header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ruimtevaart Additive Manufacturing Marktanalyse, Groei, Trend, Industrie Analyse -2030

Oct 19, 2022 3:51 AM ET

Marktoverzicht:

De Aerospace Additive Manufacturing Market zal naar verwachting 3.183,7 miljoen dollar bereiken tegen het einde van 2030. Bovendien zal de wereldwijde markt naar verwachting groeien met een CAGR van 20,24 tussen 2021 en 2030.

De wereldwijde markt voor additive manufacturing voor de lucht- en ruimtevaart zal naar verwachting groeien als gevolg van de technologische vooruitgang in additive manufacturing-materialen. Het segment motoren stimuleert de marktgroei omdat meer luchtvaartbedrijven 3D-printtechnologie gebruiken om vliegtuigmotoren te ontwerpen. Bovendien stimuleert het segment onbemande luchtvaartuigen de groei vanwege het toenemende gebruik van additive manufacturing om grotere drones en UAV’s te ontwikkelen.

Metaallegeringen die vaak worden gebruikt bij additive manufacturing voor de lucht- en ruimtevaart omvatten titaniumlegeringen, roestvrij staal, koperlegeringen, aluminium en op nikkel gebaseerde superlegeringen. Bovendien worden metaallegeringen veel gebruikt bij de productie van brandstofsproeiers, motorinjectoren en raket- en raketonderdelen.

Globalisering van productie en diensten, functionaliteit en prestaties, en vermindering van de koolstofvoetafdruk zullen naar verwachting allemaal een impact hebben op de sector van de additieve fabricage in de lucht- en ruimtevaart. Ten opzichte van eerdere fabricagetechnologieën heeft additive manufacturing veel voordelen, zoals een flexibel ontwerp, een snellere productiecyclus, een lagere behoefte aan middelen en aanzienlijke besparingen op gereedschap. Dit verhoogt de waarde en interesse van de industrie.

Free Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1551

De pandemie heeft verschillende industrieën getroffen, waaronder de markt voor additive manufacturing voor de lucht- en ruimtevaart. Lockdowns en bewegingsbeperkingen voor de bevolking leidden tot de ondergang van 3D-printers. Bovendien belemmerden wereldwijde verstoringen van de toeleveringsketen de marktgroei. Bovendien verminderde een economische vertraging het bereik van de markt tijdens de prognoseperiode. Naarmate de pandemie nadert, zal de markt echter naar verwachting weer aantrekken door de toegenomen vraag vanuit de luchtvaart- en defensiesector en de gezondheidszorg.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor additive manufacturing voor de luchtvaart is gesegmenteerd naar platform, toepassing, technologie en materiaaltype.

Per platformtype:

  • Voertuigen
  • Voertuigen voor ruimtevaartuigen
  • Voertuigen zonder bemanning

Per applicatietype:

  • Motorische
  • Structurele
  • Andere

Naar type technologie:

  • 3d printing
  • Laser sinteren
  • Electron beam melting
  • Stereolithografie
  • Fused deposition modeling

Per materiaalsoort:

  • Metaallegering
  • Rubber
  • Kunststof
  • Anderen

Regionale analyse:

De regionale analyse van de wereldwijde markt voor lucht- en ruimtevaart additive manufacturing is verdeeld in Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Europa.

De Noord-Amerikaanse regio domineerde de wereldwijde markt voor aerospace additive manufacturing met een marktaandeel van 38,86% in 2018. Het zal naar verwachting de hoogste CAGR bereiken voor het onderzoek tijdsbestek van 2025. Deze regio heeft een grotere groei ervaren als gevolg van prominente bedrijven zoals 3d systems, inc. en Stratasys ltd.

Full Report @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerospace-additive-manufacturing-market-1551

Door de stijgende investeringen in lucht- en ruimtevaart en defensie additive manufacturing van opkomende economieën zoals Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Rusland, zal Europa een aanzienlijk marktaandeel hebben in termen van wereldwijde bijdrage. De toegenomen uitgaven voor de luchtvaartsector en de toegenomen aanschaf van geavanceerde defensie-uitrusting met behulp van 3D-geprinte productie zullen de marktgroei stimuleren.

Door de stijgende uitgaven voor lichtgewicht componenten zal Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode een gematigde groei kennen.

Recente ontwikkelingen:

Primus Aerospace is in maart 2021 toegetreden tot het VELO partnernetwerk na aanpassing van het Ti6Al4V Sapphire metaal additive manufacturing (AM) systeem. Dit is de eerste titanium-specifieke metalen 3D-printer voor luchtvaart- en defensietoepassingen.

Gerelateerd rapport

Utility Aircraft Market Onderzoeksrapport: Informatie per type (vaste vleugel en draaivleugel [licht, middelzwaar en zwaar]), toepassing (commercieel [landbouw, luchtvracht, passagiersvervoer, medische ondersteuning, en andere] en niet-commercieel [vredeshandhaving, opsporing & redding, brandbestrijding, Military Logistics, Air Assault, Command & Control, Troop Transportation, andHumanitarian Aid]), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, en Latijns-Amerika)-Voorspelling tot 2027

Leap Engine Market Onderzoeksrapport: Gebaseerd op motortype (LEAP 1A, LEAP 1B en LEAP 1C) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
1 646 845 9312
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire