header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 redenen om online te kopen

Nov 1, 2022 2:56 AM ET

Elke dag is het gebruikelijker om online aankopen te doen, alleen al in 2021 wordt de groei van e-commerce in Mexico geschat op ongeveer 35%. Dit is het gevolg van een combinatie van factoren, waaronder technologische vooruitgang, meer vertrouwen in veilig online winkelen, meer en betere websites en online winkels, naast vele andere. Hier zijn enkele redenen waarom u, als u dat nog niet hebt gedaan, moet beginnen te profiteren van alle voordelen, aanbiedingen en promoties die met online winkelen gepaard gaan.

Gemak

Niet gebonden zijn aan openings- of sluitingstijden, slechts een klik verwijderd zijn, functies kunnen vergelijken en reviews en commentaren kunnen lezen over het product waarin je geïnteresseerd bent, is zeker erg handig. Om nog maar te zwijgen van de mogelijkheid om altijd en overal te winkelen, vanaf verschillende apparaten. E-commerce heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we winkelen, door ons toegang te geven tot een groot aantal opties waarmee we ook punten kunnen sparen en toegang krijgen tot kortingen die alleen online beschikbaar zijn.

Tijdsbesparing

Naast gemak verdient tijdsbesparing een speciale rubriek. Niet hoeven te reizen, het vermijden van drukte en wachtrijen is een belangrijk punt van overweging bij online winkelen. Dit is met name relevant voor degenen onder ons die in grote steden wonen waar de reistijden tot meerdere uren kunnen oplopen. Wat is er beter dan alles te kopen wat je nodig hebt vanuit het comfort van je huis, op het tijdstip dat je wilt, 365 dagen per jaar?

Home Delivery

En als we het hebben over tijd en gemak, is een ander groot voordeel dat je alles wat je nodig hebt in het comfort van je huis of kantoor kunt ontvangen. En dan hebben we het niet alleen over grote aankopen, zoals huishoudelijke apparaten of meubels. Met de huidige e-commerce sites kunnen we vrijwel elk artikel binnen een paar dagen ontvangen.

Best Deals and Promotions

Het internet is een ongelooflijk universum dat ons niet alleen lokale producten biedt, maar producten vrijwel overal op de planeet. Dit is een groot voordeel als consument, aangezien de prijzen veel concurrerender worden. Bovendien hebben wij dankzij beloningsprogramma\’s en strategische allianties toegang tot nog aantrekkelijkere promoties. Dit is het geval met PAYBACK, een loyaliteitsprogramma waarbij u punten verdient voor elke aankoop die u doet bij meer dan 100 deelnemende etablissementen. Deze punten kunnen dan in andere winkels met grote voordelen worden gebruikt. Naast aanbiedingen en promoties vind je binnen de PAYBACK App exclusieve coupons, realtime saldo-informatie en alle tools die je nodig hebt om je rekening optimaal te beheren.

Meer variatie

De prijs is belangrijk, maar niet alles. Genoeg opties hebben om uit te kiezen, kunnen vergelijken en niet hoeven rond te shoppen, is een van de grootste voordelen van online winkelen. En dat komt omdat een online site ons toegang geeft tot inventaris die zich zelfs buiten ons land kan bevinden. Er zijn veel grote online winkels die hun inspanningen hebben gericht op het vereenvoudigen van de invoerprocessen, waardoor het voor ons, de eindgebruikers, bijna transparant is waar het product waarin we geïnteresseerd zijn vandaan komt.

Dit zijn slechts enkele van de voordelen van online winkelen, maar er zijn er ongetwijfeld nog veel meer die u zult ontdekken als u de wereld van de online winkels betreedt. Geniet van de grote voordelen van het gebruik van de app coupons die loyaliteitsprogramma\’s zoals PAYBACK u bieden, de productlanceringen, beschikbaarheid en speciale aanbiedingen die u kunt vinden op de verschillende sites en begin met online winkelen.

Author: Sofía Velasco

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant