header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Soldeerapparatuur Marktgrootte, groeikansen, technologie, topfabrikanten, huidige trends en wereldwijde prognose 2030

Oct 20, 2022 5:54 AM ET

Grote investeringen hebben de Soldeerapparatuurmarkt vooruitgetrokken, waardoor er genoeg ruimte is voor groei en ontwikkeling. De investeringen hebben hun vruchten afgeworpen en ook potentiële en uitstekende klanten aangetrokken. Er wordt verwacht dat de markt voor soldeerapparatuur tegen 2030 911,3 miljoen dollar zal overschrijden met een CAGR van 9 %.56 ijdens de prognoseperiode 2022-2030

Soldering Equipment Market Overzicht

Verschillende factoren, onder bepaalde omstandigheden, zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Soldering Equipment Market. Snel industrieel ondernemen is een van de belangrijkste factoren geweest. De belangrijkste spelers die verantwoordelijk zijn voor het functioneren van de soldeerstations ontwikkelen dagelijks nieuwere technologieën. Ze zijn innovatief volgens hun technologie en hebben dus genoeg ruimte geboden voor de groei en ontwikkeling van de markt.

Key Players

  • Ersa GmbH
  • Pillarhouse International Ltd.
  • RPS Automation LLC
  • FLASON ELECTRONIC CO. LIMITED
  • JBC S.L
  • SEHO Systems GmbH
  • ACE Production Technologies Inc.
  • Blundell Production Equipment Ltd
  • American Hakko Products Inc.
  • JUKI Automation
  • PACE Europe Ltd.
  • The Harris Products Group
  • Inductelec Limited
  • JAPAN UNIX Co. Ltd
  • RADYNE CORPORATION en anderen.

Get Sample Copy @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8330

De producten hebben unieke eigenschappen en helpen de tiptemperatuur van de apparatuur te verlagen. Men ziet dat de klanten steeds meer neigen naar de kleinere apparaten. Dergelijke factoren zijn erin geslaagd de groei en ontwikkeling van de marktfactoren te bevorderen.

De componenten kunnen gemakkelijk worden bediend vanaf de andere kant van het circuit, en dit kan de helft van de problemen van de werking oplossen. Bepaalde factoren zijn echter ook verantwoordelijk voor het beperken van de marktgroei. De prijzen van de soldeerapparatuur zijn vrij hoog. De beschikbaarheid van de materialen is ook vrij laag in verschillende landen, waardoor de dynamiek van de markt niet kan groeien. De wereldwijde pandemie had ook een negatief effect op de markt. De door de overheid opgelegde lockdowns hebben de bevoorradingsketen van de markt belemmerd, waardoor ook de invoer en de uitvoer van de grondstoffen werden gehinderd. De detailhandelaren, dealers en fabrikanten hebben hierdoor een enorm verlies geleden.

Desondanks de beperkende en stuwende factoren zal de markt voor soldeerapparatuur naar verwachting aanzienlijk groeien in de prognoseperiode.

Soldeerapparatuur Markt Regionale analyse

Geografisch gezien is de Soldeerapparatuur Markt verdeeld in Italië, Frankrijk, Duitsland en het VK in Europa, Latijns-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten, samen met India, Japan, Zuid-Korea en China, samen met de rest van Azië-Pacific. Dit omvat ook delen van de VS en Canada in Noord-Amerika.

Request For Customization @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8330

Soldering Equipment Market Segmentation

De Soldering Equipment Market is gesegmenteerd in zijn type en toepassing afhankelijk van verschillende eigenschappen.

Naar type is de markt verdeeld in inductiesolderen en reflow-solderen, samen met aluminiumsolderen, hot bar solderen en laser- en mechanisch solderen. Afhankelijk van de toepassing wordt de markt weer onderverdeeld in consumentenelektronica, automobiel, ruimtevaart en defensie, en netwerk en communicatie.

Table of Content

1 EXECUTIVE SUMMARY

1.1 MARKT ATTRACTIVITEIT ANALYSE 17

1.1.1 GLOBAL SOLDERING EQUIPMENT MARKET, BY TYPE 17

1.1.2 GLOBAL SOLDERING EQUIPMENT MARKET, BY VEHICLE TYPE 18

1…1.3 GLOBAL SOLDERING EQUIPMENT MARKET, BY SALES CHANNEL 19

1.1.4 GLOBAL SOLDERING EQUIPMENT MARKET, BY REGION 20

2 MARKT INLEIDING

2.1 DEFINITIE 21

2.2 SCOPE VAN DE STUDIE 21

2.3 MARKTSTRUCTUUR 21

2.4 KENNISGEVINGSCRITERIA 22

3 ONDERZOEKSMETHODE

3.1 ONDERZOEKSPROCES 23

3.2 PRIMARY RESEARCH 24

3.3 SECONDARY RESEARCH 25

3.4 MARKTSCHATTING 26

3.5 TOP-DOWN EN BOTTOM-UP APPROACH 26

3.6 FORECAST-MODEL 27

3.7 LIJST VAN AANDACHTEN 28

…Vervolg.

Bekijk het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/soldeer-apparatuur-markt-8330

Recente ontwikkelingen

  • In 2017: een van de bedrijven op de markt, Ersa GmbH, verklaarde zijn samenwerking met het Versa Flow systeem met het oog op de nieuwe normen voor selectief solderen. Dit gaf de potentiële gebruikers een korte tijd voor een kwaliteitscontrole.
  • Het bedrijf lanceerde ook de VERSAFLOW 4 XL-versie die de flexibele productie van het product met verbeterde kwaliteit mogelijk maakte.

Ander gerelateerd rapport:

Commercial Refrigeration Equipment Market Research Report: Informatie per type (Vitrines, Walk-in Coolers/Reach-in Coolers en Drankkoeling), per toepassing (Supermarkt, Hypermarkt en andere) – Prognose tot 2030

Cryogenic Equipment Market Onderzoeksrapport per Product Type (Valve, Tank, Vaporizer en Pump), Cryogen type (Oxygen, Nitrogen, Liquified Natural Gas en Argon), End-Use (E and P, Chemical, Electronics and Metallurgical) en Region – Forecast till 2030

Agriculture Equipment Market Onderzoeksrapport: Per Product Type (Tractor, Oogstmachine, Teelt & amp; Bodemscheidingsapparatuur en anderen), Functie (Oogsten, Planten & Bemesten, Hooien, Ploegen & amp; Teelt en anderen), Verkoop Kanaal (OEM en Aftermarket) en Regio (Noord Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat veel plezier beleeft aan zijn diensten en een gedetailleerde en betrouwbare studie maakt van diverse industrieën en consumenten wereldwijd. MRFR\’s methodologie integreert bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant te voorzien van een uitgebreid begrip van de huidige belangrijke trends, aankomende gebeurtenissen en de stappen die moeten worden genomen op basis van die aspecten.

Ons snel groeiende marktonderzoeksbureau wordt bijgestaan door een competent team van onderzoeksanalisten die nuttige analyses en gegevens over technologische en economische ontwikkelingen leveren. Onze geacht analisten leggen industriële bezoeken af en verzamelen waardevolle informatie van invloedrijke marktspelers. Ons hoofddoel is om onze klanten op de hoogte te houden van nieuwe kansen en uitdagingen in verschillende markten. Wij bieden onze gewaardeerde klanten stapsgewijze hulp door middel van strategische en adviesdiensten om tot bestuurlijke en uitvoerbare beslissingen te komen.

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Phone:

1 628 258 0071(US)

44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire