header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM\’s Law.com en de ABA Journal kondigen Audience Targeting-oplossing aan gericht op kleine en middelgrote advocatenkantoren.

Nov 6, 2022 11:50 PM ET

Twee leiders in de juridische sector kondigen een strategische marketingovereenkomst aan en lanceren ABA Journal Audience First die berichten richt op juridische professionals op basis van de grootte van het advocatenkantoor, interesse in het onderwerp en de intentie om producten en diensten te kopen.

New York, NY 1 nov. 2022. ALM\’s Law.com en de ABA Journal kondigen een overeenkomst aan waarbij Law.com gerichte berichtenoplossingen zal verkopen die het online publiek van de ABA Journal zullen aanspreken met behulp van de geavanceerde advertentietechnologie van Law.com.

De overeenkomst is een unieke samenwerking tussen ALM\’s Law.com, het toonaangevende juridische mediaplatform met 20 toonaangevende nationale en regionale mediamerken, en de ABA Journal, het vlaggenschip van de American Bar Association, de grootste vrijwillige vereniging van advocaten en juridische professionals ter wereld.

Law.com zal ABA Journal Audience First creëren en verkopen, een nieuw audience extension product waarmee marketeers zich kunnen richten op het online publiek van de ABA Journal van 500.000 maandelijkse unieke bezoekers op basis van grootte van advocatenkantoren/bedrijven en actuele interesse (zoals praktijkbeheer en procesvoering) en koopintentie.

Bijvoorbeeld, een juridische marketeer die een eDiscovery-oplossing wil verkopen aan kleine tot middelgrote advocatenkantoren, kan uitzoeken welke bedrijven top, mid of late sales funnel interesse tonen in dit onderwerp, en vervolgens adverteren bij juridische professionals bij deze bedrijven als ze overdag merkveilige websites bezoeken.

De ABA Journal heeft een breed publiek in de juridische sector, maar omvat vooral kleine tot middelgrote advocatenkantoren. Bijvoorbeeld, 73 procent van de lezers van de ABA Journal zijn bedrijven van 50 advocaten of minder. In combinatie met Law.com\’s eigen small law bereik, hebben marketeers nu een one-stop oplossing om dit kritische publiek te bereiken.

“ALM en de ABA zijn twee van de grootste namen in de juridische industrie en we zijn er trots op dat we nu het ABA Journal\’s publiek kunnen opnemen als onderdeel van onze Audience First oplossing die juridische marketeers in staat stelt om berichten te richten op ons toonaangevende publiek van juridische professionals,” zei Matt Weiner, President van ALM\’s Marketing Services Division.

“We zijn erg enthousiast over het potentieel om toegang te krijgen tot de geavanceerde digitale advertentietechnologie van Law.com” zei John O\’Brien, uitgever van de ABA Journal.

Over Law.com

Law.com is het meest gerenommeerde en vertrouwde juridische mediamerk in de juridische sector. Het is veruit het belangrijkste mediaplatform in de VS dat 100% van de Am Law 100 bereikt en een op de twee advocaten in de VS is een digitaal lid of een volledig abonnee. Het heeft gemiddeld 1,6 miljoen unieke bezoekers en 7.200 nieuwe abonnees per maand. Het bestaat uit 20 toonaangevende nationale en regionale merken, waaronder The American Lawyer en National Law Journal en regionale titels zoals Texas Lawyer en de New York Law Journal. Bezoek www.law.com

Over ALM

ALM, een informatie- en inlichtingenmediabedrijf, biedt klanten kritisch nieuws, gegevens, analyses, marketingoplossingen en evenementen om de zaken van het bedrijfsleven succesvol te beheren. ALM bedient een gemeenschap van meer dan 7 miljoen zakelijke professionals in de juridische, financiële, verzekerings- en commerciële vastgoedsector. Ga naar www.alm.com voor meer informatie.

Over de ABA Journal

De ABA Journal is het belangrijkste mediamerk van de ABA, de grootste vrijwillige vereniging van advocaten ter wereld. Als de nationale stem van de advocatuur werkt de ABA aan de verbetering van de rechtspraak, bevordert programma\’s die advocaten en rechters bijstaan in hun werk, accrediteert wetscholen, biedt voortgezette juridische opleiding, en werkt aan het opbouwen van begrip bij het publiek over de hele wereld van het belang van de rechtsstaat. Naast het online publiek heeft de ABA Journal meer dan 200.000 gedrukte lezers en een publiek van bijna 500.000 nieuwsbriefabonnees. Bezoek www.abajournal.com

Contactgegevens:

Joe Braue
VP, Marketing & Custom Solutions
ALM
212.457.7705
[email protected]