header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aandeel in de energieopslagmarkt, groeianalyse, technologie, omvang, vraag, huidige trends en ontwikkeling door Tesla, AES Corp., GE Company, Sulzer, Voith, Hydrostor, Linde, Highview Power Storage.

Oct 20, 2022 6:00 AM ET

Energy Storage Market Overview

Volgens het uitgebreide marktonderzoek is gebleken dat de Energy Storage Market omvang zal groeien in een snel tempo CAGR van 13,24%, met een wereldwijde omzet van USD 5501,2 miljoen tegen het einde van 2030.

De Grids zijn de meest gevraagde alternatieve energiebronnen waar wind- en zonne-energie worden opgeslagen. Naar de opslag van hernieuwbare energie in flexibele netten is veel vraag vanwege schommelingen in windstromen of onvoldoende beschikbaarheid van natuurlijk licht op sommige momenten. Systemen voor energieopslag op het net worden steeds belangrijker vanwege de modernisering. De wereldwijde markt voor energieopslag heeft geprofiteerd van de toepassing van energieopslagsystemen. De beperkingen, zoals de hoge kosten en de moeilijkheid om het systeem in te zetten, schaden de markt. Hernieuwbare energienetten zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid, wat heeft geleid tot een groter publiek bewustzijn.

Key Players

  • Tesla Inc. (V.S.)
  • AES Corporation (V.S.)
  • General Electric Company (V.S.)
  • Sulzer Ltd. (Zwitserland)
  • Sulzer Ltd. (Zwitserland). (Zwitserland)
  • Voith GmbH (Duitsland)
  • Hydrostor Inc. (Canada)
  • Linde AG (Duitsland)
  • Highview Power Storage (U.K)
  • Hydrogenics Corporation (Canada)
  • SolarReserve LLC. (VS) en anderen.

Request Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4476

De markt voor alternatieve energiebronnen zoals zonne-, wind-, biomassa- en getijdenenergie heeft de komende jaren een enorm potentieel. De groeiende vraag naar duurzame brandstoffen in de residentiële sector zal naar verwachting de groei van de energieopslagindustrie in de komende jaren stimuleren. Toenemende vervuilingsniveaus van conventionele energiebronnen, verhoogde productie van hernieuwbare energie en ondersteunend overheidsbeleid zullen het marktaandeel vergroten.

De term energieopslag definieert de manier van opslag van hernieuwbare energie. Deze opslag komt in de vorm van modulaire blokken die worden gebruikt voor het opslaan en vrijgeven van energie die door een hernieuwbare bron wordt gegenereerd. De markt voor energieopslag zal gestaag groeien naarmate het aantal installaties voor hernieuwbare energie toeneemt. De uitbraak van COVID-19 heeft de energieopslagindustrie geschaad. Er waren problemen met het verkrijgen van grondstoffen als gevolg van strikte afsluitingsmaatregelen die de levering van productie & beïnvloeden. De lage marktvraag en de stijgende prijzen zijn twee factoren die de marktgroei in de afgelopen twee jaar hebben belemmerd.

Energieopslag marktsegmenten

Gebaseerd op Type

  • Batterijen
  • Thermische opslag waterkracht
  • Thermische energieopslag
  • Vliegwiel energieopslag

Op basis van eind-gebruikers

  • Residentieel
  • Commercieel & Industrieel
  • Utility

Per regio\’s

  • Noord-Amerika
  • Azië-Pacific
  • Europa
  • Rest van de wereld

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4476

Energieopslagmarkt Regionale analyse:

Op basis van de regio wordt de energieopslagmarkt ingedeeld in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld. Van al deze regio\’s wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific een gestage groei van de markt zal vertonen. Daarna wordt de markt gedomineerd door de Europese regio. De Europese regio is gegroeid als gevolg van toegenomen inkoopcapaciteit, nieuwe projectontwikkelingen, innovatieve verkopers en overheidsbeleid.

De wereldwijde markt voor energieopslag geeft aan dat de groei in de Noord-Amerikaanse regio snel toeneemt. Door de opwekking van hernieuwbare energie, toenemende investeringen, stijgende aantallen netprojecten en de toepassing van microgrid-technologieën vertoont de markt een positieve groei. Bovendien zullen de uitbreiding van de industriële sector en de aanwezigheid van grote marktspelers in deze regio helpen bij de aanzienlijke groei van de regio.

Recente ontwikkelingen

  • In september 2022 presenteert Canadian Solar een alles-in-één oplossing voor residentiële batterijomvormers
  • In augustus lanceerde Sunpower twee nieuwe accu\’s voor residentiële toepassingen

Request For Customized Report @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4476

Inhoudsopgave:

1 Samenvatting

2 Inleiding

2.1 Definitie 14

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 14

2.3 Veronderstellingen 14

2.4 Marktstructuur 15

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 16

3.2 Primair onderzoek 17

3.3 Secundair onderzoek 17

3.4 Schatting van de marktomvang 17

3.5 Prognosemodel 19

4 Marktdynamiek

4.1 Drivers 21

4.1.1 Evolutie in hernieuwbare energie energieopwekking 21

4.1.2 Geleidelijke daling van de technologiekosten 21

4.1.3 Toenemende toepassing van energieopslag in alle eindgebruikerssectoren 21

4.2 Groeidrijvers: Impact Analysis 22

4.3 Restraints 22

4.3.1 Hoge initiële kapitaalinvestering 22

4.3.2 Onduidelijk toezichtskader 22

4.4 Groeibelemmeringen: Impactanalyse 23

4.5 Kansen 23

4.5.1 Investeringen in energieopslagsystemen bij uitbreiding van het net 23

4.5.2 Breed ontwikkelingsbereik in eindgebruikerssectoren 23

…Vervolg.

Ander gerelateerd rapport:

Advanced Energy Storage Systems Market Onderzoeksrapport: Informatie per technologie (mechanisch, thermisch, elektrochemisch en andere), opslagtype (batterijen, vliegwielen, persluchtopslag, gepompte waterkracht, andere), toepassing (transport, netopslag, andere) en regio – prognose tot 2030

Hybrid-batterij-energieopslagsysteem-markt, per toepassing (Residential, Non-Residential, Automotive, Utility), per technologie (Vliegwiel, Lithium-ion, Supercapacitor, Ultracapacitor) – Forecast 2030

Thermal Energy Storage Market Research Report: Informatie per technologie (voelbare warmteopslag, latente warmteopslag en thermochemische opslag), per opslagmateriaal (water, gesmolten zout, Phase Change Material en andere), eindgebruik (commercieel & industrieel, nutsbedrijven en woningen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika)-Voorspelling tot 2030

Super Capacitor Energy Storage System Market Onderzoeksrapport, per type (Elektrische dubbellaagse condensator, Pseudo condensator), geheugen (Residential, Non-Residential, Utility, Electric Vehicle), regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, RoW) – Voorspelling tot 2027

About:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. MRFR\’s aanpak combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Sales: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire