header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


iCrowdNewswire persbericht targeting raakt de roos voor de hedendaagse communicatieprofessionals: Kies uit meer dan 50 miljoen speciale rubrieken op 11 miljoen websites wereldwijd voor uw volgende bericht.

Nov 6, 2022 11:39 PM ET

Meer dan twee decennia geleden veranderde het posten op websites de persberichtendistributie-industrie waardoor emittenten berichten konden plaatsen op een aantal premium websites, gegarandeerd betaalde berichten die links bevatten in rapporten. De praktijk begon met een handvol premium websites zoals Yahoo Finance, Marketwatch, The New York Times en The Wall Street Journal, en na tientallen jaren is de praktijk nog steeds de hoeksteen van de nieuwsdistributie, ook al is de technologie niet geëvolueerd en het aantal sites wereldwijd niet gegroeid.

In 2017 is iCrowdNewswire in samenwerking met Google begonnen met het ontwikkelen van Google\’s advertentie- en andere technologieën voor de distributie van persberichten en in de loop der jaren hebben we de mogelijkheden voortdurend uitgebreid, het aantal websites wereldwijd laten groeien en het proces geperfectioneerd om advertentietechnologie en Google analytics te gebruiken. In onze laatste innovatie hebben we twee andere Google-technologieën toegevoegd aan de distributie van persberichten, Google voice, ons kanaal “Corporate Newswire” op Google Assistant en Amazon Alexa om releases te publiceren die toegankelijk zijn op miljarden stemapparaten. En Google translations, waarbij Google AI-vertalingen worden gebruikt om elk bericht in 8 talen te publiceren op websites in vreemde talen die zijn geïndexeerd door Google News, wat zorgt voor wereldwijde SEO voor elk bericht.

En nu zijn we blij om de grootste uitbreiding in targeting in de industrie te introduceren, de mogelijkheid om niet alleen te kiezen uit 11 miljoen websites, maar om speciale secties binnen die 11 miljoen websites te kiezen. De meeste sites bieden tussen 5 en 10 speciale secties aan, zoals Vastgoed, Reizen, Juridisch, Technologie, Business, ESG, DEI, Farmaceutica, Medicijnen, en meer. Uitgevers kunnen onze 7/24 menselijke ondersteuning gebruiken om de secties op te vragen die beschikbaar zijn op een van de 11 miljoen websites wereldwijd.

Het iCrowdNewswire Google targeting add on product is ontworpen voor syndicatie door derden waardoor partners de targeting optie kunnen aanbieden zonder vaste kosten, het is een optie met toegevoegde waarde die de decennia oude vragen beantwoordt die sales dagelijks krijgt over extra gerichte webdistributie en is nu wereldwijd beschikbaar op icrowdnewswire.com; in Australië en Nieuw-Zeeland via onze partner Medianet; in Canada via The Newswire; in het Verenigd Koninkrijk via PA Media; en wereldwijd via Nexis Newswire. De iCrowdNewswire Google distributie wordt aangeboden als een add-on die in de meeste gevallen bovenop elk regulier circuit kan worden gelegd voor een vast bedrag dat veel lager is dan het circuit zelf. Ad targeting, voice, vertalingen en Google analytics zijn allemaal inbegrepen in één lage vaste prijs.

Klinkt complex? Dat is het niet, onze intelligente gebruikersinterface (UI), ontwikkeld over jaren en getest met duizenden klanten, maakt het proces snel en efficiënt:

  1. Kies het aantal views dat je wilt, 50.000 is de standaard (optioneel).
  2. Voeg LinkedIn, Facebook, Google en Instagram toe (optioneel).
  3. Zoek op industrie, land of regio uit 11 miljoen websites. Klik om toe te voegen.
  4. Klik om speciale secties toe te voegen (optioneel).
  5. Voeg extra targeting toe op land, staat, stad of postcode (optioneel).
  6. Kies demografie op geslacht, leeftijd, industrie of interesses (optioneel).
  7. Stemmingsdistributie is standaard ingeschakeld.
  8. Vertalingen zijn standaard ingeschakeld.
  9. Ga terug naar originele UI.
  10. Krijg binnen 7 dagen een definitief Google Analytics rapport met actuele views en clicks.

Ad Driven Press Release DistributionSample of WebSites Available

Verenigde Staten 3.936.191Verenigd Koninkrijk 707.452Brazilië 90.254Zuid-Afrika 41.186Canada 298.894China 67.835Frankrijk 81.828Duitsland 708.285India 336.624Australië 149.943Japan 107.976Mexico 49.923Rusland 310,260Verenigde Arabische Emiraten 2.929Nederland 113.168Luxemburg 1.531België 32.997Griekenland 10.168Italië 191.686Zwitserland 31.676Zweden 49.596Spanje 80.669Noorwegen 11.826Portugal 7.706Tsjechië 27.400

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Zwpj6u-n3F4 & ab_channel=iCrowdNewswire

Contact:

Sonia La Fountain, COO

iCrowdNewswire

[email protected]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Sonia La Fountain, COO
iCrowdNewswire
[email protected]
Tags:   Dutch, United States, Wire