header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Point Of Sale Terminal Marktomvang is 125,31 miljard USD, met een gezonde CAGR van 8,1 y 2030 | Uitwerking en de verhoogde adoptiegraad van draadloze betaalterminals

Oct 20, 2022 6:10 AM ET

Point Of Sale Terminal Market Overview:

Tijdens het geprojecteerde tijdsbestek zal de Point Of Sale (Pos) Terminal Market sterk groeien met een CAGR van 8,1 nd een waarde bereiken van 125,31 miljard USD in 2030.

Dankzij belangrijke ontwikkelingsfactoren, waaronder verfijning en een stijging van het gebruik van elektronische contactloze betalingen, kende de industrie een gezonde ontwikkeling. De Point Of Sale (Pos) Terminal Market wordt gedreven door deze elementen. De expansie van de industrie wordt ondersteund door het gebruik door handelaren van verschillende betaalmethoden, waaronder Mastercard, VISA en nog veel meer. De industrie breidt zich uit naarmate e-commerce en internetinteracties van klanten toenemen.

De mogelijkheden van de Pos software helpen bij het verhogen van de efficiëntie, wat op zijn beurt de inkomsten verhoogt. De exploitant heeft weinig hulp nodig tijdens de implementatie vanwege de unieke kenmerken. Bovendien bevatten deze gadgets plug-and-play functies met vooraf geïnstalleerde softwarecomponenten. Deze functionaliteiten komen steeds vaker voor naarmate deze apparaten in verschillende sectoren worden gebruikt. Bovendien bevrijdt deze techniek gebruikers van problemen bij het configureren van hun apparaten. De werking van de gadgets is eenvoudig gebleken voor kleine en middelgrote bedrijven. De effectiviteit en eenvoud van deze technologieën zal de uitbreiding van de markt voor verkooppuntterminals in de beoordelingsperiode versnellen.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5635

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 125.31 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 8.1van 2022 tot 2030

Forecast Period

2020-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, en trends

Het nieuwe coronavirus heeft een verscheidenheid aan wijzigingen teweeggebracht in de manier waarop bedrijven hun productie- en fabricageprocedures uitvoeren, bedrijven hun commerciële activiteiten uitvoeren om organisatorische doelstellingen te bereiken en mensen hun dagelijkse taken uitvoeren. Alle sectoren en branches zijn door de epidemie voor nieuwe uitdagingen komen te staan, behalve sommige, zoals de gezondheidszorg en trends als thuiswerken, online werken en cursussen. In de sector van de lokale en internationale betaalautomaten zijn door de autoriteiten afsluitingen en activiteitsbeperkingen opgelegd. De internationale regelgeving heeft ook gezorgd voor een vermindering van zowel de export als de import.

Tijdens zowel het bestaande projectietijdvak 2017-2023 als de coronavirusepidemie is de omvang van de markt voor betaalautomaten toegenomen. Het gevaar van fysieke deelname en het daaropvolgende ziekterisico worden beide verminderd door de markten voor verkooppuntterminals. Tijdens het momenteel geprojecteerde tijdsbestek van 2017-2023 wordt de WiFi-functie van de MasterCard steeds populairder onder enkele van de doelgroepen die verspreid zijn over tal van wereldwijde regio\’s.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/point-of-sale-terminal-market-5635

Het aandeel van bedrijven met een stijgende klantenfrequentie neemt toe. Bedrijven zijn op zoek naar oplossingen die de activiteiten verder kunnen vereenvoudigen, zodat er slechts één aanspreekpunt is. De technologische vooruitgang, met name die in de MPOS en geautomatiseerde Pos-machines, is het gevolg van grote en ook in technologische doorbraken. Deze dragen allemaal bij tot de volledige automatisering van het kassaproces. Bovendien, POS is iets in het stimuleren van de operationele effectiviteit van reeds opererende organisaties en heeft de neiging om ongeveer 24% besparing te geven in de gehele point-of-sale van verkoop terminals industrie activiteiten. Ze garanderen ook een solide opbrengst en een hoog rendement op investeringen tijdens het geprojecteerde tijdsbestek, dat eindigt in 2023.

Point Of Sale Terminal Market Segmentation:

Deze Point Of Sale Terminal Market is onderverdeeld in drie grote groepen die zijn component, type product, en inzet.

Op basis van de component is verdeeld in hardware, software en diensten. Op basis van het type product is dit onderverdeeld in vast en draadloos. Op basis van de inzet is het verdeeld in de On Cloud en On-premises.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5635

Point Of Sale Terminal Market Regional classification:

Dit is ingedeeld in vier grote regio\’s die Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Europa zijn.

Industrie nieuws:

De belangrijkste speler in de Point Of Sale Terminal Markt is Ingenico (Frankrijk), Verifone (VS), en BITEL (Korea).

Related Reports:

Wireless Pos Terminal Market Research Report, By Component, By Type And By End-User – Forecast Till 2027

Cloud Point of Sale (POS) Market Research Report: by Component, by Organization Size, by End user and by Region -Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire