header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D Printing Market to Reach 52.3 Billion at 22.30 AGR by 2030 | De investeerders verhogen hun investeringen in 3D technologie.

Oct 21, 2022 2:48 AM ET

3D Printing Market Overview

3D Printing is een populaire technologie geworden voor het vervaardigen van producten, en de 3D Printing Market zal naar verwachting groeien van $13,63 miljard naar $52,3 miljard in 2030. Deze groei kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder de stijgende vraag naar op maat gemaakte producten, de toenemende betaalbaarheid van 3D-printers en een groeiende trend naar milieuvriendelijke materialen.

3D printing-technologie stelt fabrikanten in staat om complexe driedimensionale objecten te creëren uit meerdere lagen materiaal met behulp van een digitaal bestand. Printers werken met verwarmde plastic filamenten tot ze vloeibaar worden met een extruder; dit proces vormt de laagbeelden waaruit het eindproduct bestaat.

De infrastructuur die nodig is voor een grootschalige toepassing van 3D-printen wordt momenteel ontwikkeld, maar zal waarschijnlijk een belangrijke rol spelen in het toekomstige ontwikkelingstraject ervan.

Wat was de impact van COVID 19 op de 3D Printing Markt?

COVID 19 is een Influenza a (H7N9) pandemie die in april 2019 in China begon en een wereldwijde uitbraak veroorzaakte. De wijdverspreide verspreiding van het virus leidde tot verhoogde bezorgdheid over de mogelijke impact ervan op de 3D-printmarkt. Hoewel de productie op sommige plaatsen werd stilgelegd als gevolg van ongelukken, blijkt uit onderzoek dat de algemene prijzen voor geprinte producten tijdens en na de COVID 19 onveranderd bleven; dit suggereert dat de pandemie weliswaar bepaalde gebieden heeft getroffen, maar geen groot negatief effect heeft gehad op de bredere economie of industrie als geheel.

Krijg Volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1031

Wie zijn de belangrijkste drijfveren van de 3D Printing Markt?

Een aantal belangrijke drijfveren dragen bij aan de groei van de 3D printing markt. Deze omvatten de toenemende vraag van industriële sectoren, verbetering van productontwerp en productiemogelijkheden, groeiend bewustzijn over de voordelen ervan bij consumenten, toegenomen automatisering van bedrijfsprocessen met de betrokkenheid van derden, en toenemende adoptie door bedrijven voor prototyping en productie in kleine series.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktgrootte in 2030

USD 52.3 miljard

Groei:

CAGR 22.30van 2022 tot 2030

Prognoseperiode

2022-2030

Rapportagedekking

Inkomstenprognose, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

In-depth Market Research Report (110 Pages) on 3D Printing Market : https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-printing-market-1031

Een paar belangrijke drivers van de 3D printing markt zijn:

  • Groeiend bewustzijn over technologische vooruitgang in 3D printen.
  • De stijgende kosten van traditionele productiemethoden.

De ontwikkeling van nieuwe materialen die je kunt gebruiken in bedrukte objecten draagt ook bij aan de groei in deze sector.

Wat zijn de groeikansen voor de 3D Printing Market?

In termen van mogelijkheden om inkomsten te genereren, zijn er verschillende manieren waarop je 3D-printing te gelde kunt maken, waaronder directe verkoop van fabrikanten aan consumenten, licentieovereenkomsten tussen bedrijven en externe ontwikkelaars die aangepaste toepassingen maken met behulp van deze technologie. En diensten zoals design consultancy, kwaliteitscontrole en aftermarket support services.

Ook zal 3D-printing de komende jaren een revolutie teweegbrengen in verschillende industrieën, en de gezondheidszorg is daarop geen uitzondering.

Conclusie

Het is inmiddels duidelijk dat de 3D Printing Market een trendsetter is geworden voor innovaties en businessmodellen. De impact van de nieuwe technologie is te zien in vele industrieën, zoals de gezondheidszorg en de maakindustrie. Deze technologie is zo geavanceerd dat het mogelijk is om ongeëvenaarde kwaliteit en efficiënte producten te maken.

Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1031

Van start-ups tot grote ondernemingen, iedereen heeft geprobeerd het potentieel van deze markt aan te boren, maar weinigen zijn er tot nu toe in geslaagd vanwege het hoge kapitaalvereiste.

Maar maak je geen zorgen! Zoals u in het stuk van vandaag kunt zien, zijn verschillende bedrijven al begonnen met het opschalen van activiteiten met behulp van 3D-faciliteiten. Uw droombedrijf heeft dus geen miljoenen meer nodig om deze bloeiende industrie te betreden!

Related Reports :

Household Robot Market Research Report: By Component, By Type and By Application- Forecast to 2030

Silicon Wafer Reclaim Market Research Report: By Wafer Diameter, by Application, by Region – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire