header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aster Guardians Global Nursing Award 2023 ter waarde van 250.000 dollar wordt gehouden in Londen

Nov 7, 2022 1:53 AM ET
  • Aster Guardians Global Nursing Award is een van \’s werelds topprijzen in de verpleegkunde met het hoogste prijzengeld. De eerste editie werd gehouden in Dubai op de Internationale Dag van de Verpleegkundige in mei 2022.
  • Verpleegkundigen uit meer dan 184 landen hebben hun nominaties tot nu toe ingediend. Andere verpleegkundigen kunnen zich vóór 30 november 2022 aanmelden via asterguardians.com.
  • Geregistreerde verpleegkundigen kunnen solliciteren in een van de zeven talen – Engels, Mandarijn, Hindi, Spaans, Frans, Arabisch of Tagalog

Dubai, 3 november 2022 – Aster DM Healthcare, een van de grootste geïntegreerde zorgverleners in de GCC en India, heeft Londen aangekondigd als de volgende bestemming voor de Aster Guardians Global Nursing Award 2023 ceremonie. De prijs werd aangekondigd op Internationale Verpleegstersdag 2021 als een initiatief van de groep om de bijdrage van verpleegkundigen aan de mensheid en aan de zorggemeenschap te erkennen. De inaugurele editie werd gehouden in Dubai op de Internationale Dag van de Verpleegkundigen in mei 2022.

Commentariërend hierop, Dr. Azad Moopen, oprichter, voorzitter en directeur van Aster DM Healthcare, zei: “Aster Guardians Global Nursing Award is de grootste prijs voor verpleegkundigen ter wereld en wordt erkend en toegejuicht door de medische gemeenschap en het publiek over de hele wereld. Na het succesvolle verloop van de eerste prijsuitreiking in Dubai dit jaar, heeft het organisatiecomité besloten de tweede editie van de prijsuitreiking volgend jaar in Europa te houden. Londen wordt beschouwd als de ideale locatie om vele redenen, waaronder het hoofdkwartier van het Gemenebest. Wij hopen dat dit een goed eerbetoon zal zijn aan de miljoenen verpleegkundigen uit vele landen die de gezondheidszorg in verschillende Europese landen, zoals de NHS in het Verenigd Koninkrijk, hebben gediend. We verwachten een grote deelname van verpleegkundigen uit de hele wereld, vooral uit Groot-Brittannië.”

De Aster Guardians Global Nursing Award 2023 is begonnen met het accepteren van inschrijvingen van verpleegkundigen over de hele wereld om zich aan te melden voor de prijs door het indienen van nominaties van hun werk in hun voorkeurstaal – Engels, Mandarijn, Hindi, Spaans, Frans, Arabisch of Tagalog via www.asterguardians.com. De deadline voor de indiening is 30 november 2022. Verpleegkundigen kunnen zich aanmelden voor één primaire en maximaal twee secundaire gebieden van bijdrage, namelijk – Patiëntenzorg, Verpleegkundig Leiderschap, Verpleegkundig Onderwijs, Sociale of Gemeenschapsdienst en Onderzoek of Innovatie. De secundaire bijdragegebieden kunnen optioneel zijn.

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.asterguardians.com/.

Over Aster DM Healthcare

Aster DM Healthcare Limited is een van de grootste particuliere zorgverleners in de GCC en India. Met een inherente nadruk op klinische uitmuntendheid, zijn wij een van de weinige entiteiten in de wereld met een sterke aanwezigheid in de primaire, secundaire, tertiaire en quartaire gezondheidszorg via onze 29 ziekenhuizen, 121 klinieken, 421* apotheken, 17 laboratoria en 109 centra voor patiëntervaring in zeven landen, waaronder India. We hebben meer dan 27.200 toegewijde medewerkers, waaronder 3.441 artsen en 7.901 verpleegkundigen in de landen waar we aanwezig zijn, die een eenvoudige maar sterke belofte doen aan onze verschillende belanghebbenden: “Wij behandelen u goed.” Wij bereiken alle economische segmenten in de GCC-landen met onze gedifferentieerde gezondheidsdiensten onder de merknamen “Aster”, “Medcare” en “Access”.

* Inclusief 176 apotheken in India die worden uitgebaat door Alfaone Retail Pharmacies Private Limited onder merklicentie van Aster.

Voor meer informatie over ons kunt u contact opnemen met:

Lavanya Mandal

Head of PR and Internal CommunicationsAster DM HealthcareTel: 971 528126577Email: [email protected]

Contactgegevens:

Lavanya Mandal
Head of PR and Internal Communications
Aster DM Healthcare
Tel: +971 528126577
Email: [email protected]
Tags:   Dutch, United States, Wire