header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektronische tolheffing groeit met 16,54 miljard USD met een CAGR van 10,3 in 2030.

Oct 20, 2022 6:22 AM ET

Electronic Toll Collection Market

De markt voor elektronische tolheffing of de geautomatiseerde tolheffing zal de laatste jaren naar verwachting een hoge vlucht nemen. Verwacht wordt dat de waarde van deze markt in 2030 16,54 miljard dollar zal bedragen. De overheid investeert een grote som geld in deze groeiende industrie.

Electronische tolheffing Marktdynamiek

  • Drijvende factoren van de markt

Ongevallen door het verkeer zijn een groot probleem in ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen, en de fysieke tolheffing draagt daaraan bij. Het maakt ook de route vrij voor noodgevallen zoals ambulances, brandweerwagens enz. Aangezien de wereld ook vooruitgaat en online gaat, is het hoog tijd dat de tolheffingindustrie zich moderniseert.

De overheid is tegenwoordig ook geïnteresseerd in de installatie van een elektronisch tolheffingssysteem, omdat het het verkeer vermindert en tegelijkertijd de schadelijke gassen die door voertuigen worden uitgestoten.

  • Uitdagingen voor de markt

De ontwikkelingslanden staan voor de grootste uitdaging. Zij moeten ervoor zorgen dat hun infrastructuur en telecomdiensten goed zijn. Ook de onderhoudskosten zijn een belangrijke factor. De technische kwestie is een andere uitdaging voor de markt voor elektronische tolheffing. Voertuigen hadden vaak verkeerd of te veel tags aangesloten.

Get Complete PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4971

  • Groeianalyse

Technische vooruitgang in GPS en GNNS zorgen ervoor dat de overheid investeert in de markt voor elektronische tolheffing. Het fysieke tolheffingssysteem kost de eigenaars van voertuigen veel tijd. Handmatige tolheffing is ook gevoelig voor fouten, maar elektronische tolheffing is foutloos omdat passagiers de transactie online doen. Het is dus beter om over te schakelen op de markt voor elektronische tolheffing. De markt voor elektronische tolheffing zal tegen 2023 naar verwachting 13819,3 miljard dollar bedragen.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2030

16 USD.54 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR 10.3van 2020 tot 2030

Prognoseperiode

2020-2030

Report Coverage

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  • Value Chain Analysis

Met de groeiende bevolking groeit ook het aantal voertuigen met de dag. De modernisering van de technologie heeft geleid tot de groei van de totale markt. In ontwikkelde landen is de infrastructuur zo ontworpen dat elektronische tolheffing segmenten helpen bij het verminderen van het verkeer.

In-depth Market Research Report (100 Pages) on Electronic Toll Collection Market :

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electronic-toll-collection-market-4971

Electronic toll collection Market Regional Analysis

In ontwikkelde landen zoals Noord-Amerika zal de markt voor tolheffing een hoge vlucht nemen omdat passagiers online transacties eisen. Het hogere percentage personenauto\’s is een andere reden. Regio\’s zoals Azië-Pacific en Europa zetten ook een digitale verandering op dit gebied in gang.

Recente ontwikkelingen

De topspelers in de markt lanceren hoogbeveiligde tolpoorten. Kenmerken als gegevensbescherming, betrouwbaarheid en superieure leesgevoeligheid zijn ook opgenomen.

COVID-19 Electronic Toll Collection market analysis –

Sinds de pandemie het vervoer heeft getroffen, is de markt voor tolheffing licht gedaald. Ook de achteruitgang in de halfgeleider- en auto-industrie heeft de markt beïnvloed. Door de beperkingen van de overheid is het transport van grondstoffen, zoals chips, processoren en camera\’s, moeilijk geweest.

Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4971

Conclusie

Tot slot is de markt voor elektronische tolheffing een industrie met veel groeipotentieel. In de Verenigde Staten is het gebruik van elektronische tolheffingssystemen de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen, en de verwachting is dat dit zal aanhouden. Verschillende factoren drijven deze groei, waaronder de stijgende kosten van traditionele tolheffing, de voordelen van elektronische tolheffing en de toenemende beschikbaarheid van elektronische tolheffing.

Related Reports @

Quantum Sensors Market By Product, Verticals – Forecast to 2027

Image Intensifier Tube Market: By Generation, By Phosphor Type, By End User and Region – Forecast Till 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire