header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een dekkingsverslag over RE Royalties Ltd. getiteld “Innovatieve Royalty Financieringsmaatschappij met groeiende, veerkrachtige en op lange termijn terugkerende inkomsten in de sector van de hernieuwbare energie”.

Nov 11, 2022 6:43 AM ET

november 9, 2022, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over RE Royalties Ltd. met de titel, “Innovative Royalty Financing Company with Growing, Resilient, and Long-Term Recurring Revenues in the Renewable Energy Sector”. Het rapport is toegankelijk hier.

RER biedt een niet-verwaterende royalty financieringsoplossing (via een combinatie van kortetermijnleningen en de verwerving van op inkomsten gebaseerde royalty\’s) aan private en beursgenoteerde hernieuwbare energie- en schone energietechnologiebedrijven. Het doel van RER is het verwerven van een portefeuille van stabiele, gediversifieerde royalty\’s en inkomstenstromen op het gebied van hernieuwbare energie voor de lange termijn, om aandeelhouders te voorzien van vermogensgroei en een groeiende, duurzame cashuitkering voor de lange termijn. RER is een pionier en het eerste beursgenoteerde bedrijf dat deze royaltyfinanciering biedt voor de sector hernieuwbare energie en schone technologie.

Aan het einde van juni 2022 bezat RER een portefeuille van 110 royalty\’s op verschillende zonne-, wind-, waterkracht-, batterijopslag- en hernieuwbare aardgasprojecten die in Canada, de VS, Mexico en Europa in bedrijf of in ontwikkeling zijn. Deze langlopende royalty\’s omvatten meer dan 280 MW aan zonne-, wind-, hernieuwbaar aardgas-, energie-efficiëntie-, energieopslag- en waterkrachtprojecten die momenteel in bedrijf zijn of dat op korte termijn zullen worden. Deze projecten spelen een belangrijke rol in de strijd tegen klimaatverandering, aangezien ze jaarlijks meer dan 169.730 ton koolstof zullen verdringen (gelijk aan het aandrijven van 90.111 huizen met schone energie en het planten van 2,8 miljoen bomen) uit de atmosfeer.

RER heeft sinds zijn oprichting meer dan C$52 miljoen geïnvesteerd in royaltytransacties. Zijn top drie klanten zijn Switch Power (cumulatief C$8,68 miljoen), Nomad Transportable Power Systems (C$7.17 miljoen), en Outagamie Clean Energy Partners (C$5,89 miljoen).

RER heeft zijn hoofdkantoor in Vancouver, Canada, en werd opgericht in 2016. De gewone aandelen van RER werden in november 2018 genoteerd aan de TSX Venture Exchange. In maart 2022 nam RER de volgende stap in zijn groei en begonnen zijn gewone aandelen te handelen op de OTCQX Best Market, het hoogste marktniveau dat door OTC Markets Group Inc. wordt beheerd, met de ticker RROYF.

b out Water Tower Research

Water Tower Research is een platform voor investeerdersbetrokkenheid en stakeholdercommunicatie aangedreven door Wall Street-veteranen met aanzienlijke ervaring en geloofwaardigheid. Wij creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die nodig is om relaties tussen bedrijven en al hun stakeholders en investeerders op te bouwen en te behouden. “Onderzoek voor de andere 99%” opent de deur voor elke belegger om op de hoogte te blijven en zorgt voor transparantie, betere betrokkenheid en gelijke communicatie.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research
Email: [email protected]
Job Title: WTR Investor Engagement

Tags:   Dutch, United States, Wire