header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Academy of Court-Appointed Neutrals opent aanmeldingen voor het allereerste Incubator Programma om neutralen op te leiden en te begeleiden ten dienste van de rechtbank.

Nov 11, 2022 3:04 AM ET

De Academy of Court-Appointed Neutrals (ACAN) heeft de inschrijving geopend voor haar nieuwe “Incubator” programma. Dit eerste programma in zijn soort biedt opleiding en mentorschap voor maximaal 12 kandidaat-rechtbankadvocaten. Het programma begint met een eendaagse sessie in Washington D.C. in januari 2023 en wordt voortgezet met vier virtuele bijeenkomsten in de loop van 2023. De eendaagse sessie in januari is een diepgaande duik in basisvaardigheden en -kwesties met een docent die bestaat uit zeer ervaren rechters en gerechtsdeskundigen. Elk van de vier driemaandelijkse virtuele sessies zal zich richten op speciale onderwerpen die cohortleden identificeren als belangrijk voor hen in hun werk.

Academy President David Tenner legde uit, “eerder dit jaar veranderde de Academy haar naam van de Academy of Court-Appointed Masters, als onderdeel van ACAN\’s inspanningen om zowel het aanbod van professionals die dienen als court-appointed neutrals om rechtbanken bij te staan als de mogelijkheden die deze professionals hebben om de rechtspraak te dienen, te verbreden. Dit innovatieve Incubator-programma bevordert deze cruciale doelstellingen door systemen te faciliteren waarin benoemingen kunnen worden gedaan uit brede, diverse pools, op basis van verdienste en geschiktheid voor de zaak en om nieuwe wegen te creëren voor getalenteerde professionals om neutraal te worden.”

Bij de uitleg van de aanpak merkte ACAN Training Committee Co-Chair Amy Gernon op: “het Incubator-programma zal voortbouwen op ACAN\’s basisopleiding over inhoudelijke aspecten en zal een \’leerlaboratorium\’ bieden waarin deelnemers deelnemen aan schijnoefeningen om te verduidelijken hoe neutralen effectievere leden van hun juridische gemeenschap kunnen worden. U.S. District Court Judge Paul L. Friedman (D.D.C.), voormalig Federal Judicial Center Director en U.S. District Court Judge Jeremy Fogel (Ret. N.D. Cal.), Ken Feinberg, ACAN Board Member Amy Gernon, ACAN Treasurer Deborah Greenspan, Michael Lewis, Ellen Reisman, en ACAN President-Elect Randi Ilyse Roth hebben getekend om les te geven.” Roth, medeontwerper van het programma, voegde daaraan toe: “Een belangrijk kenmerk van het Incubator-programma is mentorschap. De mentorschapcomponent is ontworpen om zinvolle relaties tussen deelnemers en gerespecteerde neutralen te vergemakkelijken. Tot de ACAN Fellows die reeds als mentor hebben willen optreden behoren Karl Bayer, rechter Keegan Federal (Ret., Ga. Sup. Ct.), Ellen Reisman, ACAN-voorzitter David Tenner en Mark Zauderer. Na de selectie van het cohort zullen we nog meer mentoren aanstellen.”

De Academie aanvaardt aanvragen tot 5 december 2022 en verwacht midden december te beslissen wie deel zal uitmaken van dit eerste cohort. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich hier aanmelden.

Voor meer informatie over dit opwindende programma kunt u contact opnemen met ACAN Fellows and Incubator program designers Amy Gernon ([email protected]) en Randi Ilyse Roth ([email protected]).

Contactgegevens:

Name: Merril Hirsh
Email: [email protected]
Job Title: Executive Director