header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het techbedrijf uit Chicago kondigt de lancering aan van een applicatie om de invoer van voedsel te automatiseren

Nov 7, 2022 2:48 AM ET

Chicago, IL. RudiCoder LLC, een e-commerce logistiek bedrijf gevestigd in het centrum van Chicago, is verheugd de lancering aan te kondigen van PriorNotify, een op e-commerce gebaseerde applicatie die het regelgevingsproces voor de verkoop en verzending van internationale voedsel- en drankproducten naar Amerikaanse klanten automatiseert.

“PriorNotify vertegenwoordigt een revolutionaire verandering,” zei Holly Urban, CEO en medeoprichter van RudiCoder. “Degenen die voedingsmiddelen en dranken van niet-Amerikaanse oorsprong verkopen of verzenden naar klanten in de VS weten hoe moeilijk het regelgevingsproces in de VS kan zijn en hoe lang het kan duren. Met onze PriorNotify app, kan het proces in enkele seconden worden gedaan,” voegde Urban eraan toe.

PriorNotify is ontworpen voor producenten van voedingsmiddelen en dranken, maar ook voor detailhandelaren, distributeurs, logistieke en verzendingsdienstverleners en dropshippers. Internationale bedrijven kunnen nu levensmiddelen verkopen en verzenden naar Amerikaanse winkeliers, distributeurs en consumenten.

PriorNotify biedt een naadloze integratie met Shopify, WordPress (WooCommerce), Magento, PrestaShop en WiX om het regelgevingsproces automatisch te voltooien zodra het product is gekocht.

De applicatie werkt naadloos samen met elk ordermanagementsysteem en online marktplaatsen, zoals Amazon. Hoewel er geen directe integratie is, kan informatie over bestellingen van klanten gemakkelijk worden geüpload, waardoor verkopers met hoge volumes snel en efficiënt kunnen werken.

PriorNotify is ontworpen voor e-commerce en stelt internationale producenten, verzend- en koeriersbedrijven, dienstverleners voor zendingsdriehoeksmeting en andere handelaren in staat om gemakkelijk met elkaar samen te werken.

Bijvoorbeeld, producenten van levensmiddelen of dranken kunnen het regelgevingsproces automatisch uitvoeren zodra de producten worden gekocht van de bedrijven die ze verkopen. Op dezelfde manier stelt PriorNotify dienstverleners in staat om producenten van elke bestelling op de hoogte te brengen en het regelgevingsproces voor elke bestelling automatisch af te ronden zodra de producten worden aangekocht. Het stelt verzend- en koeriersbedrijven ook in staat om het regelgevingsproces automatisch te voltooien zodra producten bij hun klanten worden gekocht.

PriorNotify geeft gebruikers ook de mogelijkheid om eenvoudig commerciële facturen te genereren. Bovendien kunnen alle pagina\’s van de applicatie automatisch worden vertaald in meerdere talen.

“PriorNotify stelt bedrijven in staat om hun productaanbod te vergroten, hun verkoop en klantenbestand in de VS uit te breiden en hun overhead in het proces met gemak aanzienlijk te verminderen”, aldus Urban.

De prijsstelling is concurrerend, met kortingen vanaf $0,10 voor vooraankondiging. Er zijn geen installatiekosten, minimale maandelijkse kosten, kosten per gebruiker of extra kosten voor vooraf ingestelde productreeksen. Gratis proeven van PriorNotify zijn beschikbaar.

RudiCoder LLC is een voedsel en drank georiënteerd e-commerce automatiseringsbedrijf met hoofdkantoor in het centrum van Chicago, IL, USA. Ga voor meer informatie over RudiCoder naar RudiCoder.com en voor meer informatie over PriorNotify naar PriorNotify.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Contact: Holly Urban
Email:[email protected]
Designation:CEO
Tags:   Dutch, United States, Wire