header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Penetratietesten markt zal naar verwachting groeien met een hoog CAGR van 13,5%, tot USD 8,13 miljard in 2030 – Market Research Future

Oct 20, 2022 7:17 AM ET

Penetration Testing Market Overview

De Penetration Testing Market is ongeveer USD 8,13 miljard tegen het einde van de voorspelde periode 2020-2030.Het zal naar verwachting groeien met een hoge CAGR van 13,5% Penetration testing wordt gebruikt om kwetsbaarheid te voorkomen evenals een computersysteem dat wordt gedaan door cyberaanvallen en drie deze testoplossing. Het verbetert de test en meet het informatiesysteem evenals de persoon. Het kan gemakkelijk overwegen verschillende middelen met behulp van een systeem zonder defect. Zo is dit een geavanceerde reeks van technologie die hoger in de vraag in industriële verticals groeit die de grootste hoeveelheid gevoelige gegevens evenals het gebruik van beveiligde Webtoepassingen wegens de bedreiging van Cyberaanvallen evenals een hoger tarief van Cybercrimeactiviteiten halt houdt. Dit is een factor die voornamelijk de markt voor penetratietesten drijft.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5847

Dus als het gaat om de stijgende penetratie van internet en cloud is gevoelig draagt ook bij aan de wereldwijde marktgroei. De vraag onder gebruikers naar de hoge veiligheid in datacenters. Het gaat de marktvraag verbeteren dit zijn de kruisfactoren en deze zijn het nut van de markt voor penetratietesten. Het kan de marktinkomsten behoorlijk opdrijven. Dus als het gaat om het uitgebreide lopende onderzoek naar de testmarkt door de industriële sector. Het leidt zeker naar het omdat het het toegenomen gebruik van slimme toepassingen beschouwt. Het is direct geassocieerd met de cloud-gebaseerde toepassingen die ook naar de uitbreiding van de markt kunnen profileren. Dus de wereldwijde atomair van de COVID-19 kan een groot deel van de bevolking treffen de meeste mensen hebben hun levensonderhoud verloren als gevolg van de wereldwijde pentamaith. Het houdt ook rekening met de dynamiek en de groei van verschillende industrieën. Dus iedereen is bezorgd over immuniteit en volgt sociale afstand penetratie testen markt .

Report Scope:

Rapport Attribuut/Metric

Details

Marktgrootte in 2030

USD 8.13 miljard dollar

Groei:

CAGR van 13.5van 2022 tot 2030

Forecast Period

2022-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/penetration-testing-market-5847

Penetration Testing Market Segmentation

Based on the Component

De markt is wereldwijd verdeeld op basis van de component van testoplossingen en dienstenoplossingen. De dienstenoplossing is verder onderverdeeld in beheerde diensten en professionele diensten. Professionele diensten kunnen worden gecategoriseerd als trainingsdiensten, implementatie & integratiediensten en adviesdiensten.

Op basis van het organisatietype

De markt is wereldwijd verdeeld op basis van het organisatietype in kleine & middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen.

Op basis van het type

De markt is wereldwijd verdeeld op basis van het type in dubbelblinde testen, interne testen, blinde testen en externe testen.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5847

Regionale indeling

De markt voor penetratietesten kan over de hele wereld worden verdeeld op basis van de regio in Noord-Amerika, de Europese regio, de regio Azië-Stille Oceaan, de regio Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en de regio Afrika. Het grootste marktaandeel in de testmarkt is in handen van Noord-Amerika, dat om dezelfde redenen de snelst groeiende regio is. Het is de tweede grootste marktaandeel in dat het testen markt over de hele wereld. Het wordt gehouden door de regio Azië-Stille Oceaan vanwege de aanwezigheid van landen als Japan, China, India en Zuid-Korea. De hogere investeringen kunnen al deze landen overwegen in de IT-sector die het goed stimuleren.

Industry news

De markt voor penetratietesten is ongeveer 8,13 miljard dollar tegen het einde van de prognoseperiode 2020-2030.

Related Reports:

Document Management System Market Informatie per beheersysteem, eindgebruiker, prognose tot 2030

Consumer Audio Market Research Report: Informatie per Product, Connectiviteit en Regio -Voorspelling tot 2030

Draadloze Oortelefoonmarkt, Per, Per Technologie, Per Verkooppunt, Per Toepassingen – Voorspelling 2030

Hi-Fi Speaker System Market, By Connectivity Technology and Wireless, By Distribution Channel, By End-user – Forecast 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire