header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor automatische nummerplaatherkenning zal naar verwachting 5,6 miljard dollar bereiken in 2030.

Oct 20, 2022 7:06 AM ET

De marktprijs van de Automatic Number Plate Recognition (ANPR) Market zal naar verwachting 5,6 miljard dollar bereiken met een CAGR van 9,5% in de prognoseperiode van 2020 – 2030.

Overzichtsrapport van de Automatic Number Plate Recognition Market

De auto-industrie ontwikkelt zich als gevolg van nieuwe technologieën in de auto-industrie. Automatische nummerplaatherkenning is nuttig voor het lokaliseren van de auto. Het wordt gebruikt voor veiligheidsdoeleinden. De verkeersregels worden tegenwoordig door veel mensen overtreden, wat leidt tot verkeersongevallen. Deze factoren hebben geleid tot investeringen in de markt voor automatische nummerplaatherkenning. Het wijdverbreide gebruik van deze technologieën op de wegen stimuleert de markt. Preventie van verkeersongevallen en veiligheid worden mogelijk gemaakt door het gebruik van deze technologieën die de snelheid van voertuigen kunnen controleren.

Op basis van het markttype wordt de markt voor automatische nummerplaatherkenning onderverdeeld in draagbare ANPR-systemen, vaste ANPR-systemen en mobiele ANPR-systemen. De markt wordt onderverdeeld in framegrabbers, triggers, ANPR-camera\’s en software. De markt is onderverdeeld in verkeersmanagement, wetshandhaving, elektronische tolheffing, toegangscontrole en parkeerbeheer.

Geef complete PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7763

COVID-19 rapport van de markt

De COVID-19 uitbraak heeft veel bedrijven getroffen. Er zijn enkele obstakels op de markt voor automatische nummerplaatherkenning. In veel gebieden nemen de camera\’s langs de weg af. Voertuigen op de weg waren beperkt en de markt ondervond een daling van de vraag als gevolg van afsluitbeperkingen. De markt wordt ook ernstig verstoord door de toeleveringsketen. Er is momenteel een daling van de vraag naar automatische nummerplaatherkenning. De komende jaren zal het verkeer enorm toenemen en zullen er minder wegbeperkingen zijn, waardoor de behoefte aan automatische nummerplaatherkenning zal toenemen.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktgrootte in 2030

USD 5.6 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR 9.5 rom 2020 tot 2027

Prognoseperiode

2020-2030

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrerend landschap, Groeifactoren en Trends

In-depth Market Research Report (139 Pages) on Automatic Number Plate Recognition Market

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automatic-number-plate-recognition-market-7763

Ontwikkelingsverslag van de markt:

Een van de belangrijkste marktdrijvers is het toenemende gebruik van snelwegbewakingssystemen. Automatische nummerplaatherkenning wordt meer gebruikt op openbare plaatsen. Deze gadgets worden veel gebruikt vanwege het toegenomen terrorisme en criminele activiteiten. De gestolen auto\’s zijn illegale activiteiten. Landen als de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk drijven een aanzienlijke vraag op de markt. Deze landen droegen hoge uitgaven bij aan deze technologieën.

Het toegenomen gebruik van cloud-opslag zal nieuwe kansen bieden voor de groei van de markt. Cloudplatforms maken effectief gebruik van automatische nummerplaatherkenningstechnologie. Elke regio heeft toegang tot de cloud. Veel bedrijven maken vaak gebruik van de cloud. De ANPR-systemen hebben veel opslagruimte nodig. Het is nu echter mogelijk om ANPR-systemen via de cloud op te slaan. De enorme opslagcapaciteit, lage kosten en flexibiliteit van de cloud openen meer commerciële mogelijkheden voor ANPR.

Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7763

Europa is de grootste regio met een aanzienlijk marktaandeel voor het ANPR-systeem. De inspanningen van de overheid om de verkeersveiligheid te verbeteren nemen toe. Het vervoer in deze regio is moeilijk, waardoor de vraag naar bewakingssystemen toeneemt. De Europese regio heeft het hoogste geschatte tempo van marktexpansie.

De belangrijkste investeerders creëren gepatenteerde ANPR-systemen. De eindgebruikers zullen zich meer bewust zijn van deze gepatenteerde systemen. De introductie van deze gepatenteerde systemen zal de vraag stimuleren. De belangrijkste spelers ontwikkelen de volgende generatie mobiele kentekenplaten.

Gerelateerde rapporten:

Process Analyzer Market Research Report: By Type, Service, Industry- Forecast till 2030

Interactive Projector Market Informatie Per Display Type, Type, Resolutie, Dimensie, Toepassing – Forecast till 2027

Audio Amplifier Market Onderzoeksrapport: By Channel Type, Application, Class, End Users – Forecast till 2027

VRF Systems Market Research Report: By, Compressor Units, System Type, Capacity, Application – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire