header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Inaugurele MICHELIN Gids Vancouver telt acht sterren

Oct 28, 2022 6:27 AM ET
  • Acht restaurants bekroond met een MICHELIN-ster in eerste selectie
  • 12 Bib Gourmands, plus drie speciale prijzen, ook onthuld
  • 60 restaurants in totaal, 19 keukensoorten in 2022

VANCOUVER, British Columbia, 27 okt. 2022 – Vancouver heeft zojuist de restaurants ontdekt die deel uitmaken van zijn eerste MICHELIN® Gids selectie, aangezien acht restaurants een MICHELIN-Ster onderscheiding hebben gekregen en 12 Bib Gourmands.

De volledige selectie, inclusief aanbevolen eetgelegenheden, omvat in totaal 60 restaurants.

“Onze teams van inspecteurs genoten echt van hun eetervaringen in Vancouver,” zei Gwendal Poullennec, internationaal directeur van de MICHELIN Guides. “Ze waren erg onder de indruk van de gastronomische dynamiek van de stad. De selectie – van sterren tot Bib Gourmands tot de Recommended spots – zijn allemaal aantrekkelijk in hun eigen authentieke DNA, en zeer divers aanbod. Ze kunnen allemaal erg trots zijn op hun vermelding in de MICHELIN-gidsfamilie, want we brengen ze graag onder de aandacht van onze gemeenschap van fijnproevers en reizigers.”

Hier zijn de MICHELIN-Starred restaurants, met opmerkingen van de inspecteurs van elk (inspecteurscommentaren volledig op de MICHELIN-gids website en mobiele app):

AnnaLena (hedendaagse keuken)

Laat u niet misleiden door de bescheiden sfeer van AnnaLena, want dineren in het restaurant van chef-kok Mike Robbins is een gepolijste ervaring van boven tot onder. Beginnend met de gracieuze service en doorvoerend naar de onberispelijk bereide gerechten, is dit een restaurant dat ernaar streeft indruk te maken – zonder de poespas.

Barbara (Hedendaagse keuken)

Chef Patrick Hennessy heeft op veel topplekken gewerkt, waaronder Eleven Madison Park in New York, maar hij is duidelijk thuis bij Barbara. De keuken voelt als een podium, met gasten die aan de L-vormige bar zitten en met ingehouden adem toekijken hoe hij culinaire magie bedrijft.

Burdock & Co (Eigentijdse keuken)

Deze charmeur in Mount Pleasant bevindt zich op een hoek van Main Street in een gebied dat rijk is aan topspots, maar Burdock & Co onderscheidt zich door zijn rustieke uitstraling en de farm-to-table keuken van chef-kok Andrea Carlson. Het beknopte menu benadrukt het beste van het seizoen.

iDen & QuanJuDe Beijing Duck House (Chinese keuken)

Het heeft een stamboom die teruggaat tot Beijing uit 1864, maar de nieuwste buitenpost in Vancouver bewijst dat QuanJuDe niets van zijn glans heeft verloren. Het is vooral bekend om zijn buitengewoon knapperige en sappige eend. Hoe heerlijk het kenmerkende gevogelte ook is, er is nog veel meer van chef-kok Allen Ren: er worden nog veel meer lekkernijen aangeboden, waaronder vogelnestjes, zeekomkommer en zelfs een hele koningskrab als u zin hebt in een uitspatting.

Kissa Tanto (Japanse keuken)

Geïnspireerd door de jazzcafés van het Tokio van de jaren 1960, verleidt Kissa Tanto met een stemmige vibe compleet met witte mozaïekvloeren, antieke Japanse panelen en staalkleurige muren vol kunstwerken en foto\’s. Er heerst hier een uitgesproken relaxte sfeer, maar de ambitieuze keuken van chef-kok Joël Watanabe laat er geen gras over groeien met zijn mix van Japanse en Italiaanse gerechten.

Masayoshi (Japanse keuken)

Chef Masayoshi Baba brengt met dit gelijknamige restaurant de luxueuze, juwelendoos sushi-counters van Japan naar Vancouver. De beste plaatsen zijn altijd aan de balie, en gasten die daar zitten, staat een traktatie te wachten als de chef elke gang ceremonieel bereidt. Chef Baba laat deze omakase leiden door de overvloed van British Columbia, met lokaal geproduceerde vis in zijn nigiri in Edomae-stijl.

Gepubliceerd op Main (Hedendaagse keuken)

Timing is alles, maar chef-kok Gus Stieffenhofer-Brandson en zijn team hebben een bovennatuurlijk vermogen om aan te voelen wanneer producten op hun hoogtepunt zijn. Of ze het nu op het bord laten zien of inmaken en bewaren (die potten dienen zelfs als decor), ze zoeken en verzamelen bij lokale boerderijen en bossen. De hedendaagse gerechten dragen het stempel van de chef. Dit is eten dat tegelijk vertrouwd en verrassend is.

St. Lawrence (Franse keuken)

Een hit sinds de opening, deze charmante Québécois bistro deelt een echt gevoel van plaats – het is zelfs vernoemd naar de machtige rivier van de regio. Ga dicht genoeg bij de keuken van chef/eigenaar Jean-Christophe Poirier zitten om de bedwelmende aroma\’s van zijn rustieke en stevige Frans-Canadese keuken te ervaren.

Bib Gourmands

De inspecteurs van de MICHELIN-gids vonden 12 restaurants die het predicaat Bib Gourmand waardig zijn. Dit zijn restaurants waar men twee gangen en een glas wijn of dessert kan nuttigen voor minder dan $60 CAD.

Met zeven keukensoorten vertegenwoordigd, is er geen twijfel dat fijnproevers heerlijke ontdekkingen zullen hebben onder de Bib Gourmands in Vancouver.

Speciale prijzen

Naast de langverwachte Bib Gourmand en Star onderscheidingen, kondigde de gids drie speciale prijzen aan:

Het MICHELIN Guide Revelation event wordt gepresenteerd met de steun van Capital One.

De volledige MICHELIN Guide Vancouver selectie is gratis beschikbaar op de MICHELIN Guide website en app. De restaurants voegen zich bij de MICHELIN Guide selectie van hotels, die de meest unieke en spannende plaatsen om te verblijven in Vancouver en over de hele wereld bevat.

Elk hotel in de gids is gekozen voor zijn buitengewone stijl, service en persoonlijkheid – met opties voor alle budgetten – en elk hotel kan direct worden geboekt via de MICHELIN Guide website en app. De selectie voor Vancouver bevat de meest spectaculaire hotels van de stad, waaronder design boetieks zoals the Douglas, uitblinkers uit onze “Plus” collectie zoals Loden Hotel en Opus Hotel, en luxe legendes als Fairmont Pacific Rim.

De MICHELIN Gids is een referentie in gastronomie. Nu zet hij een nieuwe standaard voor hotels. Bezoek de MICHELIN Gids website, of download de gratis app voor iOS en Android, om elk restaurant in de selectie te ontdekken en een onvergetelijk hotel te boeken.

Watch als chefs en restaurantteams hun prijzen in ontvangst nemen op het MICHELIN Guide Revelation event!

De MICHELIN Guide Vancouver 2022 Selection:

 width=

Over Michelin North America, Inc.

Michelin, het toonaangevende mobiliteitsbedrijf, werkt met banden, rond banden en voorbij banden om Motion for Life mogelijk te maken. Gewijd aan het verbeteren van de mobiliteit en duurzaamheid van haar klanten, ontwerpt en distribueert Michelin de meest geschikte banden, diensten en oplossingen voor de behoeften van haar klanten. Michelin levert digitale diensten, kaarten en gidsen om reizen te verrijken en tot een unieke ervaring te maken. Het bedrijf brengt zijn expertise naar nieuwe markten en investeert in hoogtechnologische materialen, 3D-printing en waterstof, om een grote verscheidenheid aan industrieën te bedienen – van lucht- en ruimtevaart tot biotechnologie. Michelin North America, met hoofdkantoor in Greenville, South Carolina, telt ongeveer 22.500 werknemers en heeft 34 productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en Canada. (michelinman.com)

Over Capital One

Bij Capital One zijn we op een missie voor onze klanten – om hen de beste producten, beloningen, service en ervaringen te bieden. Capital One is een gediversifieerde bank die producten en diensten aanbiedt aan particulieren, kleine bedrijven en zakelijke klanten. Wij gebruiken technologie, innovatie en interactie om consumenten te voorzien van producten en diensten die aan hun behoeften voldoen. Via Capital One Dining en Capital One Entertainment bieden wij onze beloningskaarthouders toegang tot onvergetelijke ervaringen op de gebieden waar zij gepassioneerd over zijn, waaronder dineren, muziek en sport. Meer informatie op capitalone.com/dining en capitalone.com/entertainment.

Contactgegevens:

Name: Andrew Festa
Email: [email protected]
Job Title: Press Officer
Devon Gunn
Capital One
[email protected]
571-308-4762
Tags:   United States, Wire