header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Michael Truong treedt toe tot ExpressVPN en Kape\’s Privacy Division als Chief Product Officer

Nov 7, 2022 12:48 AM ET

ExpressVPN en Kape Technologies Digital Privacy Division zijn verheugd aan te kondigen dat Michael Truong zich bij ons team heeft gevoegd als Chief Product Officer.Truong brengt bewezen ervaring mee als productmanager. Zijn meest recente ervaring was als Hoofd Product en Analytics bij Grab, een van de grootste en meest succesvolle technologiebedrijven in heel Azië. Daar gaf hij leiding aan een team van honderden productmanagers en gegevensanalisten, die de levering van diensten en productdistributie aan meer dan 32 miljoen gebruikers per maand mogelijk maakten. Voordat hij bij Grab werkte, was hij een vroege werknemer bij Uber, waar hij meerdere teams leidde om het product en de bedrijfsactiviteiten op te schalen naar steden over de hele wereld. Zijn carrière in de technologie-industrie omspant meer dan 20 jaar in verschillende landen, waaronder Canada, de Verenigde Staten en Singapore. Hij begon in de videogamesector als software-ingenieur en producent, en was later medeoprichter van een start-up gewijd aan het creëren van educatieve toepassingen voor kinderen. Een van zijn apps werd opgenomen in de iTunes Hall of Fame en hij ontving de “iTunes Editor\’s Choice” award tien keer voor tien verschillende apps.”Michael is een doorgewinterde zakelijk leider en strategisch productmanager met een bewezen staat van dienst in het laten groeien van producten voor wereldwijde technologiemerken. Hij zal een belangrijk onderdeel vormen van ons managementteam en ons helpen onze missie om een vrijer en veiliger netwerk te creëren waar te maken, en om winstgevende groei te stimuleren,” aldus Dan Pomerantz, medeoprichter van ExpressVPN, mede algemeen directeur van de Privacy Divisie van Kape en niet-uitvoerend bestuurder van KapeMichael Truong reageerde: “Privacy en digitale veiligheid zijn topprioriteiten voor iedereen, vooral nu we zoveel meer tijd online doorbrengen. Kape heeft enkele van de toonaangevende privacymerken in zijn portfolio. Wij lopen voorop in het voorzien in de enorme behoefte aan digitale bescherming en privacy, een gebied met een grote groei.””Op persoonlijk vlak ben ik zelf al jaren een zeer tevreden klant van ExpressVPN,” voegde Truong toe. “Met zijn TrustedServer-technologie en zijn gecontroleerde beleid om geen activiteiten- of verbindingslogs bij te houden, heeft deze machine zich duidelijk onderscheiden van de rest. Het heeft een onwrikbare inzet om de privacy van zijn klanten te beschermen. En met de recente releases van de Aircove VPN router en Keys password manager, leidt het team de industrie in het voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de klant. Het is een spannende ruimte met een enorme groei, en ik ben enthousiast om nog meer mogelijkheden voor onze klanten te creëren om hun online activiteiten te beschermen.”Als onderdeel van hun groei, werven ExpressVPN en Kape\’s Privacy Division voor alle functies van hun wereldwijd verspreide team, inclusief hun operationele centrum in Singapore waar Truong zal worden gevestigd.Over ExpressVPN Sinds 2009 heeft ExpressVPN miljoenen mensen in staat gesteld om de controle over hun internetervaring terug te nemen. De bekroonde consumentendienst VPN wordt ondersteund door zijn open source VPN-protocol Lightway, dat gebruikers privacy geeft in slechts een paar klikken. Met zijn Keys password manager en Aircove router maakt ExpressVPN digitale privacy en beveiliging eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. ExpressVPN-producten zijn uitgebreid beoordeeld door onafhankelijke deskundigen, waaronder PwC, Cure53 en anderen.ExpressVPN maakt sinds 2021 deel uit van Kape Technologies (LSE:KAPE). Voor meer informatie over ExpressVPN\’s toonaangevende privacy- en beveiligingsoplossingen, bezoek www.expressvpn.com .ContactExpressVPN Press Teampress@expressvpn.com

Contactgegevens:

Name: Jay Cruz
Email: jay@noticiasnewswire.com
Job Title: Sales Manager