header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Thuisbeveiligingssystemen Marktomvang 81,35 miljard USD tegen 2030 met 8,1 AGR | Toenemende vraag naar slimme huizen

Oct 19, 2022 2:35 AM ET

Home Security Systems Market Overview:

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR, Home Security Systems Market Research Report, By Product, Region End-User, and Type – Forecast till 2030, is de wereldwijde markt geneigd een omvang van 81,35 miljard dollar te ontwikkelen tegen het einde van 2030. Het rapport voorspelt verder dat de markt zal floreren met een krachtige CAGR van meer dan 8,1% in het tijdsbestek van 2002 tot 2030.

Market Scope: Huisbeveiliging omvat de beveiligingshardware die zich op de beveiligingspraktijken en eigendommen van een individu bevindt. Beveiligingshardware omvat camera’s, bewegingsdetectoren, verlichting, deuren, alarmsystemen en sloten. De wereldwijde markt voor huisbeveiliging is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Het centrale aspect dat de groei van de markt ondersteunt, is de toenemende bezorgdheid over veiligheid en veiligheidsredenen. Het hoogtepunt is de thuis beveiligingssystemen markt trends vieren die sterk afhankelijk zijn van groeistrategieën en factoren zoals stappen in de richting van het verhogen van het bewustzijn in verband met deze beveiligingssystemen. Bovendien is de push die wordt aanbeden door het Internet of Things (IoT) in het dagelijks leven een andere belangrijke parameter die de marktgroei ondersteunt. Bovendien wordt verwacht dat de toegenomen toepassing van IP-camera’s en draadloze technologieën over de hele wereld de vraag naar thuisbeveiligingsoplossingen in de beoordelingsperiode zal stimuleren.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 81.35 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 8.1om 2022 tot 2030

Prognoseperiode

2020-2030

Rapportdekking

Inkomstenprognose, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6583

Competitieve analyse

De lijst van belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor huisbeveiliging omvat bedrijven als:

  • SIMPLISAFE, INC. (VS)
  • JOHNSON CONTROLS (VS)
  • UNITED TECHNOLOGIES CORPORATION NORTEK SECURITY & CONTROL LLC (VS)
  • ALLEGION PLC (IERLAND)
  • VIVINT INC.(US)
  • ASSA ABLOY AB (ZWEDEN)
  • CONTROL4 CORPORATION (US)
  • GODREJ & BOYCE MANUFACTURING COMPANY LIMITED (INDIA)
  • HONEYWELL INTERNATIONAL INC. (VS)
  • CESCOM (JAPAN)
  • TYCO INTERNATIONAL LTD. (IERLAND)
  • ROBERT BOSCH GMBH (DUITSLAND)
  • ADT CORPORATION (VS)
  • HANGZHOU HIKVISION DIGITAL TECHNOLOGY CO., LTD. (CHINA)
  • AXIS COMMUNICATIONS AB (ZWEDEN)

Behandelde USP’s van de markt

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor huisbeveiligingssystemen is de afgelopen tijd enorm gegroeid. De groei van de markt wordt toegeschreven aan elementen zoals de prevalentie van het internet der dingen (IoT), brede toepassing van zowel internet als elektronische apparaten, en de introductie van het concept van slimme huizen.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen de hoge kosten en uitgebreide uitgaven voor het installeren en onderhouden van hoogwaardige beveiligingssystemen de groei van de markt beperken.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/home-security-systems-market-6583

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft een enorme impact gehad op de meeste industriegebieden over de hele wereld. In korte tijd trof de pandemie industriële activiteiten in bijna 225 landen, wat leidde tot het opleggen van gedeeltelijke of volledige lockdowns in deze landen. Net als alle marktsectoren werd ook de wereldwijde markt voor binnenlandse beveiligingsoplossingen tijdens de pandemie geconfronteerd met verschillende onverwachte uitdagingen. Aan de andere kant, met snelle vaccinatie over de hele wereld, zal de wereldwijde markt voor thuisbeveiligingssystemen naar verwachting toenemen in de komende jaren.

Segmentanalyse

Van alle typen zal het videobewakingssegment naar verwachting de wereldwijde markt voor thuisbeveiligingssystemen domineren in de beoordelingsperiode. Van het videobewakingssysteem is bekend dat het voordelen biedt zoals analyse, bewaking en beveiliging van verdachte bewegingen van personen over een perimeter. Hardwarecomponenten zoals opslageenheden, servers, monitors, camera’s en andere accessoires vormen een belangrijk deel van de videobewakingssystemen. Deze producten zijn momenteel overal op de markt verkrijgbaar en zijn technologisch geavanceerd en kosteneffectief. De body-worn of spy camera’s, panoramische camera’s en high-definition (HD) camera’s zijn enkele van de standaard en slimme videobewakingsapparaten op de markt.

Van alle toepassingsgebieden wordt verwacht dat het segment van de beveiligingssysteemintegratiediensten de wereldwijde markt zal leiden tijdens de evaluatieperiode. Beveiligingssysteemintegratie omvat de juiste installatie van hardwareproducten, zoals bewakingsapparatuur, noodbeveiligingssystemen, controllers en lezers, en slimme sloten.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6583

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor huisbeveiliging wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, en het Midden-Oosten & Afrika.

De MRFR onderzoeksrapporten stelt dat Azië-Pacific regio wordt verwacht om de wereldwijde markt voor home security systemen domineren tijdens de herziening tijdsbestek. De belangrijkste reden achter de prachtige groei van de regionale markt is de stijgende ontwikkeling van de bouw- en vastgoedsector in de regio. Bovendien zijn de veiligheidsvoorschriften van de overheid een ander cruciaal aspect dat de groei van de regionale markt stimuleert. De regio heeft toonaangevende groeibijdragers zoals Japan, China en India.

De markt voor thuisbeveiligingssystemen in Noord-Amerika zal de komende jaren naar verwachting een enorme groei doormaken. De aanwezigheid van verschillende toonaangevende spelers in de regio is het centrale aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor thuisbeveiligingssystemen stimuleert. Bovendien heeft de regio toonaangevende groeibetalers zoals de VS, Mexico en Canada. De regio is altijd bekend geweest als de vroege toepasser van geavanceerde technologieën, wat wordt beschouwd als een belangrijk aspect ter ondersteuning van de groei van de vraag naar binnenlandse beveiligingssystemen in de regio.

Related Reports:

CCTV Market By Camera Type By Technology By End User By Channel By Country – Forecast to 2030

E-Paper Display Market Research Report: By Product, Technology, End-User – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire