header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


N.C. Child and Family Improvement Initiative: LME/MCO\’s doen aanzienlijke investeringen om de tarieven voor residentiele diensten voor kinderen in heel North Carolina te verhogen.

Oct 27, 2022 3:27 AM ET

 width= North Carolina, 26 oktober 2022 – De zes Local Management Entities/Managed Care Organizations (LME/MCO\’s) van North Carolina hebben op 1 mei 2022 het NC Child and Family Improvement Initiative gelanceerd om de zorg voor kinderen, jongeren en gezinnen in het kinderwelzijnssysteem te verbeteren. De LME/MCO\’s werken samen om een landelijk systeem te creëren dat naadloze toegang biedt tot kwaliteitszorg voor jongeren in pleegzorg, ongeacht waar ze wonen in North Carolina. Aanvankelijk werden negen hoofddoelstellingen vastgesteld om dit staatsbrede model te ondersteunen. Een van de hoofddoelen van het NC Child and Family Improvement Initiative is het verbeteren van de capaciteit van het hele land op het gebied van gedragszorg voor kinderen. Ter ondersteuning van dat doel hebben de LME/MCO\’s een tiende doelstelling geïdentificeerd, namelijk het verhogen van de vergoedingspercentages voor aanbieders in dit cruciale dienstencontinuüm. Uiteindelijk ondersteunt deze tiende doelstelling alle doelstellingen van het NC Child and Family Improvement Initiative en verbetert zij het vermogen van aanbieders om de noodzakelijke behandeling en ondersteuning te bieden aan jongeren met zeer complexe behoeften. Alle LME/MCO\’s doen een significante investering om meer te betalen dan het huidige minimumtarief dat door de NCDHHS is vastgesteld voor sommige soorten residentiële diensten voor kinderen (met inbegrip van niveaus I-IV groeps- of gezinsinstellingen) per 1 november, 2022 . Daarnaast hebben de LME/MCO\’s al verschillende andere doelen van hun NC Child and Family Improvement Initiative voltooid. Een van de belangrijkste is het formaliseren van een landelijk netwerk van kinderbehandelaars om ervoor te zorgen dat jongeren in het pleegzorgsysteem continuïteit van zorg hebben wanneer ze van het ene gebied van North Carolina naar het andere verhuizen. Tot 31 december 2022 bieden alle LME/MCO\’s een open inschrijvingsperiode voor verschillende soorten aanbieders van kindergedragszorgdiensten (waaronder Psychiatric Residential Treatment Facility (PRTF), Level IV, Level III en Level II groep en gezin) om ervoor te zorgen dat kinderen en adolescenten toegang hebben tot de diensten die ze nodig hebben. Klik hier voor meer details over deze ontwikkeling en klik hier voor een overzicht van de doelstellingen van het NC Child and Family Improvement Initiative. Voor meer informatie: Rachel Porter, Chief Administrative OfficerPartners Health ManagementMobiel: 980-293-3978Email: [email protected]

Contactgegevens:

Rachel Porter, Chief Administrative Officer
Partners Health Management
Mobile: 980-293-3978
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire