header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voormalig voorzitter van Beverly Hills Bar Association Howard Fredman lanceert praktijk voor arbitrage en bemiddeling

Nov 15, 2022 2:29 AM ET

Nieuwe praktijk Fredman ADR voor persoonlijke, virtuele en hybride hoorzittingen voor Californische staats- en federale geschillen

LOS ANGELES, 14 november 2022 — Na tientallen jaren ervaring op alle gebieden van civiele geschillen, kondigt de ervaren beoefenaar Howard S Fredman de opening aan van een nieuwe praktijk voor het bieden van oplossingen voor geschillen, waaronder arbitrage, bemiddeling, verwijzing naar ontdekkingen en particuliere rechtspraak. De praktijk richt zich op het oplossen van zakelijke en juridische geschillen door middel van kosteneffectieve ADR-diensten in elk stadium van de procedure.

Fredman is voormalig voorzitter van de Beverly Hills Bar Association (BHBA) van 2015 tot 2016, voormalig lid van de Raad van Bestuur en voorzitter van de Resolutions Committee. Hij leidde ook de delegatie van de BHBA naar de Conferentie van Afgevaardigden van de Balies van Californië. Fredman was ook voormalig voorzitter en programmavoorzitter van de Southern California Business Litigation Inn of Court, voormalig voorzitter en lange tijd lid van het Executive Committee van de Antitrust and Unfair Competition Section van de Los Angeles County Bar Association en voormalig lid van de Board of Trustees van LACBA.

Gedurende 20 jaar was Fredman lid van het Century City advocatenkantoor Fredman Lieberman Pearl, LLP en haar voorgangers. Hij procedeert al meer dan vier decennia in complexe zaken voor staats- en federale rechtbanken, zowel op proces- als op appèlniveau, in heel Californië.

Fredman ontwikkelde aanzienlijke antitrust expertise als Senior Attorney and Counsel voor Atlantic Richfield Company (ARCO) van 1975 tot 1987. Hij was ook meer dan 20 jaar door de rechtbank aangesteld als bemiddelaar/advocaat voor het Federal District Court in Los Angeles. Fredman heeft uitgebreide ervaring in het verdedigen en vervolgen van geschillen over bedrijfscontracten en onrechtmatige daad, class actions en zaken met betrekking tot internet, commercieel vastgoed, bankieren, handelsmerken, handelsgeheimen, laster, oneerlijke concurrentie en anti-SLAPP zaken.

Fredman studeerde in 1966 af aan Princeton University en cum laude aan Columbia University School of Law in 1969. Hij kluste bij de edelachtbare Milton Pollack van het United States District Court voor het Southern District van New York.

“Ik heb altijd geloofd dat er een betere manier is om een rechtvaardig en snel resultaat te bereiken dan Rambo procesvoering,” legde Fredman uit. “Rechtszaken werden oorspronkelijk ontworpen als een alternatief voor een gevecht, maar moderne rechtszaken grijpen terug naar iets wat lijkt op oorlogsvoering. Ik open deze praktijk om minder dure, minder uitputtende en meer doordachte oplossingen voor complexe geschillen te bieden.”

De nieuwe praktijk, Fredman ADR, is gevestigd in Beverly Hills, Californië, en verleent diensten in de staat Californië en alle federale geschillen, in persoon of virtueel. Bezoek voor meer informatie www.fredmanadr.com of stuur een e-mail [email protected].

Contactgegevens:

Name: Amber Tarshis
Email: [email protected]
Job Title: Director of Public Relations