld. Dit omvat delen zoals Duitsland, Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, samen met Zuid-Korea en Japan, China en India. De voorspelling van de markt toont de dekking in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Dit geeft een wereldwijde groei van de markt weer.

Key Players

De prominente spelers op de markt voor luxe verpakkingen zijn onder andere Amcor Limited (Australië), HH Deluxe Packaging (V.K.), Ekol Ofset (Turkije), DS Smith Plc (V.K.), Pendragon Presentation Packaging Ltd (V.K.), Design Packaging, Inc. (V.S.), Elegant Packaging (V.S.), MW Creative Ltd (V.K.), Winter & Company AG (Zwitserland), Lucas Luxury Packaging (Ierland), en CLP Packaging Solutions Inc. (V.S.).

Industry News

De Luxury Packaging Market heeft een aantal belangrijke spelers die concurreren op het marktfront. Dit zijn Winter and Company AG (Zwitserland), Pendragon Presentation Packaging Ltd (V.S.), Amcor Limited (Australië) en DS Smith Plc (V.K.).

Toegang volledig rapport samenvatting: https://www.marketresearchfuture.com/reports/luxury-packaging-market-5145

Gerelateerd rapport

Honeycomb Packaging Market Report By Packaging Type (Exterior Packaging, Interior Packaging, Pallets, and Others), By End-use Industry (Automotive, Consumer Goods, Food and Beverages, Furniture, Industrial Goods and Others) and By Region – Global Forecast to 2030.

Display Packaging Market, Per Type (Cellulose Vezels, Golfpallets, Golfkartonplaten, Overige, Per Eindgebruik (Detailhandel en Farmacie) en Regio – Voorspelling 2030

Plastic Caps and Closures Market, By Type (Screw Caps, Dispensing Caps, and Closures), By Material (Polypropylene, Polyethylene and Polystyrene), By End-User (Food & beverages, Pharmaceutical and Personal Care), By Region – Forecast to 2030

Ambient Food Packaging Market Report by Packaging Type (Rigid Packaging and Flexible Packaging), By Material Type (Metal, Glass and Plastic) and By Region – Global Forecast to 2030

Rigid Plastic Packaging Market Informatieverslag per materiaal (biokunststoffen, polyethyleentereftalaat (PET), polyethyleen (PE), polyvinylchloride (PVC) en andere), per product (flessen & potten, schalen, kuipjes, bekers en andere), per productieproces (extrusie, spuitgieten en andere), per toepassing (voeding & dranken, gezondheidszorg, persoonlijke verzorging, industriële verpakkingen en andere) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens:

Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire