header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Truck Rental Market Services 2022, opkomende trends, omvang, inkomstenstatus, groeimotoren, regio’s, analyse van topspelers en wereldwijde vooruitzichten 2030

Oct 19, 2022 2:32 AM ET

Volgens MRFR analyse rapporten, Truck Rental Market Research Report: Information by Lease Type, Truck Type, and Region – Forecast till 2030, de markt zal naar verwachting een omvang van ongeveer 214,19 miljard dollar bereiken tegen het einde van 2030. Het rapport voorspelt verder dat de markt van 2022 tot 2030 met een aanzienlijke CAGR van meer dan 10,32 zal groeien.

Truck Rental Market Overview:

Metrics

Details

Market Size

2030: 214.19 miljard dollar

CAGR

10.32 AGR (2022-2030)

Basisjaar

2021

Prognoseperiode

2022-2030

Key Market Opportunities

Het percentage mensen dat voertuigen koopt is de komende jaren minder. Vooral als gevolg van de hoge vrachtwagenprijzen, is het percentage mensen dat een vrachtwagen bezit minder in de toekomst

Diversificatie van hun diensten door het aanbieden van voertuigverhuur en leasing

Hun agressieve reclame en uitzonderlijke huuraanbiedingen

 

Avail Sample Pages – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7825

Vrachtwagens worden beschouwd als het meest toegankelijke vervoer over de hele wereld. Het huren en leasen van vrachtwagens is altijd in trek geweest. De lease en verhuur van de vrachtwagens omvatten op grote schaal de groep van professionele en beheerde voertuigen die door verschillende vlooteigenaren voor het vervoer van commerciële of industriële goederen. Een aanzienlijk aantal marktspelers is momenteel actief op de markt en biedt commerciële verhuur en leasing gerelateerde voertuigen aan voor een breed scala van commerciële eindgebruikers. Enkele van de meestal beschikbare industriële verticals die gebruik maken van geleasede vrachtwagens of vrachtwagenverhuur zijn onder andere de industrie, importeurs & exporteurs, overheid, consumentengoederen en logistieke dienstverlener. De wereldwijde markt voor huurtrucks groeit bij cateringbedrijven, particulieren, bedrijven en anderen. De logistiek, de bouw en andere industriële sectoren hebben voortdurend behoefte aan verhuurdiensten voor vrachtwagens; daarom is de wereldwijde markt voor verhuur van vrachtwagens de afgelopen jaren snel gegroeid. Er zijn verschillende voordelen van het kiezen voor truckverhuur dan het huren van vrachtwagens. Het bespaart niet alleen de enorme initiële kosten van het kopen van vrachtwagens, maar helpt ook bij het besparen op uitgaven voor frequent onderhoud van vrachtwagens.

Truck Rental Market USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor vrachtwagenverhuur is de laatste tijd enorm gegroeid als gevolg van de aspecten zoals zakelijke diversificatie door het aanbieden van verhuur- en leasediensten, de stijgende vraag naar vrachtwagens van alle typen en het uitbesteden van vrachtwagenverhuur.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen factoren zoals de onbeschikbaarheid van vrachtwagenverhuurdiensten en een gebrek aan bewustzijn de groei van de vrachtwagenverhuurmarkt beperken.

Ask to Expert – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7825

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis heeft een aanzienlijke impact gehad op de meeste industriesectoren over de hele wereld. De reisbeperkingen en sociale afstandsnormen die door de regeringen in het grootste deel van de wereld zijn opgelegd, hebben geleid tot een enorme verstoring van de toeleveringsnetwerken voor veel industriesectoren. Door de pandemie werd de wereldwijde markt voor vrachtwagenverhuur geconfronteerd met verschillende onverwachte uitdagingen, zoals een daling van de vraag, inkomstenverlies, enz. Aan de andere kant komen de financiële en industriële activiteiten dankzij de snelle vaccinatiegraad overal ter wereld weer op gang. De wereldwijde markt voor vrachtwagenverhuur zal daarom naar verwachting een enorme groei doormaken in de beoordelingsperiode.

Truck Rental Market Segment Analysis

Van alle leasetypes wordt voorspeld dat de volledige service/huur lease de wereldwijde markt voor vrachtwagenverhuur in de komende jaren zal domineren. het segment zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de beoordelingsperiode die eindigt in 2028. Bij full-service/huurlease hoeven de gebruikers zich niet te bekommeren om vervangings-, service- en onderhoudskosten. Dit aspect zal tijdens de evaluatieperiode waarschijnlijk een aanzienlijke stijging van het omzetaandeel vertonen.

Van alle vrachtwagentypes zal het segment van de middelzware vrachtwagens naar verwachting de wereldwijde markt voor vrachtwagenverhuur tijdens de evaluatieperiode leiden. De groeiende vraag naar verhuurdiensten voor vrachtwagens in middelgrote en kleine organisaties is het belangrijkste aspect dat de groei van het segment in de verslagperiode doet toenemen.

Onder alle dienstverleners zal het NBFC-segment naar verwachting de komende jaren de toppositie op de wereldmarkt voor vrachtwagenverhuur innemen.

Vraag een geweldige korting aan – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7825

Vrachtwagenverhuur Markt Regionale Analyse

De wereldwijde markt voor vrachtwagenverhuur wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika, Noord-Amerika, en het Midden-Oosten & Afrika.

De onderzoeksrapporten van MRFR stellen dat de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting de toppositie in de mondiale markt voor vrachtwagenverhuur in de beoordelingsperiode veilig zal stellen. De belangrijkste reden achter de enorme groei van de regionale markt voor vrachtwagenverhuur is de gevestigde industriële sector in de regio. Bovendien is de geavanceerde mobiliteitsinfrastructuur een andere cruciale parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt. Bovendien wordt verwacht dat de snelle groei van de vraag naar vrachtwagens de groei van de regionale markt in de komende jaren zal beïnvloeden.

De markt voor vrachtwagenverhuur in de Europese regio zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de beoordelingsperiode. De regio zal naar verwachting wereldwijd de tweede plaats innemen in de beoordelingsperiode. Het bestaan van OEM’s in verschillende Europese landen zoals Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, en anderen zijn het primaire aspect dat de groei van de regionale markt ondersteunt. Bovendien is de duurzame ontwikkeling van het vervoer een ander belangrijk aspect dat de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode bevordert. Bovendien zal de stijging van de strengere emissienormen waarschijnlijk de groei van de regionale markt in het voorspelde tijdperk beïnvloeden.

Koop nu – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7825

Competitieve analyse

De wereldwijde markt voor vrachtwagenverhuur kent prominente deelnemers zoals:

  • Penske Truck Leasing
  • Kris Way Truck Leasing
  • Thrifty Car and Truck Rental
  • Budget Truck Rental, LLC
  • TEC Equipment, Inc
  • DeCarolis Truck Rental Inc.
  • Mendon Trucks Leasing and Rental
  • PACCAR Leasing Company
  • The Daimler AG
  • The Larson Group
  • Ryder System Inc.

Over ons:

Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Market Research Consulting Services.

Contactgegevens:

Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire