header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Amerika zal bijeenkomen voor naschoolse programma\’s donderdag 20 oktober

Oct 20, 2022 2:48 AM ET

America zal morgen, donderdag

23rd Annual Lights On Afterschool Will Feature Events In Every Corner of the Nation

De 23e jaarlijkse Lights On Afterschool, die morgen plaatsvindt, omvat academische wedstrijden, kunsttentoonstellingen, debatten en discussies, STEM-tentoonstellingen (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde), wandelingen en hardlopen, bezoeken van wetgevers en bedrijfsleiders, leerlingenvoorstellingen, open huizen en meer in naschoolse programma\’s in het hele land. Duizenden lokale programma\’s zullen de vaardigheden en talenten onder de aandacht brengen die leerlingen op hun naschoolse programma\’s ontwikkelen, met evenementen die gericht zijn op school, welzijn, kunst en muziek, maatschappelijke betrokkenheid, techniek, fitness, gezond eten, preventie van pesten en nog veel meer. Lights On Afterschool is de enige nationale rally voor naschoolse opvang.

De skyline van New York City zal donderdagavond schitteren voor naschoolse opvang wanneer het Empire State Building in geel en blauw wordt verlicht. Andere monumenten die deze week na schooltijd worden verlicht zijn: Denali State Bank in Fairbanks, Alaska; Tropicana Field in Tampa, Florida; de Caesars Superdome in New Orleans, Louisiana; South Street Station in Boston, Massachusetts; de Charles Stewart Mott Foundation in Flint, Michigan; de Ocracoke Island Lighthouse in North Carolina; City Hall in Charleston, South Carolina; de Korean Veterans Memorial Bridge in Nashville, Tennessee; en de Frederick Douglass Memorial Bridge in Washington, D.C.

Ook donderdag organiseert NASA een virtueel evenement, plus verschillende persoonlijke bijeenkomsten, met een vooraf opgenomen interactie met actrice Keke Palmer van Disney\’s Lightyear die vragen stelt van leerlingen uit het hele land aan astronaut Jessica Watkins van het internationale ruimtestation. Het evenement wordt georganiseerd door NASA, de Afterschool Alliance en STEM Next Opportunity Fund\’s Million Girls Moonshot.

De auteurs van Everyday Superheroes: Women in Energy Careers doneren boeken aan naschoolse programma\’s voor Lights On Afterschool.

 width=

De Afterschool Alliance organiseert Lights On Afterschool om de noodzaak om te investeren in naschoolse programma\’s te onderstrepen. Ongeveer 24,7 miljoen Amerikaanse kinderen die niet in een naschools programma zitten, zouden zich wel inschrijven als er een programma voor hen beschikbaar was, volgens een onderzoek onder 1.500 ouders in opdracht van de Afterschool Alliance en uitgevoerd door Edge Research in mei en juni van 2022. Dat is het hoogste aantal ooit gemeten. De onvervulde vraag naar naschoolse programma\’s is aanzienlijk hoger onder Latino en Zwarte kinderen (respectievelijk 60 en 54%) dan onder Latino en Zwarte kinderen. en 54% respectievelijk) dan onder kinderen in het algemeen (49%). De kosten zijn het grootste obstakel om zich in te schrijven: 57% van de ouders noemt dit als reden om hun kind niet in te schrijven. Negentig procent van de ouders beoordeelt de kwaliteit van het programma waar hun kind naartoe gaat als uitstekend (51%) of zeer goed (39%).

Een lijst met lokale Lights On Afterschool evenementen is hier. Om andere evenementen in uw omgeving te vinden, zie deze kaart.

BellXcel, Capital One, en Clear Channel Outdoor zijn gulle sponsors van Lights On

Afterschool dit jaar.

MEDIA ADVISORY

Magen Eissenstat

202/609-9889

19 oktober 2022

Contactgegevens:

Name: Matthew Freeman
Email: [email protected]
Job Title: Senior Account Executive

Tags:   United States, Wire