header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DLA Piper LLC stapt over op ECFX Notice voor landelijke verwerking van ECF-kennisgevingen

Nov 8, 2022 1:17 AM ET

DLA Piper LLC is begonnen met de overgang van handmatige verwerking en een oud product naar ECFX Notice, de toonaangevende oplossing voor het elektronisch indienen van ECF-kennisgevingen, om het grote aantal ECF-kennisgevingen dat zij dagelijks ontvangen te verwerken. DLA Piper, een multinationaal advocatenkantoor met kantoren in meer dan 40 landen in Amerika, Azië-Pacific, Europa, Afrika en het Midden-Oosten, gebruikt ECFX Notice nu voor de verwerking van alle ECF-kennisgevingen van federale rechtbanken en rechtbanken in New Jersey, en verwacht de software in de komende maanden gefaseerd uit te rollen voor afzonderlijke staten.

ECFX Notice is een ultramoderne SaaS-oplossing die de documenten in gerechtelijke aankondigingen downloadt, de aankondigingen en documenten rechtstreeks naar het caseteam distribueert en de documenten opslaat in de juiste zaak- of klantwerkruimte in elk DMS of bestandssysteem. Dit proces vermindert de tijd die nodig is voor het verwerken van gerechtelijke dossiers aanzienlijk en vermindert het risico op fouten als gevolg van onjuist ingediende aankondigingen – waardoor advocatenkantoren meer controle krijgen over hun documenten.

“Een van de grootste dingen die me opviel toen we ECFX voor het eerst gingen gebruiken, was hoe efficiënt je een proces kunt maken”, aldus John Hogan, directeur procesondersteuning bij DLA Piper. “Het brengt echt de mogelijkheden naar voren die kunnen worden verkregen als onderdeel van het proces van het stroomlijnen van workflows. Het feit dat ECFX professionals in staat stelt om belangrijker werk te doen dankzij automatisering is gewoon geweldig.”

“Een van de belangrijkste zorgen waar veel advocatenkantoren mee te maken hebben is het besef dat er dagelijks grote hoeveelheden tijd en energie worden gestoken in taken die geen echte waarde toevoegen aan het bedrijf, wat ertoe leidt dat hoogopgeleide medewerkers het gevoel hebben dat hun werk te procesgericht is”, aldus Dan O\’Day, CEO en medeoprichter van ECFX. “De toevoeging van strategische technologie verandert de manier waarop advocaten werken volledig en verhoogt de tevredenheid van het personeel.”

DLA Piper besloot ECFX Notice te implementeren om volledige naleving en standaardisatie van de verwerking van ECF-kennisgevingen in het hele kantoor te waarborgen. ECFX voegt op verzoek nieuwe derde partijen en gerechtelijke integraties toe om te voldoen aan de behoeften van hun steeds groeiende lijst van klanten in de Verenigde Staten, en werkt nauw samen met klanten om hun interne workflows aan te passen. Zoals John Hogan vervolgde: “[Het ECFX] team is zo bereidwillig om onze behoeften te begrijpen en is er altijd om ons te helpen en echt, waardevol advies toe te voegen.”

ECFX

ECFX is opgericht door juridische en technologische experts met een enkel doel: het aanpakken van onvervulde automatiseringsbehoeften in de juridische sector. Het bedrijf streeft ernaar de hiaten in de juridische workflows op te vullen met intelligent geautomatiseerde oplossingen, waardoor bedrijven tijd kunnen besparen, controle krijgen, risico\’s beperken en de zichtbaarheid verbeteren. Het belangrijkste product, ECFX Notice, automatiseert het downloaden, profileren,

Contactgegevens:

Name: Kelly Fahy
Email: [email protected]
Job Title: Marketing Manager