header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de Ayurveda-markt tegen 2030 met 15,06 AGR zal groeien.

Oct 19, 2022 3:47 AM ET

Ayurveda Market Trends and Insights per toepassing (medicinaal, persoonlijke verzorging), per ziektepatroon (ademhalingsstelsel, zenuwstelsel, maag-darmstelsel, hart- en vaatstelsel, infectieziekten, skeletstelsel, huid en haar), per bron (plantaardig, dierlijk en mineraal), per vorm (kruiden, herbomineral, mineraal), per eindgebruiker (academische wereld en onderzoek, ziekenhuizen en klinieken), per distributie (georganiseerd, over the counter), Competitive Market Growth, Size, Share and Forecast to 2030

Ayurveda Market Overview:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Ayurveda Market Information by application, by disease pattern, by source, by form, by end-users, by distribution – Forecast to 2030″, die naar verwachting exponentieel zal groeien USD 23810 miljoen met een CAGR 15.06 uring the forecast 2021-2030.

Marktbereik:

Een vorm van medicinaal systeem dat voortkomt uit Ayurvedische natuurlijke kruiden en planten heet Ayurveda. Dit is een traditionele alternatieve geneeskunde in India. Ayurveda heeft in India een marktaandeel van 80 procent dankzij een aantal belangrijke grote spelers die samenwerken met micro-, kleine en middelgrote bedrijven. Ayurvedische kruiden zoals kurkuma, gember, knoflook, embolic, curcuma, komijn en Indiase basilicum, evenals andere traditionele voedingsingrediënten, zijn de afgelopen jaren door wetenschappers verwerkt in nutraceutica, voedingssupplementen en functionele voedingsmiddelen om mensen te helpen in hun specifieke voedingsbehoeften te voorzien. Deze goederen zijn ziektepreventief en bevatten natuurlijke bioactieve stoffen.

Vraag gratis proefexemplaar aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6166

Het basisdoel van ayurvedische medicijnen is mensen te helpen een sterk en gezond leven te leiden voor een zeer lange tijd zonder dat ze medicijnen, moeilijke procedures of andere ongemakkelijke ingrepen nodig hebben. Het gebruik van Ayurvedische stoffen in cosmetica, gezondheidssupplementen, persoonlijke verzorgingsproducten, tandverzorgingsproducten en medicijnen is wijdverbreid.

Competitieve dynamiek:

De prominente hoofdrolspelers op de markt voor Ayurveda zijn de volgende:

  • Dabur
  • Emami Group
  • Zandu Pharmaceutical Works Ltd
  • Baidyanath Group
  • Vicco Labs
  • Charak Pharma
  • Patanjali Ayurved Ltd
  • Hamdard laboratories

Markt USP:

Marktdrivers

De wereldwijde ayurveda-markt breidt zich uit nu klanten zich meer bewust worden van de negatieve effecten van allopathie. Daarnaast dragen ook factoren als toegankelijkheid, betaalbaarheid en groeiende kennis van de voordelen van ayurvedische geneesmiddelen bij aan de expansie van de markt. Bovendien wordt verwacht dat de uitbreiding van het medisch toerisme over de hele wereld de marktexpansie zal aanwakkeren.

De Ayurveda-sector in India groeit omdat mensen meer kiezen voor kruidenproducten op basis van natuurlijke componenten om een gezonde levensstijl te handhaven, zoals kruidenthee, haver, cornflakes, koekjes, kruiden en amandelolie. De wereldwijde invoering van oude praktijken voor kruiden- en Ayurvedische therapieën is een drijvende kracht achter de groei van de Ayurveda-industrie in India. Als gevolg daarvan worden in staten als Uttarakhand, Goa, Kerala en Odisha verschillende Ayurveda-verjongings- en therapiefaciliteiten geopend, waardoor de Ayurveda-sector in het land groeit.

De Ayurveda-sector in India heeft zich uitgebreid als gevolg van de wereldwijde acceptatie van behandelingen op basis van Ayurveda en kruidengeneeskunde. Ayurvedische producten worden steeds bekender naarmate mensen zich meer bewust worden van de gezondheidsvoordelen ervan. Chronische aandoeningen zoals reumatoïde artritis, allergieën, hart- en vaatziekten en andere komen steeds vaker voor. De markt voor Ayurveda-producten zal naar verwachting groeien als gevolg van de groeiende bezorgdheid van klanten over de gezondheidsrisico’s die verbonden zijn aan de chemicaliën die worden gebruikt in gangbare producten zoals conventionele huid-, haar- en lichaamsverzorging en hun voorkeur voor natuurlijke alternatieven.

In de nabije toekomst zal de markt naar verwachting groeien als gevolg van het toegenomen bewustzijn van ayurvedische natuurlijke componenten in gezondheids- en persoonlijke verzorgingsproducten in ontwikkelde landen zoals de Verenigde Staten, Canada, Australië, Singapore en Japan.

Beperkingen van de markt

India heeft te maken met barre weersomstandigheden, waardoor de opbrengst van therapeutische planten en kruiden van hoge kwaliteit daalt. Bovendien gaat de kwaliteit van kruiden met therapeutische eigenschappen achteruit als gevolg van overmatig gebruik van herbiciden en insecticiden. Omdat de primaire componenten van alle Ayurveda-producten kruiden en geneeskrachtige planten zijn, heeft een tekort aan planten van hoge kwaliteit een negatieve invloed op de kwaliteit van Ayurveda-goederen en -diensten, waardoor de waarde en de uitbreiding van de markt wordt beperkt.

Analyse van COVID-19

De uitbraak van COVID-19 heeft een impact gehad op het merendeel van de industrie. Deze epidemie helpt echter de vraag naar Ayurveda. Als reactie op de COVID-19 epidemie proberen consumenten over de hele wereld hun dieet en immuunsysteem te verbeteren. Omdat de meeste ayurvedische medicijnen voedingssupplementen en immuunversterkers bieden, stijgt hun marktaandeel tijdens pandemieën.

Marktsegmentatie:

Per toepassing

Tijdens de verwachte periode zal de sector van de persoonlijke verzorgingsproducten het grootste marktaandeel in handen hebben. De drijvende krachten achter de vraag in dit segment zijn de veranderende consumptiepatronen en levensstijlen, de toegenomen koopkracht van vrouwen en het groeiende consumentenbewustzijn op het gebied van persoonlijke verzorgingsproducten.

Door middel van ziektepatronen

In de evaluatieperiode zal het segment van de maagdarmkanaal naar verwachting het snelst groeien.

Naar herkomst

In de loop van de beoordelingsperiode zal de categorie groenten waarschijnlijk aanzienlijk groeien.

Naar vorm De kruidensector heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen en zal waarschijnlijk de markt blijven beheersen.

Per eindgebruiker

In de evaluatieperiode zal het ziekenhuis- en klinieksegment naar verwachting aanzienlijk toenemen.

Per distributie

In de evaluatieperiode zal het OTC-segment naar verwachting de snelste AGR laten zien.

Bekijk gedetailleerde TOC met COVID-19 Impactanalyse op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ayurveda-market-6166

Geografische analyse:

Azië-Pacific heeft nu het grootste deel van de markt in handen. Als wereldontwikkelaar en pionier van de ayurvedische geneesmiddelenindustrie zal Azië-Pacific, en met name India, naar verwachting de komende jaren de dominante markt voor ayurvedische geneesmiddelen zijn. Naarmate zij nieuwe technologieën toepassen, zullen producenten in India en de rest van de wereld een groei van de wereldmarkt voor Ayurvedische geneesmiddelen waarnemen. Door de toenemende beschikbaarheid van ayurvedische geneesmiddelen en andere kruidenproducten door grote internationale spelers, zal de markt voor ayurvedische geneesmiddelen in Zuid- en Oost-Azië naar verwachting aanzienlijk toenemen.

Ayurvedische geneeskunde kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan ziekten te behandelen, waardoor de wereldwijde gezondheid wellicht wordt verbeterd. Kruidengeneeskunde kent een lange gebruiksgeschiedenis in veel landen, waaronder India, Indonesië, Myanmar en Sri Lanka. Gevestigde productiefaciliteiten, aanzienlijke overheidsinitiatieven en voortdurende inspanningen zullen de ayurveda-industrie in APAC helpen.

Bekijk verwante rapporten:

Medical Devices Market Research Report- Brazil Forecast to 2030

Corporate Wellness Market Research Report – Global Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
1 628 258 0071
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire