header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LIGL verwelkomt Legal Tech en eDiscovery veteraan Adam Sandman als Senior Vice President of Sales.

Oct 20, 2022 2:58 AM ET

LIGL is verheugd een nieuwe thought leader te verwelkomen, wiens perspectief en ervaring het genereren van inkomsten en de samenwerking met klanten van het bedrijf versterkt.

Austin, TX – 19 oktober 2022 – LIGL, een wereldwijde Evidence Lifecycle Platform (ELP) leverancier, kondigt de benoeming van Adam Sandman aan als de nieuwe Senior Vice President of Sales van het bedrijf.

Adam brengt meer dan vijftien jaar uitgebreide juridische technologie en eDiscovery ervaring mee naar LIGL, na eerder leidinggevende functies te hebben bekleed bij verschillende innovatieve bedrijven in de eDiscovery ruimte. “Adam is een zeer ervaren leider met een uitgebreide achtergrond in enterprise eDiscovery software”, aldus Anil Kona, Chief Executive Officer bij LIGL. “We zijn zeer verheugd dat Adam ons team komt versterken. Hij brengt diepgaande domeinexpertise op het gebied van eDiscovery, compliance , en forensisch onderzoek. Zijn scherpe, strategische zakelijk inzicht en vertrouwde relaties binnen de industrie maken hem een spannende aanvulling op onze groeiende organisatie”.

Voordat hij bij LIGL kwam, leidde Adam de strategische verkoopinspanningen bij Onna, en daarvoor genoot hij succesvolle perioden bij Nuix, Systech International, Veritext Legal Solutions , en Index Engines.

“Ik ben ongelooflijk enthousiast om bij LIGL te komen werken in zo\’n spannende tijd van groei en ik kijk ernaar uit om onze verkoopinspanningen te leiden met dit getalenteerde team! Na meer dan vijftien jaar in de juridische technologiesector is het ongelooflijk lonend om de kans te krijgen om met zo\’n innovatief product te werken,” aldus Adam. “LIGL\’s single pane of glass aanpak brengt een nieuw niveau van toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid in de ooit gecompliceerde eDiscovery en onderzoek workflows. Ik vind het geweldig om met zo\’n getalenteerd team aan dit revolutionaire platform te werken. De toekomst van eDiscovery is rooskleurig!

Over LIGL:

LIGL is het eerste en enige Evidence Lifecycle Platform (ELP) in de industrie dat het proces- en onderzoeksproces wrijvingsloos maakt voor juridische teams van bedrijven. eDiscovery en onderzoek workflows zijn gefragmenteerd met meerdere belanghebbenden die verschillende tools in niet-geïntegreerde silo\’s gebruiken. In tegenstelling tot veel point-based applicaties die slechts delen van de workflow aanpakken, automatiseert LIGL het proces end-to-end, waardoor naadloze en wrijvingsloze workflowuitvoeringen ontstaan. De intuïtieve case-based workflow van LIGL zorgt voor consistentie en vermindert misstappen en fouten, terwijl de inning vier keer sneller verloopt met een besparing van 45% op de jaarlijkse uitgaven. Voor meer informatie kunt u ons bezoeken op: www.ligl.io

Contactgegevens:

Nitash Juyal
Director of Marketing
LIGL Data Science Corp.
T: 1 (512) 975-2336
Email: [email protected]