header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cimplifi™ voegt nieuwe toepassing toe aan Relativity Ecosysteem en breidt Partner of Record Programma uit

Oct 27, 2022 1:22 AM ET

Solutions That Drive Unification of Software and Professional Services

NEW YORK – 25 oktober 2022 – Cimplifi, een geïntegreerde leverancier van eDiscovery-diensten en contractanalyse, kondigde vandaag de release aan van CI Zip, een programma van Cimplifi Innovation (CI) en Unifi, een partner of record. CI Zip verbetert de prestaties van bestandsoverdracht en vermindert de afhankelijkheid van UVM\’s terwijl het de verwerking van archiefbestanden betrouwbaarder maakt, en Unifi, is een client experience programma dat klanten helpt bij het implementeren en beheren van software en oplossingen voor hun Relativity instance.

CI Zip is een cloud-scale, multi-threaded archief- en extractie-engine voor RelativityOne waarmee gebruikers eenvoudig bestanden kunnen extraheren de front-end van RelativityOne. CI Zip elimineert de controle van handmatige bestandsverwerking, verbetert de prestaties van de bestandsverwerking en de betrouwbaarheid. CI Zip maakt het eenvoudiger om bestanden uit te pakken en te archiveren zonder dat toegang tot een Relativity Utility Server (UVM) of VPN setup nodig is.

CI Zip is gebouwd voor zowel snelle archiefverzoeken als enorme datasets, het biedt automatische herhalingspogingen en tracking voor problematische bestanden met verbose logging voor kwaliteitscontrole, ondersteuning voor encryptie, handhaving voor wachtwoordcomplexiteitseisen en automatische sleutelgeneratie. CI Zip biedt actieve taakbewaking en historische tracking voor teams die een groot aantal deliverables of extracties efficiënt willen coördineren tussen medewerkers.

“Het doel van CI Zip, en alle toepassingen in onze CI-toolsuite, is om de beste technologieën beter te laten werken”, aldus Ari Perlstein, chief technology officer. “Met CI Zip hebben we een ongelooflijke verbetering aangebracht in een cruciale stap in de gegevensverwerking, die cruciaal is voor efficiënt werken en kostenbeheer.”Unifi, het Cimplifi partner of record programma, breidt het Cimplifi ecosysteem uit naar klanten die een directe relatie met de softwareleverancier willen, maar toch professionele diensten nodig hebben om expertise en ondersteuning te leveren aan hun stakeholders en klanten. Er zijn twee niveaus van het programma, Unifi en Unifi . Unifi biedt klanten toegang tot professionele diensten en Unifi biedt toegang tot zowel professionele diensten als het Cimplifi ecosysteem van software, technologie en applicaties die nodig zijn om te voldoen aan veranderende en complexe wettelijke en regelgevende verplichtingen.

“Met Unifi kunnen klanten toegang krijgen tot professionele diensten, software of beide,” zei Marc Zamsky, chief executive officer. “Via Unifi bieden we klanten ondersteuning en toegang tot experts en technologische innovaties en integraties, als aanvulling op de relatie met de softwareleverancier.”

Over Cimplifi

<pstyle=”text-align: justify;”>Cimplifi is een toonaangevende geïntegreerde juridische dienstverlener die technologie en expertise inzet om de ervaring van eDiscovery en contractanalyse voor advocatenkantoren en juridische afdelingen te vereenvoudigen. Onze klantgerichte ecosysteem en ervaring biedt een portfolio van technologie-enabled oplossingen die eigen tools en geautomatiseerde workflows integreert met marktleidende software om een eenvoudig te gebruiken, end-to-end systeem te leveren dat processen stroomlijnt, rapportage verenigt en gebruikers in staat stelt. Al meer dan twintig jaar vertrouwen klanten op onze expertise en vindingrijkheid om complexe uitdagingen op te lossen, innovatieve oplossingen te bieden en intelligentie en inzicht te verschaffen om hen te helpen risico\’s te beheren, kosten te beheersen en meer gedaan te krijgen, effectiever en met veel minder inspanning en stress. Cimplifi is ISO 27001 gecertificeerd en is een divisie van System One. Meer informatie op www.cimplifi.com.

Contactgegevens:

Name: Sara Moore
Email: [email protected]
Job Title: Director of Marketing
1 346 646 4604