header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een inleidend rapport over NOW, Inc. getiteld: “Wereldwijde leverancier aan de energie-industrie”.

Nov 15, 2022 2:25 AM ET

November 14, 2022, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over NOW, Inc. (NYSE: DNOW) met als titel, “Global Supplier to the Energy Industry”. Het rapport kan worden geraadpleegd hier.NOW, Inc. is een wereldwijd distributiebedrijf dat voorziet in de behoeften van klanten in alle segmenten van de energiewaardeketen en andere industrieën, waaronder chemische verwerking, mijnbouw, nutsbedrijven en duurzame energie. Het bedrijf opereert via de merken DistributionNOW en DNOW. DistributionNOW werkt vanuit ~175 locaties in 20 landen om duizenden producten van leveranciers in meer dan 40 landen te leveren aan klanten in ~80 landen. DistributionNOW\’s waardepropositie voor klanten is het stimuleren van de efficiëntie van de toeleveringsketen door middel van snelheid, technologie en innovatie om te voldoen aan de behoeften van de klant, zodat zij zich kunnen concentreren op het maximaliseren van het rendement. Het DigitalNOW® ecosysteem biedt klanten een verscheidenheid aan eCommerce opties om hun supply chains efficiënt te beheren en onderhouds- en reparatieschema\’s voor apparatuur te bewaken.DistributionNOW\’s winst- en cashflowpotentieel is nauw verbonden met de investeringsuitgavencycli van zijn klanten in de energiesector. Ondersteunende onderliggende factoren hebben bijgedragen tot sterke financiële resultaten in 2022. Wij schatten de omzetgroei voor FY22 en FY23 op respectievelijk 30 en 8%. De omzet in de VS is goed voor ~74% van de totale omzet, Canada voor ~15% en internationaal voor de resterende 11%. Wij schatten de EBITDA op $165 miljoen voor zowel FY22 als FY23. De EBITDA bedroeg $45 miljoen in 2021. De balans van het bedrijf is streng met $267 miljoen cash en $635 miljoen liquiditeit per 30 september 2022. In augustus heeft de raad van bestuur een aandeleninkoopplan van $ 80 miljoen goedgekeurd, waarmee een instrument voor kapitaaltoewijzing wordt geboden dat kan worden gebruikt wanneer het management van mening is dat de intrinsieke waarde van NOW\’s aandelen losstaat van de marktwaardering. Ab out Water Tower Research Water Tower Research is een platform voor beleggersbetrokkenheid en communicatie met belanghebbenden dat wordt aangedreven door Wall Street-veteranen met aanzienlijke ervaring en geloofwaardigheid. Wij creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die nodig is om relaties tussen bedrijven en al hun stakeholders en investeerders op te bouwen en te behouden. “Onderzoek voor de andere 99%” opent de deur voor elke belegger om op de hoogte te blijven en zorgt voor transparantie, betere betrokkenheid en gelijke communicatie.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research
Email: [email protected]
Job Title: WTR Investor Engagement
Tags:   Dutch, United States, Wire