header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Videolinq beveiligt live en opgenomen videostreams

Oct 20, 2022 2:34 AM ET

October 19, 2022 – Toronto, Canada – Videolinq heeft vandaag aangekondigd dat haar video software-as-a-service (SaaS) nu beveiligd streamen ondersteunt. Met de nieuwe Stream Protection functionaliteit kunnen streamers ervoor zorgen dat alleen geautoriseerde kijkers hun video te zien krijgen.

De nieuwe functie werkt met zowel live als vooraf opgenomen video en voegt privacy en bescherming toe aan video die wordt gestreamd door Videolinq, andere streaming video providers, of content delivery netwerken (CDN), met behulp van het HTTP Live Streaming (HLS) protocol.

Om gebruik te maken van de nieuwe functie, geeft een Videolinq klant tijdens de setup van de live of opgenomen stream aan welke kijkers zijn toegestaan. De klant genereert vervolgens een embedded player (om de Videolinq player te gebruiken) of wijst een third-party player naar een door Videolinq geleverde link. Bij implementatie kunnen kijkers worden gespecificeerd per geografische locatie, specifiek domein of een lijst van IP-adressen.

Zo zou Stream Protection een omroep in staat kunnen stellen inhoud naar een publiek te sturen op basis van geselecteerde landen of een bedrijf in staat kunnen stellen een eigen vergadering uit te zenden naar investeerders op basis van hun IP-adressen. Streamers zouden dan verzekerd kunnen zijn van de vereiste privacy.

Eyal Menin, medeoprichter van Videolinq: “Met deze toonaangevende functie kunnen gebruikers aanzienlijk besparen op complexere en duurdere oplossingen voor het beheer van digitale rechten (DRM). Videolinq biedt alle voordelen van geavanceerde bescherming zonder complexe integraties en dat alles tegen een zeer lage prijs.”

De nieuwe privacy Stream Protection functie is beschikbaar op Videolinq\’s Premium en Enterprise accounts die beginnen bij $149/maand. Meer informatie is beschikbaar op https://videolinq.com/stream-protection.

Over Videolinq Videolinq verandert de manier waarop omroepen live video creëren en distribueren door een online werkruimte te bieden voor teams om livestreams te creëren, kijkers te betrekken en het publiek op meerdere sociale mediaplatforms te vergroten. Meer informatie op www.videolinq.com . Contact Info Naam: Arthur DrevnigEmail: [email protected]Beroepstitel: Directeur Verkoop

Contactgegevens:

Name: Arthur Drevnig
Email: [email protected]
Job Title: Director of Sales
Tags:   United States, Wire