header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


33% van de Amerikanen verwacht schulden te maken door sport. Dit is waarom.

Nov 8, 2022 1:43 AM ET

Amerikanen houden van sport. Er is een overvloedig bewijs hiervan, van de volle stadions die je ziet wanneer je een voetbalwedstrijd aanzet tot de opmerkelijke kijkcijfers die op televisie uitgezonden sportevenementen opleveren voor de netwerken die ze uitzenden.

Amerikanen houden zoveel van hun sport dat sommigen bereid zijn zich in de schulden te steken om het team te steunen. In feite zegt een verbazingwekkende 33% dat ze dat verwachten. Degenen die dat doen, leren misschien hoe sneeuwbalschuld om te compenseren wat ze hebben uitgegeven aan sport. Anderen gebruiken misschien de even populaire lawine-methode om dat geld terug te betalen.

Laten we de tijd nemen om te onderzoeken hoe sommige Amerikanen zich in de schulden steken met sport en waarom ze dat willen doen.

Hoe steken Amerikanen zich in de schulden met sport?

Er zijn genoeg manieren waarop Amerikaanse fans zich in de schulden steken bij sport. Bij de Superbowl van vorig jaar bijvoorbeeld werden kaartjes verkocht voor gemiddeld $9.500. Denk daar eens over na. Tienduizenden mensen waren bereid om dezelfde prijs te betalen om één wedstrijd te zien die ze hadden kunnen betalen voor een fatsoenlijke tweedehands auto.

Sommige Amerikaanse burgers betalen honderden of duizenden dollars voor sportmemorabilia, zoals gesigneerde knuppels, ballen, truien en andere, meer obscure items. Anderen kunnen hoge prijzen betalen voor volledige of gedeeltelijke seizoenstickets.

Iemand die een bepaald sportevenement met zijn team live wil zien, moet misschien aanzienlijk meer geld bijleggen dan het kaartje kost. Ze moeten misschien een vlucht naar en van de gaststad betalen als de wedstrijd niet ter plaatse plaatsvindt. Ze moeten misschien een hotel, maaltijden, souvenirs en bijkomende reiskosten betalen.

Waarom zijn sportfans bereid dit te doen?

Er zijn casual sportfans en die-hard fanatiekelingen. Als je een casual sportfan bent, zit je misschien thuis op de bank en kijk je naar de tv als je team speelt. Maar als je een echte fanaat bent, ben je misschien bereid veel moeite te doen om je passie te tonen.

Een die-hard fan slaat misschien de bruiloft van zijn kind over om een belangrijke wedstrijd bij te wonen. Ze kunnen zichzelf in de teamkleuren verven en zonder shirt naar een wedstrijd in temperaturen onder nul gaan. Als je iemand zulke maatregelen ziet nemen, mag het geen grote verrassing zijn dat deze persoon bereid is zich in de schulden te steken voor iets wat met sport te maken heeft.

Should You Do This?

De meeste logische mensen zouden het ermee eens zijn dat schulden maken soms noodzakelijk is, maar als je dat doet, moet het voor een goed doel zijn. U zou bijvoorbeeld een banklening kunnen aangaan en dat geld gebruiken om een auto te kopen. U kunt zich in de schulden steken omdat u geen geld heeft, maar u wilt heel graag uw eerste vakantie in jaren nemen.

Er is niets inherent mis met je in de schulden steken voor sport als het iets is waar je echt gelukkig van wordt, maar het is een actie waar je heel goed spijt van zou kunnen krijgen. Je kunt een wedstrijd bijwonen tegen hoge kosten voor jezelf, en dan kan je team verliezen. Dat zal je waarschijnlijk de hele ervaring zuur maken.

Ook als je je vermaakt, is die onmiddellijke bevrediging het misschien niet waard om het geleende geld, meestal met rente, in de komende weken en maanden terug te betalen. Misschien ben je naar een wedstrijd geweest en heb je de kosten van het kaartje en de reiskosten op je creditcard gezet. Je zult waarschijnlijk uiteindelijk rente moeten betalen over die kosten als je geen geld hebt om de kaart aan het eind van die betalingsperiode af te betalen.

Als je erover denkt je in de schulden te steken voor sport, denk dan goed na over de gevolgen. Als je denkt dat het de moeite waard is, ga je gang. Maar als je er aan denkt, moet je misschien een stapje terug doen en je fanatisme heroverwegen voordat je iets doet waar je spijt van krijgt.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire