header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Stichting MARCH kondigt een gift van 50.000 dollar aan het Paul Quinn College voor studiebeurzen aan

Nov 8, 2022 1:38 AM ET

DALLAS, 7 november 2022 – De MARCH Foundation, een particuliere niet-operationele stichting, heeft een gift van 50.000 dollar aangekondigd om beurzen te verstrekken aan verdienstelijke studenten van Paul Quinn College, de enige Urban Work College van het land en de eerste HBCU van Texas, gelegen in het zuiden van Dallas.

2022.11.5 with caption March Foundation donation to Paul Quinn

MARCH, wat staat voor Mutual Alliance Restoring Community Hope, werd opgericht om het onderwijs van Afro-Amerikaanse jongeren te ondersteunen. Kenneth B. Jarvis, een oude zakelijke en burgerlijke leider uit de gemeenschap, richtte de groep 25 jaar geleden op.

Met haar gift aan Paul Quinn eert MARCH haar 25th Anniversary, en toont zij haar betrokkenheid bij HBCUs en het groeiende aantal studenten die hulp nodig hebben bij het torenhoge collegegeld.

“De Stichting MARCH zet zich in om te investeren in het onderwijs van zwarte jongeren,” zei Jarvis, “en wij geloven dat elke daad van filantropie – zelfs een kleine – tegemoet komt aan de behoeften van verdienstelijke studenten, van wie velen eerstegeneratiestudenten zijn die zich anders geen collegegeld kunnen veroorloven.”

Paul Quinn President Dr. Michael J. Sorrell voegde daaraan toe: “We zijn de MARCH Foundation dankbaar voor hun vrijgevigheid bij het ondersteunen van onze studenten. Deze gift biedt niet alleen een geldelijke donatie die een kostenlast voor onze studenten verlicht, de MARCH Foundation heeft zich ingezet om relaties met onze studenten te bevorderen, zodat ze kunnen zien wat er mogelijk is.”

De investering van de MARCH Foundation richt zich op een belangrijk probleem waarmee studenten en hun gezinnen worden geconfronteerd, die de studieschuld sinds 2007 hebben zien verdrievoudigen en de universiteitskosten aan een vierjarige universiteit sinds 1990 hebben zien verdubbelen. De trend heeft alleen maar benadrukt dat het voltooien van een universitaire opleiding belangrijker is dan ooit. Uit een recente studie van de Federal Reserve Bank of New York blijkt dat mensen met een universitair diploma gemiddeld 22.000 dollar meer verdienen dan iemand met een middelbareschooldiploma.

Bestuursleden – Afrikaanse Amerikaanse kaderleden, allemaal gepensioneerd door United Parcel Service (UPS), financierden MARCH aanvankelijk met hun persoonlijke fondsen. De stichting heeft meer dan 2 miljoen dollar aan beurzen uitgedeeld, waarmee tot nu toe meer dan 2.000 studenten zijn bereikt.

De MARCH Foundation gelooft dat hoger onderwijs een paspoort is voor onovertroffen carrièrepaden, aldus MARCH bestuursvoorzitter Mel Smith. “We hopen dat onze gift niet alleen studenten zal aanmoedigen om af te studeren, maar hen ook zal inspireren om later terug te geven met hun tijd, geld en talenten,” zei Smith.

Voor meer informatie of de mogelijkheid om te geven aan de Stichting MARCH, bezoek https://marchfoundation.org/donate/

Voor meer informatie over het Paul Quinn College en de mogelijkheid om studenten te helpen met beurzen en andere mogelijkheden bezoek http://www.pqc.edu/invest/.

Over Paul Quinn College

Paul Quinn College is een particuliere, op geloof gebaseerde, vierjarige, op vrije kunsten geïnspireerde universiteit die op 4 april 1872 werd opgericht door een groep predikanten van de African Methodist Episcopal Church in Austin, Texas. Het oorspronkelijke doel van de school was het opleiden van bevrijde slaven en hun nakomelingen. Vandaag de dag onderwijzen wij met trots studenten van alle rassen en sociaaleconomische klassen onder de vlag van onze institutionele ethiek, WIJ boven Mij. Onze missie is het bieden van kwaliteitsonderwijs dat gebaseerd is op het geloof en gericht is op de academische, sociale en christelijke ontwikkeling van studenten. Onder leiding van President Sorrell is Paul Quinn een van de meest innovatieve en gerespecteerde kleine hogescholen in het land geworden en staat nu model voor stedelijk hoger onderwijs. Het tijdschrift Fortune erkende het werk van President Sorrell en de transformatie van het College door hem uit te roepen tot een van de 50 grootste leiders ter wereld. President Sorrell is ook driemaal bekroond als HBCU Male President of the Year door HBCU Digest, werd geselecteerd als 2018-2019 President of the Year door Education Dive en door Time magazine genoemd als een van de “31 People Changing the South.”

Contactgegevens:

Name: Neil Foote
Email: [email protected]
Job Title: Media Relations

Tags:   Dutch, United States, Wire