header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktanalyse, vraag, aandeel, omvang, opkomende trends, marktgroei en segmentprognoses tot 2030 voor ayurvedische producten

Oct 19, 2022 6:55 AM ET

Marktoverzicht:

based on the most recent study reports the industry for Ayurvedic Products Market is anticipated to develop at a 12.3 AGR to reach 28830.5 million USD by 2030, driven by rising interest in natural treatments. Persoonlijke verzorgings- en wellnessproducten die volgens ayurvedische principes zijn gemaakt, staan bekend als ayurvedische oplossingen. India is het land waar ayurvedische producten voor het eerst opdoken, dus zijn er veel leveranciers. Artikelen uit de ayurvedische traditie zouden minder schadelijk zijn en het lichaam helpen zich te ontdoen van giftige stoffen. De markt voor ayurvedische producten is gegroeid en heeft zijn positie in de industrie uitgebreid, vanwege het toenemende gebruik van conventionele methoden voor medische behandeling. De twee belangrijkste gebieden voor ayurvedische artikelen zijn persoonlijke verzorging en medische benodigdheden.

Het toenemende aantal werkende vrouwen en hun keuze voor chemievrije Ayurveda-cosmetica zijn twee belangrijke factoren die de markt voor ayurvedische zelfzorgartikelen stimuleren. Astma, gevoeligheden, angst, rusteloosheid, mentale gezondheidsproblemen, ontstekingen en andere ziekten worden routinematig behandeld met ayurvedische medicijnen.

Get Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4183

De industrie voor ayurvedische producten wordt sterk beïnvloed door de toenemende gezondheids- en esthetische bezorgdheid van klanten en hun toegenomen behoefte aan schoonheidsmiddelen. Producten met superieure formules die een breder publiek aanspreken zijn nu beschikbaar omdat fabrikanten sterk de nadruk leggen op productinnovatie. Steeds meer vrouwen kiezen voor natuurlijke of minimale make-up, waardoor de vraag naar Ayurvedische producten wereldwijd is toegenomen. Door de stijgende behoefte aan vochtinbrengende middelen, vooral voor de verzorging van het hele lichaam van baby\’s, zullen artikelen voor de gezondheidszorg naar verwachting een aanzienlijk percentage van de markt voor ayurvedische gezondheids- en persoonlijke verzorgingsproducten uitmaken.

Door de vraag van de consument naar producten voor persoonlijke verzorging en gezondheidszorg die vrij zijn van chemicaliën, zullen biologische ayurvedische artikelen naar verwachting de categorie domineren in termen van speciale kenmerken. Omdat ze het gemak bieden van one-stop-shopping en een grote selectie van gewenste items via de kanalen, zijn supermarkten en warenhuizen naar voren gekomen als een belangrijke locatie voor de verkoop van kruidenproducten.

De positieve reactie op de creatie van een COVID-19 vaccin zal naar verwachting het vertrouwen van bedrijven in hun vooruitzichten voor de toekomst stimuleren. De wereldwijde industrie voor ayurvedische producten zal naar verwachting binnenkort een nieuw niveau van effectiviteit bereiken vanwege de wijdverbreide technologische convergentie in verschillende sectoren van de sector. Er wordt verwacht dat de spelers in de sector hun commerciële activiteiten in het komende jaar zullen uitbreiden, aangezien verschillende kleinere ondernemingen worstelen om hun financiële stabiliteit te behouden.

De belangrijkste speler in deze markt is Dabur India Ltd. (India), Patanjali Ayurved Limited (India), Herbal Hills (India), The Himalaya Drug Company (India), en Natreon Inc (VS), en nog veel meer.

Marktsegmentatie:

Persoonlijke verzorging, gezondheidszorg, en andere producttypen zijn opgenomen in de bedrijfssegmentatie op basis van producttype. Gedurende het verwachte tijdsbestek zal de industrie voor ayurvedische goederen zich naar verwachting matig ontwikkelen.

De industrie voor ayurvedische goederen is verdeeld in vele categorieën op basis van gebruik, waaronder biologisch, veganistisch, GMO-vrij en andere.

De ayurvedische goederenindustrie is onderverdeeld in supermarkten/hypermarkten, speciaalzaken, drogisterijen, kruidenierswinkels, e-commerce en vele andere, afhankelijk van de vormen van aandrijving.

Regionale indeling:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld zijn de regio\’s waaruit de internationale industrie voor ayurvedische geneesmiddelen bestaat, op basis van de studies. De industrie voor ayurvedische goederen wordt gedomineerd door de regio Azië-Pacific, gevolgd door Noord-Amerika.

Bekijk Complete Rapport Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ayurvedic-products-market-4183

Meer Verwant Rapport

Health Supplements Market

Cancer Diagnostics Market

Over ons:

Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Market Research & Consulting Services.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York,
New York 10013,
United States of America
Tags:   United States, Wire