header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Plantaardig voedsel marktonderzoek gericht op belangrijke bedrijven, ontwikkeling, trends, uitdagingen, groei, landen, inkomsten & Prognose tot 2027

Oct 19, 2022 6:19 AM ET

Marktoverzicht:

Plant-based Food Market: Information by Type, Category, Distribution Channel and Region – Forecast till 2027, waarin de markt naar verwachting een CAGR van 10,20% zal registreren om tegen 2027 37,98 miljard USD te bereiken.

Market Scope:

Een plantaardig dieet legt de nadruk op voedingsmiddelen zoals fruit, groenten en bonen, en beperkt voedingsmiddelen zoals vlees, zuivel en eieren. Plantaardige diëten omvatten een breed scala aan voedingspatronen met weinig dierlijke producten en veel plantaardige producten zoals groenten, fruit, volle granen, peulvruchten, noten en zaden. Ze hoeven niet veganistisch of vegetarisch te zijn, maar worden gedefinieerd in termen van een lage frequentie van dierlijke voedselconsumptie. Afhankelijk van de interpretatie van het individu kunnen dierlijke voedingsmiddelen volledig worden geëlimineerd of kan de inname worden beperkt.

Competitieve dynamiek:

Er zijn veel belangrijke spelers op de markt voor plantaardige voeding die de belangrijkste wereldwijde markttrends beïnvloeden. Deze belangrijke spelers zijn verspreid over de hele wereld en creëren cumulatieve inkomsten voor de markt. Deze belangrijke spelers op de markt voor plantaardige voeding bepalen de markttrends en creëren groeikansen in de marktvoorspellingsperiode. In het volgende gedeelte worden enkele recente ontwikkelingen beschreven die de belangrijkste spelers van de Plantenvoedingindustrie hebben ondernomen.

De belangrijkste marktspelers zijn:

  • Tyson Foods, Inc.
  • Nestle SA
  • Keystone Natural Holdings
  • General Mills Inc
  • Premier Foods PLC

Beschikbaar voorbeeldrapport in PDF-versie samen met grafieken en cijfers @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8578

Markt USP:

Markt Drivers

Volgens de marktinzichten is het groeiende bewustzijn van wat we eten en hoe het reageert met het menselijk lichaam een belangrijke drijfveer voor de Plant-Based Food Market. Mensen lezen niet alleen de etiketten. Ze onderzoeken de ingrediënten minutieus. Zo neemt 87 procent van de Amerikanen nu plantaardige eiwitten op in hun dagelijkse voeding vanwege hun hoge voedingswaarde. Bovendien is het veranderen van de voorkeuren van mensen en het overschakelen op schone labels ook een groeimotor voor de plantaardige voedingsindustrie. Mensen eten voedsel dat duurzaam is geproduceerd en minder negatieve gevolgen heeft voor het milieu. Al met al zijn er veel drijfveren die de markt en haar groei ondersteunen.

Een andere kans is de beweging voor duurzaam leven die klimaat- en dierveilig voedsel ondersteunt. Naarmate mensen klimaatbewuster overstappen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, biedt de wereldwijde markt een uitstekende kans voor de groei van de Plant-Based Food Market.

Marktbeperkingen

Er bestaan nog steeds enkele uitdagingen in de Plant-Based Food Market die belanghebbenden in de markt mettertijd moeten oplossen. De wereldwijde markt zal bijvoorbeeld altijd concurrentie ondervinden van op vlees gebaseerd voedsel en niet-vegetarische voedselvoorkeuren. Niet alle merken in de Plantenvoedingindustrie hebben bedacht hoe ze de concurrentie het hoofd kunnen bieden. Een andere uitdaging is het leveren van hoogwaardige plantaardige voedingsmiddelen aan bevolkingsgroepen over de hele wereld. De voedselvoorzieningsketen is uitgebreid en het is niet eenvoudig om plantaardige voedingsmiddelen tegelijkertijd aan verschillende regionale markten te leveren.

COVID-19 Analyse:

Net als alle andere marktsectoren heeft de markt voor plantaardige voedingsmiddelen het effect van de pandemie op de cijfers gezien. Het eerste effect op de markt was een snelle vertraging. In de afgelopen jaren heeft de zuivelalternatievenindustrie een aanzienlijke stijging van de verkoop gezien. Het tekort aan traditionele zuivelopties in kruidenierswinkels bood een unieke kans om de invoering van alternatieve zuivelproducten in Noord-Amerika en Europa te versnellen. De COVID-19 pandemie deed de verkoop van alternatieve zuivelproducten toenemen.

Terwijl de wereldwijde toeleveringsketen werd verstoord, kreeg de hele detailhandel te maken met een inkomstendaling. Bovendien werd ook de productie van plantaardige voedingsmiddelen hard getroffen. De internationale markt keek echter naar duidelijke groeiverwachtingen zodra het retail- en productienetwerk was gekweekt om zich vertrouwd te maken met een post-pandemische biosfeer.

Plant-Based Food Market

Marktsegmentatie:

Per type

Plantaardige melkderivaten segment om een aanzienlijke marktwaarde te registreren tijdens de evaluatieperiode.

Per categorie

Het biologische segment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de evaluatieperiode.

Per distributiekanaal

Het winkelsegment zal naar verwachting zijn dominantie behouden tijdens de evaluatieperiode.

Bekijk de samenvatting van dit onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/plant-based-food-market-8578

Regionale analyse:

De markt voor plantaardige voedingsmiddelen wordt vermoedelijk gedomineerd door Noord-Amerika. Als gevolg van factoren zoals een hoog consumentenbewustzijn van de waarde van een eiwitrijk dieet, een stijgend gezondheidsbewustzijn van de consument, een stevig gevestigde voedingssector, een hogere adoptie van technologische ontwikkelingen in de & voedingsmiddelenindustrie en aanzienlijke investeringen in de plantaardige sector, staat Noord-Amerika momenteel bovenaan de wereldmarkt voor plantaardige voedingsmiddelen.

De markt voor plantaardige voedingsmiddelen in Azië-Pacific groeit en ontwikkelt zich echter snel. De Aziatisch-Pacifische markt is veelbelovend voor een snelle toekomstige expansie. De hoge marktgroei in de regio Azië-Pacific wordt toegeschreven aan een aantal factoren, waaronder de toenemende toepassing van opkomende technologieën voor productinnovatie, partnerschappen tussen binnenlandse en internationale voedingsbedrijven, stijgende overheidsuitgaven voor O & D in de voedingssector, de aanwezigheid van talrijke belangrijke marktspelers en de toename van het aantal veganistische restaurants. De toenemende verstedelijking, de groeiende middenklasse en het inkomensniveau, en de groeiende kennis van de voordelen van eiwitrijke voeding dragen allemaal bij tot de hoge marktgroei in de regio Azië-Stille Oceaan. De COVID-19 pandemische epidemie en andere problemen op het gebied van de volksgezondheid kunnen de expansie van de sector, die naar verwachting door China zal worden aangevoerd, stimuleren. Vegetarische vervangers voor vlees, zuivel en zeevruchten beginnen steeds meer aan populariteit te winnen in het land, hoewel de industrie nog bescheiden is in vergelijking met de enorme vleesketen in Azië.

Lees meer blogs:

Plant-Based Beverages Market Research Report – Global Forecast To 2030

Plant-Based Snacks Market Research Report – Forecast to 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,
5Th Floor, New York,
New York 10013,
United States of America
Tags:   United States, Wire