header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Valse wimpers markt: Marktaandeel, omvang, concurrentielandschap, fabrikantenanalyse en toekomstige kansen – 2027

Oct 19, 2022 6:21 AM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), False Eyelashes Market Information by Type, Raw Material, Production, Distribution Channel, and Region – Forecast till 2027″, zal de False Eyelashes Market een 7..30 AGR van 2020 tot 2027, terwijl het raken van bijna USD 2,39 miljard tegen 2027-eind.

Marktsynopsis

Fake wimpers kunnen esthetisch aantrekkelijk zijn die het vertrouwen van een persoon verbeteren of worden gebruikt wanneer iemand een medische kwestie zoals alopecia heeft. Esthetisch gezien kunnen deze de vorm van de ogen verbeteren terwijl ze de natuurlijke wimpers, die meestal te kort of te dun zijn, opvullen.

De valse wimpers industrie heeft vooral gedijt door de stijgende kennis van de klant over de beschikbaarheid van verschillende verzorgingsproducten. Cosmeticamerken werken samen met modeberoemdheden om hun naamsbekendheid bij de consument te vergroten. Nepwimpers worden over het algemeen gemaakt van zijde, synthetische vezels of nertsenbont.

Marktcompetitief landschap:

De belangrijkste bedrijven in de valse wimpers-industrie zijn

  • Ardell International, Inc (VS)
  • KISS Products, Inc. (VS)
  • L\’Oréal S.A. (Frankrijk)
  • Esqido (Canada)
  • M?A?C Cosmetics (VS)
  • Huda Beauty FZ-LLC (VAE)
  • PAC Cosmetics (India)
  • House of Lashes (VS)
  • Parfums de Coeur, Ltd. (VS)
  • Parfums de Coeur, Ltd. (VS). (VS)
  • Kosé Corporation (Japan)
  • Lilly Lashes (VS)
  • Velour (VS)
  • Beauty Box LLP (India)
  • Provoc (Libanon)
  • Miss Claire Cosmetics (Polen)

Deze bedrijven werken voortdurend aan de uitbreiding van hun operationele capaciteiten in verschillende landen.? Ze richten zich op de ontwikkeling van innovatieve producten die voldoen aan alle consumentenvoorkeuren om een hogere positie op de markt te verwerven. Veel bedrijven hanteren bedrijfsstrategieën zoals overnames, fusies, partnerschappen en samenwerkingsverbanden voor een betere positie op de wereldwijde markt.

False Eyelashes Market

Markt USP Covered:

Markt Drivers:

Met de solide groei van de schoonheidsindustrie wereldwijd is oogmake-up een zeer populair segment geworden. Valse wimpers zijn zeer gewilde schoonheidsproducten, die op grote schaal door vrouwen worden gebruikt om er aantrekkelijk uit te zien.

De aanzienlijke stijging van het besteedbare inkomen van consumenten en de toenemende behoefte aan een beter uiterlijk hebben de voorkeur voor verschillende zelfverzorgingsproducten zoals valse wimpers doen toenemen. Het stijgende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking, vooral van de middenklasse, en de daaruit voortvloeiende veranderingen in hun koopgedrag en levensstandaard heeft de wereldwijde markt in grote mate begunstigd.

De entertainment- en mode-industrie heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de groei van de activiteiten van valse wimpers en andere haarverlengingsproducten. De toenemende kennis onder vrouwen over de nieuwste producten, de bloeiende cosmetische industrie en de grote beschikbaarheid van topmerken online dragen ook bij aan de marktwaarde. Bovendien zijn verschillende ontwikkelaars van valse wimpers gericht op de lancering van intelligente wimpers die fungeren als een schakelaar om elk elektronisch apparaat zoals lichten, tv\’s, enz. te bedienen met slechts een knipoog.

Geef een voorbeeld PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2921

Marktbeperkingen:

De marktgroei kan de komende jaren vertragen door de snel evoluerende modetrends wereldwijd. Fast fashion is een dominante trend die moeilijk bij te houden zal zijn voor cosmeticamerken over de hele wereld.

Een andere groeiremmende factor kan de stijgende voorkeur voor permanente natuurlijke wimper extensions zijn. Het overmatig gebruik van bepaalde soorten valse wimpers die giftige chemicaliën kunnen bevatten, kan leiden tot allergische reacties en bijwerkingen. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn rode en geïrriteerde ogen. Gezien deze bijwerkingen kan de vraag naar valse wimpers de komende jaren enigszins afnemen.

COVID 19 Analysis

De COVID-19-uitbraak en de uiteindelijke wereldwijde lockdown hebben een brutale impact gehad op de wereldwijde cosmeticasector, met de tijdelijke sluiting van productiefaciliteiten en de vermindering van het passagiersverkeer. Luchtvaartmaatschappijen worden geconfronteerd met inkomstenverlies na de SARS-CoV-2 pandemie als gevolg van reisverboden en de algemene economische neergang wereldwijd.

Maar nu de lockdown is opgeheven en er veel aandacht is voor het indammen van de verspreiding van het nieuwe coronavirus, kunnen de spelers hun activiteiten voortzetten en zich ook concentreren op het versterken van hun toeleveringsketens. Dit kan een sneller herstel betekenen voor de false eyelashes markt in de komende periode.

Marktsegmentatie

Per Type

False wimpers zijn er in verschillende soorten, een paar van hen zijn cluster wimpers, individuele wimpers, strip wimpers, en anderen. Met het grootste aandeel van 57,34% in de markt heeft het segment van de stripwimpers de leiding genomen. Het segment zal naar verwachting gedurende de beoordelingsperiode een ononderbroken groei blijven vertonen, terwijl individuele wimpers in de komende jaren een gestage groei van 7,60% zullen kennen.

Per grondstof

De belangrijkste grondstoffen die worden gebruikt voor het maken van valse wimpers zijn dierlijk haar & bont, mensenhaar, synthetisch haar en andere. Synthetisch haar is het grootste segment, met het grootste aandeel van 64,67% in de wereldwijde markt. Ondertussen, met een percentage van 7,48%, zal het menselijk haar segment in de toekomst een snelle groei doormaken.

Per Productie

De valse wimpers industrie, met betrekking tot de productie, kan worden beschouwd voor handgemaakte, machinaal vervaardigde, en meer.

Per distributiekanaal

De distributiekanalen via welke valse wimpers worden verkocht in de markt omvatten winkel gebaseerde gekoppeld aan niet-winkel gebaseerde. De soorten winkel gebaseerde kanalen zijn drogisterijen, supermarkten/hypermarkten, cosmetische winkels en andere. Hoewel winkelkanalen momenteel de wereldwijde industrie domineren, zullen niet-winkelkanalen de komende jaren een hogere CAGR veroveren. Niet-winkeldistributiekanalen of online-kanalen bieden de consument veel gemak, omdat veel merken van schoonheids- en make-upproducten hun eigen website hebben. Deze websites bieden aanzienlijke kortingen, wat de betaalbaarheid van hun producten bevordert. Als gevolg hiervan zal het segment de komende jaren opmerkelijk blijven groeien.

Getrokken rapport om meer te begrijpen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/false-eyelashes-market-2921

Regional Insights

Noord-Amerika overheerst als marktleider en genereert maximale inkomsten omdat de vraag naar valse wimpers bij vrouwen blijft toenemen. Met een enorme pool van gerenommeerde leveranciers in de Verenigde Staten en de toenemende invloed van film- en tv-acteurs en beïnvloeders in de sociale media, zal de regio tijdens de hele beoordelingsperiode een robuuste productvraag noteren.

Dankzij het stijgende bewustzijn over verschillende oogmake-upartikelen, met name op maat gemaakte producten, zal de APAC-markt voor valse wimpers de komende jaren de snelste groei vertonen. Niet te vergeten, frequente lanceringen van geavanceerde lijnen van valse wimpers in combinatie met opkomende schoonheid trends zal verder verhogen de markt kracht. Enkele van de meest veelbelovende markten in de regio zijn India, Zuid-Korea, de Filippijnen en China.

Lees meer blogs:

Magnetische Wimpers Markt Research Report – Global Forecast To 2030

Eye Health Ingredients Market Research Report – Forecast to 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,
5Th Floor, New York,
New York 10013,
United States of America
Tags:   United States, Wire